Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Hizmetli / puanınız ve tercihleriniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sayın buraklk. böbürlenmek gibi bi durumumuz yok.yanlış anlaşılmasın.herşey nasip kısmet.ben mesela kendi ilini tercih edemeyen biriyim.kısmet işte.ama başvuru kabul eden memur bey moralimi bozdu. etkisi oldu.biz sadece başvuruyu onaylamakla sorumluyuz dedi.ben netten form doldurmaktan hata yaparsam diye çekindim.ama memur beyin tavrı beni üzdü.sinirliydi.işitme engellilerde vardı ben mür.gittiğimde.onlarada kızdı.benide uyarmadı tercih konusunda.

Feyyam;
Ortalamaları Baz Alırsak Genel Puanlamaların 80-88-90 Arası Yoğunlaştığını Görebiliyoruz

dikkat dikkat dikkat yukarıdaki olaya göredir yorumum

eğer bu bir ilin sonuçlarıyşa
2000 bölü 81 eşittir her il e ortalama 24 kişi düşer
bu ilin verileri baz alındığın da 90-100: 33 kişi var 24 kişi atanıyor yani 90 alan atanamıyor atamalar 92 de kalıyor demektir
böyle bir tabloda atamalar 70 e düşeri hangi mantıkla diyooruz ben anlamıyorum

Walla Benim Aklımdan Neler Geçiyor Neler 100 Ve 92 Arası 2000 Kişi de Çıkabilir Diye Geçmiyor da Değil Daha da 20 Gün Var ''Geçmiyor Günler Geçmiyor'' :)

arkadaşlar sonuçlar atananlar 1 ağustos ta yayınlanacak diye bi duyum aldım.bigisi olan varmı. galiba bu konudan sıkıldınız ama napalım işte.burası paylaşım sitesi.yorumları okumak insanı bilgilendiriyor.

Mavera;
Sonuçlar 16 temmuz gibi açıklanacak 10 gün itiraz 15 gün değerlendirme süresi olacak 1 Ağustos duyumu yanlıştır.

Arkadaşlar,
bugün MEB'i aradım.
Onlardan aldığım bilgiye göre;
Sınava giren her kişi, Türkiye genelinde birbirleri ile değil,
tercih ettiği ildeki kişilerle yarışacakmış.
Bu yüzden rahat olun.
Kazananların puanları arasında farklılıklar olacaktır.
Bilginiz olsun istedim.

nurdan hiç bir müdürlük açıklama yapmadı kendi kafana laf çıkarma gerizekalı ne bekliyon ozman 2000 kişi 100 alanlar girecek sen ne sonucu bekliyon ozman adamalar kazanmış girmişler

hem ben bimere başbakanlığa dilekçe yazdım o 100 çekenler araştırıalcak aynı sınftamı isterseniz bakın (tarih 21.07.2010 ... sayısı 309266 bu numarları gir dilekçemi görürsün sınava fesat karıştırnalr hesabını verecek hakkıyla kazanana helal olsun....

manyağın biride maaş soruyor emeklilik ikramiyesini sorsaydın....

He vallava suat sanki kazanmışızda sıra maaşa gelmiş hey allahım yurdum insanları ne olacak...

suat06;

eğerr bu uygulama doğruysaa belki şansımızz olabilir

abi bu ne ya siteye ne zaman bi göz atsam hemen yeni bi paylaşım birgün umutlanıyoruz , ertesi gün sil baştan yılan hikayesini geçti...::D

Eğer yanlışsa bende onların yalancısıyım :)
Ama iki kere üstüne bastıra bastıra sordum.
Dedim ki - "Bakın Hanımefendi, forum sitelerinde binlerce kişi oturmuş bu konuya açıklık getirmek istiyor.
Yetkili bir kimse çıkıpta bu konu hakkında açıklama yapmıyor.
Ortalama 24bin kişi nasıl olacak die bir telaş heycan içinde.
Bu konuya açıklık getirirseniz sevinirim"
dedim ve bana anlattı.
Eğer o yetkilide yanlış biliosa bilemem. Bende onun yalancısıyım o zman :) :) :)
Ama yanlış olduğunu sanmıorum.
Neden derseniz...
Bakınız Milli Eğitim Bakanlığının açıklamasında ne diyor

"Özürlü personel alımı sınav sonuçları açıklanmış olup, özürlü personel alımına ilişkin hazırlanan kılavuzda da belirtildiği üzere sınav sonuçlarına itiraz ve bu itirazların karara bağlanması ile ilgili süreç (sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 25 gün) tamamlandıktan sonra başarı listeleri oluşturularak yayınlanacaktır. Kesinleşmiş başarı listesi en yüksek puandan aşağı doğru sıralanarak oluşturulacaktır. " diyor.
Dikkat edin burada BAŞARI LİSTE'si demiyor LİSTELERİ diye ifade edliyor. Benim anladığım her il için ayrı ayrı başarı listesi oluşturulacak.
Ben şahsen bu bilgi doğrudur diyorum.
Aynı Üniversite tercihleri gibi,
Yüksek puan almak %100 atanacak die birşey yok,
Tercihlerde önemli.
Saygılarımla :)

suat46;

formu düzgün okuyunuz rezil olmamak adına........:);):D komik

Suat bey Başarı listeleri derken ayrı kategorilerde (görme işitme engelli vb. kitapcıklaından) sınava gire öğrencilerin basarı listelerini kastedebilir. o acıklamada da basarı listeleri yazarken en ufak il tercihlerine değinmemiş ve kastedmemiştir. sizin dediğinizde olabilir ama bi kaç değişik sınav türünün bi kaç değişik listesi olacak muhtemelen. ben oraya bağladım acıkcası.

arkadaslar lütfen gereksiz yorumlar ile forumu kirletmeyin...

şu anda atamanın nasıl ne şekilde yapılacağı tam bir muamma... meb sınav kitapçığında bi açıklama yapmış ama bu açıklamada tamamen yoruma açık. kim nasıl yorumlarsa kendine göre o doğru...

meb den bi yetkili çıkıp yada meb bi yazı yayınlayıp açıklama yapmadığı sürece hiç birimiz atamanın ne şekilde olacacına dair bir kanıya varamıyoruz çünkü kıtapçıktaki açıklama YORUMA AÇIK.!!!

sabredin biraz her geçen gün finale yaklaşıyoruz, sonuçlar açıklandığında Türkiye genelimi İl bazındamı yada her ne zımpırtıda olucaksa o şekilde atamanın yapıldığını göreceğiz...

boş boş konuşup ne milletin kafasını karıştırın, ne bir birinizin kalbini kırın...

Lvntglcn bey evet o konuda haklı olabilirsiniz. Zaten bende kendi görüşüm olduğunu belirtmiştim. Sizin görüşünüzünde haklılık payı var.

Pierre35 kardeşim ;
forum ne için vardır? Şöyle bir sayfaları taradığımızda geneli yorum değilmidir? Bizde yorum yapıyoruz. Ve üstüne üstlük benim görüşüm diye belirtiyoruz. Bu yaptığımız nasıl oluyorda FORUMU KİRLETİYOR anlamış değilim.
Evet Haklısın MEB'in açıklaması YORUMA AÇIK. Bizde bu yoruma açık olan açıklamaya Yorum yapıyoruz.
Artı şuda varki; yuarıda belirttiğim üzere, ben bizzat MEB Personel başkanlığını aradım. Yanlış anlaşımasın ama Yorum değil bizzat aradım... Ve bana Engelli sınavına girenlerin Türkiye Geneli bazında değilde, Tercih ettikleri il bazında birbirleri ile yarışacaklarını söylediler. Tekrar yineliyorum bu son söylemiş olduğum yorum değil.
Haaaa şu da var ki belki telefona bakan kişi bu konuda bilgisi yok ve yanlış bilgi verdi !!! %1000'de 1 de olsa bir ihtimal... ama Ben eminim hem sorduğum sorudan hemde aldığım cevaptan.
Aklımda şüphe var diyen arkadaşlarımmmm Lütfen sizde arayın, zor birrşey değil. Meb Personel Başkanlığını. İçiniz rahat etsin.
Saygılarımla...

suat arkadasım;
bir yetkili yada kaynaktan alınan bilgiyi tabiki paylaşacaksın ama öyle dangalaklar varki araştır bak kafasındaki düşünceyi 15 kere yazmış ve hala doğru olduğunu idaa edip milletin yazdıklarına yorum yapıyor...

Bu konu uzadıkça uzadı sahiden. Şimdi meb en yüksek puan alandan sıralamaya başlayacak elbette. İlk atamayı da en yüksek puan alandan başlatacak, tercih ettiği illere atamaya sırayla devam edecektir. Ancak listenin alt sıralarına doğru inmeye başladıkça tercih edilen illerin kontenjanları dolmaya başlayacaktır. Çoğu büyükşehirde kontenjanlar hemen dolacaktır eminim. Ve illerde dolan kontenjanlar dahilinde tercihler yetersiz kaldığı zamanlarda ve 6. tercih seçilmediği takdirde alt sıralara kaymaya başlayacak. Bu da çok kişiye fırsat yaratacaktır. 6. tercihi seçmeyen birinin tercih ettiği illerde dolu olduğu zaman puanlar da buna göre değişecek tabi.

Pierre35 Elbette o konuda haklısınız.
Bende uygun bulmuyorum bu durumu. Ben sadece sözlerinizi üstüme alındım o kadar. :) Dikkat ederseniz alındığımı dile getirdim ama kırıcı bir söz kullanmadım. Önemli olan konuşarak, üslubuyla halletmek sorunları. Teşekkürler...

mavera;
Nasıl yok en yüksek alanlar bu puanla atanır mıyım diye sürekli söylüyorlar.Yani bir nevi övünüyorlar.Ayrıca yüksek puanla atanamayanlar haklarını hiç bir şekilde savunamaz.Atama gününü merakla bekliyoruz.

12 gün daha sabrediiiiin;)
nasipte ne varsa o olacak

sayın burak.düşük puan alanda soruyor.yüksek puanda alanda. meraktan soruyoruz.ne övünmesi ya.tercihler önemli galiba. herşey nasip.forum da bilgilenmeye,paylaşım yapılmaya çalışılıyor hepsi bu.yazmayalımmı yani.

Aldığım bir duyuma göre 600 kişi 100 tam puan almış:(

600 kişide 98 almışsa 600 kilişide 96 almışsa 90 puan alanlara sizce de rüya olmaz mı...

ya ne duyumu falan saçmalamayın...arkadaşlar kendi sıralamasını bilmiyo sonrada 600 kişi 100 almış diyor...nasıl bir çelişki ya...milletin aklını bulandırmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt