Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Hizmetli / puanınız ve tercihleriniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feyyammısın nesin gerizekalı nerden duydun varmı resmi açıklama yok 600 kişi 100 almış yok bin almış salak ordan burdan duydunu yazıp milletin psikolojisini bozma .... kıçlarında laf çıkarıyorlar adınınıda duyduk diyor ortalığa atıyoyorlar...geri kendileride inanıyor salaklar...

tercih denen bişey var. ilk 2000 kişi alınacak diye birşey yok hemen toplamışsınız 600 kişi 100 alır 600 kişi 98 alır 600 kişi 96 alır geriside açıkta kaldı diye.5000. kişi bile girebilir. bu yorumlar ümüdi olmayanların sizinde ümidinizi kırmaya çalışmasıdır

Evet ben 98 aldım ama hala kesin gözüyle bakamıyorum çünkü tercih denen konu kesinlikle atamada etkili olcak.LYS yi düşüneli.atıyorum adam 300 puanla marmara hukuğa yerleşemiyor,ama bir baskası 280 puanla erciyes hukuğa yerlesiyor.iste buda böyl birşey.ne var bunu anlamayacak neden anlayamıyorsunuz şaşıyorum ya.tamam elbette yüksek puanlıların şansı daha fazla ama kesinlik yok.bu atama tek bir ilde olsaydı direkt olarak ilk 2000 girerdi ama çoktan seçmeli bir atama.yani inşallah bunun aksini idda edenler atanamaz çünkü alınmasınlar ama beyinleri henüz gelişmemiş.

tekirdağ yokmu arkadaşlar

arkadaşlar her kafadan bi ses çıkıyo yok şu kadar iinsan yüz aldı yok şöyle yok böyle.... 100 alan bi arkadaş varsa çıksında ben yüz aldım desin.ben hiç karşılaşmadım doğrusu

battusay senin beynin anafikri kavrayamayacak kadar gelişmemişsse ben napim be kardesim.Sen harbi geriymişin.mesele sınav öncesi-sonrasımı,mesele tercih konusu be kardesim.battusay senin için büyük yazıyorum TERCİH KONUSU.Sen bana o mercimek beyninle laf yetiştirmeye sakın kalkma.;)

zaman azaldıkça herkes kalp kırıyor bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartaamış ne bu anlam veremiyorum

ilk 2000 olayı kılavuzun neresinde yazıyor merak ettim. üstelik kılavuzda gayet açık ve net olarak 6.tercih olayı tercih edilmediği için boş kalan kontenjanlara yerleştirilirken devreye giriyor diyor.

battusay bak ben senin fiyatını çok iyi biliyorum burda değerini artırmaya çalışma.ben senin gibiler yüzünden psikopat oldum beni germe.senden 6 değil 60 tercihte olsa bir halt olmaz çakal.senin gibi tüysüzler bilip bilmeden konuşuyo,millette sizin peşinize takılıyo.yavrum ben senin gibiler varken daha çok sınav kazanırım.bana burda ötme geri.dellendirme beni pişiman ederim seni.bir ..... çöktürrüm seni.blulurumda emin ol.

Gardaş bakın tercih kpss tercihi gibi,farkı yok.bu kadar.daha uzatmayın,daha boş boş konuşmayın,benimde canımı sıkmayın.

muşmula emin ol seni bulurum spastik felan dinlemem harcarım seni.

meb hizmetli

herkese slm
şanlıurfa meb sınavına kaç kişi girdiğini bilen varmı? tahminen kaç puanla bitmiştir...bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt