Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Hizmetli / puanınız ve tercihleriniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynı şey arkadaşımın da başına geldi 70 puan belerken 20 puan geldi nereye müracaat edebilir yardım istiyor arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

arkadaslar atama sonuçlarınız 1 yada 1,5 ay sonra belli olacakmıs.herkese hayırlı olsun

90 puan aldım hizmetli kadrosu 1 osmanıye 2 adana 3 maraş 4 hatay 5 urfa 6 evet gelırmı arkadaşlar lutfen cvb yazın

Arkadaşlar
90.000 puan aldım ki bunu bekliyordum, ne eksik ne de fazlasını değil. Sonuçları beklentilerinden farklı olan arkadaşların kaydırma yapmış olma ihtimalleri yüksek kanımca.
İlk tercihim ZONGULDAK. Diğer tercihlerimi hatırlamıyorum ama çevre illeri yazmıştım (Bartın, Düzce,Bolu vs.). 6. tercihim ise HAYIR'dır. Herkese hayırlı uğurlu olsun sonuçlar...

ya arkadaSLAR PUAN VE tercıhlerı yazmanıza ne gerek var bız mı yerlestırcez

Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.....

Puanı düşük gelen arkadaşlar yani benim gibi ben 80 bekliyodum 74 geldi ve itiraz etmeyi düşünüyorum.meb.i aradım ve bu konuda bana yardımcı olmalarını istedim.ve yapmam gerkenleri söylediler....ZİRAAT BANKASI ANKARA Beşevler Şb.TR=69 000 1000 7990 549 5218 5001 Nolu Hesaba 10 tl para yatırmamı.bankadan almış olduğumuz dekontla birlikte birde itiraz dilekçesi yazmamızı ve bu ikisini.şu adrese yollamamızı istediler.adres=Eğitim Teknolojileri Ölçme Değerlendirme A.Ö.Daire Başkanlığı Mal Hizmetleri Birimi Teknik Okullar Beşevler/ANKARA....adresine 10 gün içerisinde posta ile gönderecekmişiz...

90 puan aldim 1 adana 2 ankara tercih disi hayir .adanadan 90 ustu alan varsa bilgi sahibi olalim.ben acikcasi ne olur bilmiyorum

Ya ne saçma diyelim ki adamlar yanlış hesaplıyor yani hata kendilerinde itiraz için neden insanlar 10 lira parayı yatırıyor senin hatanın cezasını neden karşı taraf ödüyor belki 10 ytl önemli bir rakam gibi gözükmez ama neden mağdur insanlara yıkıyosunuz bunun bedelini anlamak mümkün değil hata sizde işte...

tebrik ederim arkadasim sence 90 ile benim sansim var mi

82 öğret, kırklareli, ist ...

Arkadaşlar hizmetlimi, memur mu öğretmen mi onuda () içinde yazar mısınız...

E®KAN;

konu başlığı hizmetli olduğuna göre hizmetlidir

Not: Atama işlemi; Kılavuzda da belirtilen 10 günlük itiraz ve
15 günlük itirazların değerlendirilmesi süresinden sonra Personel Genel Müdürlüğü
tarafından yapılarak sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayımlanacaktır.
Diye not düşülmüş sonucun altına

yaa bu nasıl iş olduu milleti iyice tiksindirdiler sözde sonuçlardan sonra 1 ay içinnde göreve başlancaaktı sanırım
şimdi 10 gün itiraz 15 gün değerleme 25 gün ooo bari arkadaşlarımız diğer alımlara yönlenirlerdii umarıım herkes için geç olur temiz olur

benim tek bir sormak istedigim birşey var ben 84 hizmetliden puan aldım kimin kazanıp kimin kazanmadıgını da söylemiyorlar ona göre diger sınavları beklerdik şimdi 23000 kişi 1 ay daha boşuna bekleyecek.

arkadaşlar yapılacak tek şey bun aşamadan sonra diğer sınavlara başvuru yapmak bence zamn bu zamandır hepsine zamanı gelince başvurun bu gün ilk işim iş talep formu doldurmak bari kafamız rahat osunn

92 puan. kayseri antalya balıkesir aydın manisa

baraj diye birşey yok. en yüksek puandan düşüğe doğru sıralanır. kontenjan kaç kişiyse o kadar kişi yerleştirilir

Arkadaşlar ben 84 bekliyordum meb 80 de karar kıldı, tercihlerim(adana,hatay,mersin,konya ve osmaniye) hayırlısı artık

98 puan ve beklediğim puan buydu.sorun yok,zaten 49 net demiştim.KAYSERİ,YOZGAT,KONYA,AKSARAY,TRABZON.

88 puan konya karaman bursa aydın mersin kesin sonuç açıklansaydıda bi rahatlasaydık...

arkadaşlar benimde 86 geldi ama 88 bekliyordum bence yanlışlık var çünkü herkeste böyle şey olmuş galiba tercihler
istanbul, çorum,amasya,ankara,kastamonu, diğeri de ewet

94 puan 1. kırklareli 2. tekirdağ 3. edirne 6. evet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt