Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB 110 TL sınav ücreti istiyor. Bu konudaki düşünceleriniz?

çok pahalı bizleri kullanmasınlar arkadaşlar ugraştım gönderemedim:( İTİRAZ EDİLMELİ

Ya arkadaşlar 10 000 kişi katılacak dediniz ben gerek kpss sınavı olsun gerekte engelli sınavları olsun benim başarı pauanım 65 - 72 arasında değişiyor sizce benim nekadar şansım olabilirz ?

bu sınavda kpss den daha çok şanslısın kpss de85 altı kurtarmıyor burda tercihine bağlı işte tercih edeceğin yerde puan üstünlüğün olursa garanti girersin

Teşekkürler Hükümet

Üzümü Bıraktınız Bağcıyı Dövmeye Başladınız.

Ya arkadaşlar el insaf yani Hükümet bu güne kadar alınmayan engelli personel alınması emrediyor. Sizler yıllardır 100 kişilik kadrolara talim ederken şimdi 38 bin rakamı var siz kalmış 110 TL sınav parasını burada tartışıyorsunuz bu rakam çok evet çok fazlam ama emin bu rakam başvurundan önce düşecektir.

Şu yorumlarınıza bir bakın çok sert ve yanlış tutum içindesiniz burada herkes teşekkür ve memnuniyetini ifade etmesi gerekirken kafayı yolun hemen başında 110 TL taktık önce bir teşekkür edin sonra kibarca sınav ücreti fazla olmuş diyip eleştirinizi yapın şu yazılanları bir bakın siz yetkili olsanız ne düşünürsünüz bu yorumlar karşısında ben olsam bu kadar acımasızca yazılanlara karşı bırakın kardeşim ne halleri varsa görsünler der bu işten vazgeçerim
Biraz insaflı olun bu hükümetin engelliye verdiğini hangi hükümet verdi iktidara geldiler maaşlarımıza %300 zam yaptılar bakım ücretlerine yine öyle şimdi de boş kadroların hepsini doldurun dediler ben bir tek şey söylüyorum çok teşekkürler Hükümet çok teşekkürler sayın Recep Tayip ERDOĞAN ve tüm emeği geçen yetkililere sonsuz şükranlarımı sunarım Allah hepinizden razı olsun saygılar Malatyalı

2022 maaşını ne yapayım ben ben çalışıp alnımın teri ile kazanmak istiyorum....
Neden asgari ücrete %300 zam yapmıyor onu soralım .....

burası siyaset arenası değil siyaset yapacak tv ye çıksın alınacak kodro özürlülerleilgili adam evine ekmek alamazken herkes tarafından 2sınıf vatandaşmuamelesi görürken sınava girecek ver 110 tl diyeceksin bu nun için tek söz söylenir elinsaf 3 aydır rapor almaya uğraşıyoruz bürokrasiyi geçemedik baltazar çıktı raporlar baltalandı bunları görüpte burda siyasi probaganda yapanları kınıyorum

sert kaçmış olabilir biraz ben hiç bir siyasi görüşümü burada dile getirmem burası engellilerin paylaşım yeri siyaset yapılınca kızıyorum elimde değil herkese iyi günler diliyorum :mad:

ilker abiye ve evcian a sonderece katılıyorum yorumlarının uzerine imzamı atarım

koyu bir akp taraftarı olduğun belli hasan. tenekeler dolusu balı birbirleriyle paylaşırken senin agzına bir parmak bal sürmeleri senin hoşuna gitmiş anlaşılan. bırakalımda bazı şeyleri yapsınlar. biliyorum hemen diger hükümetleri sunacaksın önüme diğer hükümetler yapmamış olabilir ama bu hükümette herşeyi kendi ekseni etrafında yaptığının farkında değilsin sanırım. yaptığı guzel ve iyi hizmetlerde var tabiki ama götürdükleri daha fazla bunu görmen lazım. ve bunları yaparkende herseyin arkasında bir plan var ve bu plan ne göremiyorsun sanırım. zam yaptılar diyorsun, ekonomiden haberin varmı senin herşey çok güzelmiş gibi gösterip aslında hiçbirşeyin öyle olmadığını görmen ve bilmen lazım. anlaşılan senin ve sizin gibilerin karnı tok sırtı pek. çözüm herkese avantadan para dağıtmak değil. bizim çocuklarımızın malesef gemicikleri yok malesef burs alıp yurt dışında okuyamıyor bizim çocuklarımız 200 tl bursla 1 tl ye tavuk döner yiyorlar bunları unutma. bu hükümet geldiğinden beri bazı kazançlara göre fiyatların oynanıldığınında farkına var amaç nee birilerine kazanç sağlamak diğer hükümetler bazı hizmetleri yapmamış olabilir ama hiçbir hükümette bunun kadar birilerini zengin etmedi... BEN ÇİFTÇİ ÇOCUĞUYUM VE ÇİFTÇİLERİN NELER YAŞADIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUM YANLIZ ÇİFTÇİLERDE DEĞİL... ÇİFTÇİYE ANANIDA AL GİT DİYEN BAŞBAKANIMIZA MI TEŞEKKÜR EDECEZ BEN ETMİYORUM. HERŞEYİ BEN YAPARIM DİYEN BAŞBAKANIMIZA MI TEŞEKKÜR EDECEZ BEN ETMİYORUM..............

Konuyu haber merkezine anlattım gündeme göre hareket edeceklerini söylediler ama olumsuz bir yanıt almadım. Sanırım bu haberi Ankara Star habere yaptırabilirler. Bugün netleşir gündem.

akepe yandaşı olarak bakmayın biraz objektif olun 38bin dendi rakam 2000 ve önlisans artı fakulte beraber girecek bu ne biçim kadro tekniker elemansa tekniker olrak al birde meslek seç yani diğer taraftan hemşerim sağlık bakanı kalkmış 10bin engelliye iş verdik ozida başkanı aynı şekilde bir açıklama yaptı geçen yıl resmen turkiye turnesine çıktım maridn universitesine eleman alınacak kaya koş eller boş ... sınava gir yok bişe ordu univ. eleman alınacak kaya koşş eller boş izmite adam alınacak koş ankara koş şimdi bunda sadece sınava girmek için seyahat yok ama seyahat parasını alıyo hiç olmazsa 2 şehir geziyoduk ona bile gözdiktiler hala savunmasını yapıyorsunuz ya helal olsun size

Sevgili arkadaşlar az önce haber müdürümle odasında bu konuyu konuştuk ve bana konuyla ilgili bazı sorular sordu ve Ankaraya haberi bildirip araştırmalarını söyledi.

1- Bu 110 lira daha önce başka sınavlarda da alınmışmı yoksa bu sınava yada engellilere mahsus bir ücret mi ?

2- Bu 110 liranın açıklaması ne ? Ne için bu para isteniyor ?

arkadaşlar kurum sınavları tahsilatları çalıştığım banka aracılığıyla yapılıyor.şu bir gerçek ki yapılan tüm sınavlar arasında alınan en büyük mevla bugune kadar bu sınav olacaktır.bir kaç örnek vereyim.kpss-40-50-60 tl kpds-40 tl ales-40 tl yus-50 tl -meb tasra teskilatı-50 tl en yuksek mevla spk sınavıydı 100 tl ,engelli sınavı bile sermaye piyasası sınav tıtarını geçmiş...bu nedir acaba bir ceza mı?yoksa tanınan imkan mı?enteresan....

buyrun arkadaşlar bir bankacı bu oranları iyi bilir ve çokta güzel açıklamış teşekkürler nurşen hanım

Arkadaşlar milli egitimin özürlü memur alımı sınavına girmek için yaş sınırı varmı acaba özellikle bayanlar için soruyorum

memur ve hizmetlide yok öğretmende 40 yaş üst limit

110 TL'lik sınav ücreti TBMM'de

Engellilerin tepkisine yol açan 110 TL'lik sınav üçreti, millet vekili Muharrem İNCE trafından Meclis gündemine getirildi.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NA

Aşağıdaki sorularımın Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet Çubukçu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim. 19.04.2010

Muharrem İNCE

Yalova Milletvekili

Milli Eğitim Bakanlığı 2010 yılı Taşra Teşkilatı Özürlü Personel alımına ilişkin Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak sınav için sınava katılacak olan adaylardan 110 TL gibi yüksek bir sınav başvuru ücretinin istenmesinin gerekçesi nedir?

Sınav ücreti olarak belirlenen 110 TL hangi kriterlere göre belirlenmiştir?

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 2009 ve 2010 yılında (bu soru önergesinin yanıtlandığı güne kadar) hangi sınavları yapmıştır? Bu sınavlara kaç aday katılmıştır? Hangi sınav için ne kadar başvuru ücreti belirlenmiştir? Bu sınavlar için ayrı ayrı ne kadar harcama yapılmıştır? Bu sınavlara katılan adaylardan her sınav için ayrı ayrı olmak üzere ne kadar para toplanmıştır?

Özürlüler için yapılan bu sınavda, özürlülerimizden asgari ücretin 5’te biri kadar bir paranın istenmesi, özürlü istihdamıyla varılmak istenen amaçla örtüşmekte midir?

Yıkılan bir bina için binlerce lira para harcayan EĞİTEK, gözünü özürlülerin 110 lirasına mı dikmiştir?

Sadece 110 TL'lik sınav ücreti olsa iyi, yenilenen raporlar için de 115 TL hastaneler ücret istemekteler, Sağlık Uygulamaları Tebliğine göre.....

sayın muharren ince ye çok teşekkür ederiz bütün siyasiler bu kadar duyarlı olursa bu konuları burda açıp konuşmaya bile gerek kalmayacaktı

Arkadaşlar hiç hastaneye rapor için giden yok mu? Rapor ücreti istenen var mı hiç başka ?

gerçekten ayıp birşey engelliler eski yıllarda isınav yapacak kuruma gitmek gerekiyordu.sınava giriliyordu yıllarca oraya gitmek için engelliler il il dolaşıyordu hala öyle sınavdan sınava engellilerin maaşı kazancı ne ki 110 tl sınav ücreti alınıyor gerçekten engellilere ayıp ediliyor tüm derneklerimizin
ve konfederasoynlarımızın birleşmesi gerekiyor zaman birlikte hareket zamanı.

Özürlü oranının az oluşu sınav ücretini fazla yapıyor! Ama şu bi gerçekki bu ülkede inanılmaz derecede yolsuzluk var! Yazıklar olsun!!

25.000 engelli sınava girmiş olsa kasada bayağı bir dolacak.oradan da birilerine ikramiye kesilir mutlaka.
çok ayıplıyorum,engellilere böyle zorluk çıkarmak, ab ülkesiyiz diyen başbakana yakışmıyor.

110 tl sınav ücretı meclıse tasındı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NA
Aşağıdaki sorularımın Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet Çubukçu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim.

19.04.2010
Muharrem İNCE
Yalova Milletvekili

Milli Eğitim Bakanlığı 2010 yılı Taşra Teşkilatı Özürlü Personel alımına ilişkin Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak sınav için sınava katılacak olan adaylardan 110 TL gibi yüksek bir sınav başvuru ücretinin istenmesinin gerekçesi nedir?
Sınav ücreti olarak belirlenen 110 TL hangi kriterlere göre belirlenmiştir ?
Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 2009 ve 2010 yılında (bu soru önergesinin yanıtlandığı güne kadar) hangi sınavları yapmıştır? Bu sınavlara kaç aday katılmıştır? Hangi sınav için ne kadar başvuru ücreti belirlenmiştir? Bu sınavlar için ayrı ayrı ne kadar harcama yapılmıştır? Bu sınavlara katılan adaylardan her sınav için ayrı ayrı olmak üzere ne kadar para toplanmıştır?
Özürlüler için yapılan bu sınavda, özürlülerimizden asgari ücretin 5 ’te biri kadar bir paranın istenmesi, özürlü istihdamıyla varılmak istenen amaçla örtüşmekte midir?
Yıkılan bir bina için binlerce lira para harcayan EĞİTEK, gözünü özürlülerin 110 lirasına mı dikmiştir?

evet bugun bende okudum ınsalah 110 ya asagı cekerler yada hepten kaldırılar hakımızda hayırlısı olur ısallah

Saçmalıktan başka bir şey değil bu 110 Lira mevzusuz.

slm

arkadaslar persembeye kadar benı aydınlatırsanız sewınırım baswurucam persembe ucret azalır ıns:)

hıcte sacma degıl cunku ben 3 aydan 3 aya 580 kusu alıyorum 3. aya gelene kadar cebımde kurus kalmıyor..farzet dıyelım borc ıstedım daha 1.5 ay var maaşa bazıları baba parasıyla sınava gırebılırı ama bende o sansta yok hıcte sacma degıl bence cok mantıklı resmen bu soygunculuktur..ben öss kpss ıkısının toplamına 110 vermedım

Üst Alt