Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB 110 TL sınav ücreti istiyor. Bu konudaki düşünceleriniz?

kanka sana dokunmaz ne demek lo paraya dokunmadan nasıl verecem :Dsana dokunmaz lo:D

İLGİLİ MAKAMA​

MEB’in açmış olduğu engelli öğretmen, memur ve hizmetli alımı sınavına giriş için istenilen sınav ücreti 110 TL bugüne kadar istenilen sınav ücretlerinden kat kat fazladır ve bizleri hayretler içerisinde bırakmıştır. Bugüne kadar hiçbir sınavda böyle uçuk bir rakam istenilmemiştir.

Söz konusu sınava girecek olan kişilerin engelli ve 3 ayda bir aldıkları engelli aylığı ile hayatlarını idame ettirmek zorunda oldukları göz önüne alınarak düzeltilmesini rica ediyoruz. Belki de sadece sınav ücretini ödeyemeyeceği için sınava giremeyecek kişilerin de göz önüne alarak, ücretin makul bir değere indirilmesi gerektiğini düşünerek bu konudaki mağduriyetimizin giderilmesi için gereğinin yapılacağından şüphemiz olmadığını bilmenizi belirterek, söz konusu sınav giriş ücretinin aşağı çekilmesi veya tekrar gözden geçirilmesini;

Gereğini saygılarımızla arz ederiz

Devlet Personel Başkanlığı: info@dpb.gov.tr
Cumhurbaşkanlığı : T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI
Bimer: BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
MEB:[FONT=Microsoft Sans Serif] ncubukcu@meb.gov.tr

[/FONT]

hayır memur ve hizmetli alımında çalışabılır yazması sartı aranmıyor

110 TL sınav ücreti beni de çok şaşırtmıştır.Nereye gidiyor bu para?Hangi sınavda böyle bir ücret alınmış?40 değil 50 değil 110 lira.İnsanların gelecek umudunu satın aldıkları bu sınavsa o geleceğe kavuşamasa bile hayallerini gasp eden yetkililere sesleniyorum.Engellilere destek hususunda devlet ne kadar düşünceli dimi?"Nasılsa girmek isteyen öder,muhtaçlar buna"yaklaşımında bulunarak aynen Murat arkadaşımın dediği gibi 110 liraya tenezzül eden kurumu ayıplayarak kınıyorum.

Bİ SONUÇ ALIMIRMI BİLMEM AMA.
BU İŞTE KESİN BİRŞEYLER DÖNMEKTE SANIRIM.EVET SİZLERİNDE DEDİĞİ GİBİ 110 TL ÇOK UÇUK BİR RAKAM SINAV İÇİN SANKİ DOKTORLARIN TUS SINAV ÜCRETİ GİBİ.
BENCE BU İŞTE DEÜİŞİKLİK OLMAZ PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALACAK GALİBA.İNŞALLAH DÜDÜK İYİ OLUR DA ATANIRIZ YOKSA DÜDÜĞÜ ÇALMAK FAYDA ETMEZ.KILAVUZDA ATANILSA BİLE YENİ RAPOR ALMAK LAZIM ANLATILIYOR. SİZİ BİLMEMDE 1999 YILINDA ALDIĞIM RAPORLA BAŞVURU YAPACAM VEYA YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.ACEBA OLURMU VEYA ATANIRSAM VE %40 rapor alamazsam ne olacak .ÇOK MUALLAK DURUM BE.İKİ TARAFI .OKLU DEĞNEK DEĞİL HER TARAFI .OKLU DEĞNEK BU İŞTE.
İYİ GÜNLER

YOLLAYALIM yazıları benım calıstım yerdekı arkadasların adınada yolluyorum ben :D dewamlı yağmura tutalı ziraa basvurulara az bi süre kaldı.

tus sınavı mı çok komik değil mi :) bakın kurumsal tahsilat programını araştırıyom .sonuç olarak bir kaç kurumun görevde yükselme sınavları çıkıyor .
Örn:Diyanet işleri görevde yükselme istenen tutar 100 tl
örn: meb müdür yrd görevde yükselme istenen tutar 15 tl
bu iki örnekte insanlar zaten çalışıyor belli bir gelirleri var görevdeyükselmeye çalışıyorlar onlardan 100 değil 250 iste.Ama yahu insaf daha aday olucaz 110 tl :):):):):) Bu son mesajımdı tepkimi dile getirmek için yazdım herkese başarılar dilerim

münir sıkma canını belki ikimizde antalyayı kazanırız yada ben kazanırım:) sen arada gelir çayımı içersin:)

varmı arkadaşlar bir gelişme cvp gelmedimi kimseye??????

Karabükteyim ßen :) ne olur gelmeyin bu tarafa D:

mehmet karabük ü severim şirin bi yer neden olmasın:)

Arkadaşlar benim rapor tarihi 06.07.2006 yeni rapormu almak gerek?

özürlü kimlik kartım var başbakanlıgın verdiği rapor almadan başvuracam bakalım ne olacak

Böyle saçmalık görmedim ben. Ne bu 110 lira hangi sınavdan böyle bir ücret alınmış daha önce. Üstelik çalışmayan engellilerden isteniyor bu! Bu kadar da olmaz. Birazdan bu konuyu haber müdürümle paylaşacağım eğer bu haberi yap derse size bildireceğim.

infer;

merhaba infer raporunda sürekli ibresi işaretlenmiş ise tekrar rapor almana gerek yok..

haber müdürüm derken nerde çalışıyorsun erol??

Böyle birşey şimdiye kadar ne yapıldı ne de alındı. Sabırsızlıkla beklediğimiz sınav böyle bir sonuçla hayal kırıklığına uğradı. Girmeyi düşünmüyorum. Girecek arkadaşlarada başarılar diliyorum... Şimdiden.

ben Star tv de Uğur Dündarın ekibinde çalışıyorum muhabirim. Bu konuyu haber merkezine ilettim. Günde 2 defa toplantı yapıyoruz. Sabah 11 ve akşam 4 te. Bu akşam 4 toplantısında konuyu gündeme getireceğim.

iyi işte uğur abi duyarlıdır bu konularda onu dikkate alırlar valla gündeme getirirsen seviniriz

ticet karabükü unut öncelikle:D katılıyorum hemen haber yapılsın.

valla karabük ü unutmam :) kayınvalidem vatan hastanesinden emekli başhemşire :)

10000 olur ama 5000 kadro %50 şans demektir

Üst Alt