Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB 110 TL sınav ücreti istiyor. Bu konudaki düşünceleriniz?

5 tane şehir seçme şansımız var arkdaşlar tercih 5 tane eğer işaretlersen tercih dışı bir kuruma da atanabilrsin

doğru anlamışım dediğim gibi ikamet ilini yazma şartı yok çok alakasız illerde yazabilirsin:)

rica ederim

5 tercihten birine yerleşemezsen 6. tercihte ne çıkarsa bahtına olayı puanın yettiği yete atanacaksın

ticet77;

yani ek kontanjan gibi onlarda farklı bir ile yerleştirebiliyor doğru mu anladım?

gibi yani puanın herhangi bir ile yetiyorda tercihlerin dışında başka bahara olmuyor yerleştiriyorlar

aslında çokta kınama taraftarıyım çünkü merkezi olmasaydı farklı bir ile sınav için gidilseydi minimum 250 tl gidecekti bu açıdanda bakmak gerekir mantıken

İyi de bu 5 il tercih etme olayı gene devletin kendi çıkardığı kanuna ters değil mi.Hani artık kurumlar alacağı engelli kadrosunu kendi il sınırları içinde yapıcaktı .Misal İzmir meb saece izmir içinde ikamet edenleri sınava alacaktı bu böyle değil miydi .E şimdi İstanbulun kadrosu fazla herkes o kadroya yüklenicek e şimdi istanbulda yaşıyan engelli arkadışıma haksızlık değil mi bu.2. si bu 5 ili iyi anlamalı öğretmen kadrosu için geçerli olabilir Prdon okudum kılavuzu tüm kadrolar için geçerli imiş .Şimdi ikamet ettiğin ili tercih etmene gerek yok mu yani .İkamet ettiğn +5 il+tercihlerim dışındaki atama .7 hakkım mı var yani

o il bazında olayı işçi kadroları için işkurdaki ilanlarla alakalı

ücret fazlada olsa girin yani içinize ukte olcağına...ama ya kazanamazsanız para çarçur olacak....Bunuda göz ardı etmemek gerek az para değil durumu olmayana....durumu iyi olanada hiç bir şey 100 kağıt...
Ama devlet personelini para karşılığında mı seçecek???millet kendine baksın diye iş güç ararken sınavlar para olmuş....
:D :D :D

herkesin gönlüne göre olsun diyelim.ilk kez duyuyorum böyle bir ücret ama kadrolu devlet memuru olmanın yanında bunu düşünmemek gerek.çünkü hayat boyu bizleri ilgilendiren bir mesele sonuçta.
istanbul ve ankara kadroları için yoğunluğun olmaması imkansız sanıyorum.

ben hakkariyi başa koycam sırayla tercih insanlar tarafından istenilmeyen yerler ben fizan ada giderim 1 yıl çalış al tayinini nereye istersen önce bi kapak atalım da:)

güzel bir fikir.yalnız engelliler için zorunlu hizmet şartı varmı?
bunu öğrenmek gerekiyor.ben 3-4 sene civarı olur sanıyorum.

ticet 77

polisin biri diyorya türk bayrağının dikili olduğu heryerde görev yaparım gidince de kim dikti lan bu bayrağı buraya diyo şaka bir yana bende giderim okumak için şırnağa gttmde memurluk için anya yada giderim konya yada

ticet çok akıllı ve mantıklı önemli olan kapak atmak 1 sene 1,5 sene geçer gider ev tutmayada gerek yok misafirhaneler zaten uygun ve ev gibi...
aldığın maaş sana kalır....yani çok akıllıca düşünmüşsün kazanda hayırlısıyla

şimdi herkes olsun diye yükleniyo hakkari şırnak mardin diğer kadrolar boş kalıyo :)=)

110 lıra ne ki yaw,
herbiriniz biftekleri, bonfileleri, lüferleri, pastırmaları yerken iyi,
sınav ücreti vermeye gelince mızıkın, olurmu yaw ?
az bile bu ücret bence, 1000 euro falan yapmalılar.

saol şirine ama misafirhane bekarlara uygun zorunlu hizmet var tabi engelli engelsiz ayırımı yapmaksızın en fazla 2 yıl kuruma göre bazı kurumlarda 1 yıl sanırım mebde 1 yıl valla ben yıllardır ora senin bura senin dolaşıyorum çok zorluğa bedavadan katlandım ki burda seve seve giderim üstüne 1250 tl de cukka:)

dadash hedef şaşırtma taktiği:)

yaf o kadar bekledimki 1997 den beri uğraşıyorum o zman ecevit iktidardı ben memur olma hayalleri peşinde koşuyordum evliliği felanda memur olayım sonra diyerek hep erteledim 5 tane sevgili yıprattım uzun vadeli ilşkilerdi bunlar ama bu kez oyle olmayacak kitaplarımı çıkardım ortaya çalışmaya devam

şimdi herkes olsun diye yükleniyo hakkari şırnak mardin diğer kadrolar boş kalıyo :)=)
yok abi Ahmet Türk nezle olsa hakkari karışıyor..şu aralar kim cesaret edip gitmek ister oralara

hakketten bukadar yüksek sınav ücretini ilk defa görüyorum.engelliye reva görülen bumu?

mask ben cesaret ederim gözü kapalı sen olayların dışında kaldın mı kimse seninle uğraşmaz

bence de bu para cok yüksek daha önce hiç bir sınavda bu kadar para istemediler kpss de bile 40 tl en fazla para alıyorlar

Valla ben cumhur babaya yazıyorum bunu yahu böle sacmalık olurmu 40 olur 50 olur ama 110 tl çok yüksek yahu...

o zaman gelin daha başvuru başlamamışken dilekçe falan verip itiraz edelim almasınlar yada cüzzi miktar alsınlar

Hadi kalemi güçlü birisi bi dilekçe yazsında gönderelim bi kaç büyüğümüze.......

kalemim güçlüdür ama arada sinirlenir tepki gösteren bir dilekçe yazarım bizim adımıza iyi olmaz ben sıramı saldım gerçekten iyi bir dilekçe yazıp bimer yoluyla iletelim ya tutarsa

Vallaha ben calısıyorum su anda bilqisayarcıyım. 4 tane bilqisayar kursam bu parayı cıkartırım :) 200 lirada olsa mecbur verecem bu sınava qirecem neden cunku kadrolu devletin hizmetlisi memuru olacağınız önemli olan bu birazda ders çalısıp gayret ettik m bu iş olur arkadaslar hee böle diyo die benı kınamayın wallahi 110 lira harbiden cok para Kpss bile 50 kağıt yaw :D her neyse bi dilekçe olursa walla yazalım hucum edelim 110du 100ü almasınlar 10 alsınlar:) KARABÜK'e yanaşmayın ona qöre:D

her sorunun engelliye maliyeti 2.2 TL .Sorular ve soru kitapçığı çok özel olmalı .Aksi takdirde sınava 6000 kişi girse 110*6000=660.000 TL yapar .Memurların 2 ay sonra işe başlıyacağını düşünürsek ve bu parayı işletsek oh oh güzel bi kaynak yaratmış oluruz. Halkbankası ile başlıyan bu kaynak yaratma furyası maalesef devam ediyor

Küçük diLimi yuttum yaa nedir bu böyLe:)))BiriLeri şaka yapıyor oLmaLı....

Ticett sen yaz kardeş sonra bi düzenlemede daha yaparsın hadi bakalım

evet güzel bi dilekçe yazın yollayalım kurumlara

Üst Alt