Arkadaşlar Merhaba,
Bu durum maalesef engellilere ve engelli bireylere yapılmış olan en büyük engel olarak dile getirmek istiyorum.
1999 yılından Haseki hastanesinin vermiş olduğu %40 Engelli raporuyla 2004 yılından başbakanlık Özürlüler idaresi Başkanlığından kart alıyorum hem emekli oluyorum hem araç alıyorum, buraya kadar her şey normal.
Ne hikmetse devlet hastanelerinde usulsüz yere onlarca binlerce engelli olmadığı halde engelli raporu alan Hak yiyicilerin fütursuzca çoğaldığını biri yada birileri fark edip hele biz bir kanun çıkartalım şu engelli olanları ve olmayanları ayırt edelim diyerek bir çalışma başlatılıyor
buraya kadarda her şey normal
Bu kanun tasarılarında ve yönetmeliklerinde çalışmalara başlayan iş bilmeyen yalaka koltuk sevdalıları nasıl oluyor da bir engellinin 20 yıl boyunca KDV matrahlarını ÖTV matrahlarını tek tek detaylı detaylı sorgulamadan iş yapıp daha sonra, Pardon biz devlet olarak bir hatamızı gördük denilerek engelli olmadığı halde engelli raporu alan hak yiyiciler yüzünden binlerce engelliyi aynı statüye koyarak nasıl engelleyebiliriz düşüncesine bürünerek bizlere var olan haklarımızı almak için start vermiş bulunmaktalar.
Ne hastane çalışanlarının bu işlerden haberi var ne kamu kurumunda bulunan koltuk sevdalıların haberi var burası nasıl oluyor bunu hiç anlamadım
Bugün haseki hastanesi gittim SAğlık kurulu bölüm sorumlusu (K) harfiyle ismi başlayan abimiz sağolsun yazdıklarımı özetlercesine bir açıklama yaparak ne sağlık bakanlığından nede il sağlık müdürlüğünden eski raporlarla ilgili bir işlem yapılmadı ve yapılmayacak diyerek huzurundan beni göndermiş bulunmakta
Acaba dernekler ve vakıflar engelli millet vekilleri ve belediye başkanları çıkıp ya bir dakika sizler ne yapıyorsunuz diyip sosyal mecralarda tv kanallarında sadece engelliler haftası içerinde hangi programda baş göstersem yarışını bırakıp halka hizmet yapalım diyecekleri süreçleri canı gönülden 4 gözle bekliyorum.
Arkadaşlar ,
Bilmenizi isterim ki bu zihniyetli olan sözde kamu kurumu yetkilileri aslında iş bilmeyen abiler ablalar, buğün en basit İETT kartlarından dolayı sağlık raporlarını önümüze sürülmesini izin verdikleri gibi yarın eski raporlarımızla devletin bize tanımış olduğu ÖTV muafiyeti ve erken emeklilik işlemlerinde kullandığımız raporları kabul etmeyip geriye dönük her türlü yaptırım yapma haklarının önünü açıyor olacağız.
Bu durumla ilgili olarak neler yapa biliriz bunun üzerinde konuşmamız daha yerinde olacağını düşünmekteyim.
Selamlar