Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul kart devamlılığı için raporu sisteme işletmemiz gerekiyormuş!?

sultan hanım acizane sizden rica edelim paylaşimlarinizda gördüüğümüze göre trobzon hastane 184 cagrı merkezinde telefon trafiği yapıp kendi işinizi cözmüşünüz sizden cok rica etsek şişli etfal hastanesi magdurları olarak bir yardımcı olsanız şu cuma günü nekadar sevapa girerdiniz biz birtürlü cözemiyoruzda ?

Az önce bu sms geldi bilginize!
2183cc18d6b300fdbbb727d003bbf668.jpg

2002 tarihli Haydarpaşa numuneden aldığım raporun aslını dün onaylattım anında nabıza engelli raporlu olduğum yansıdı. Ulusal engelli sistemindeki ekran görüntüsünün çıktısını da verdi. Rapor, kimlik aslı ve ekran görüntüsü ile İstanbul kart kadıköy bürosuna gittim giriş yapıldı ve kartımın vizesi bir yıllık yapıldı.

Arkadaşlar geçici çözüm buldum.iett kartım dün 5 d efa okudu bir dafaaotobuste okumadi.bu sabah okudu dönüşüm de okumadi.bende metro kartalda İETT me rkezde göster dim.abi kart esnemis çatlamış dedi.yeniledi 10tl verdiim.gecerlik tarihi 31'07,2020 oldu.

aferits

Ulusal engelli sistemindeki ekran görüntüsünün çıktısını nasıl bişey bizde gidip istesek mi ekran çıktısı
resim çekip atabilirmsiniz

Merhabalar
Sol gözde göz temliği var ve rapordaki tanı aşağıdadır. Yeni mevzuatta karşılık gelen oran nedir acaba
VO-TAM/3,0 CMPS RENKLİ GÖRME DOĞAL/DİKROMOTOPSİ VT-TAM/AYNI ORM-0,25+0,25-24/+2,00+5,50-130 BİO DOĞAL F-DOĞAL SOL AMBUYOPİ

yep

Ben daha hastaneye gidip çözmüş değilim.Kısmetse bu hafta izin alıp gideceğim,bakalım çözebilecek miyim?

sgurkan

Bende Konya Numune Hastanesi için 184 ü aradım dönüş yaptılar oraya konuyu bildirecekler 184 ü sizde sonradan arayıp sonucu öğrenebilirsiniz dedi ne zaman aramalıyım acaba?

Sultan Hanım siz aradığunızda trabzonu size olur veya olmaz bişey demediler mi mesela bana 2008 yılı öncesini kapsamıyor dediler ben genelge var deyince buraya gelip konuşmalısınız dediler okadar ya gidersem olmassa o nedenle 184 ü arayıp durumu bildirdim hastaneyle görüşün dedim

Kuzeyin oğlu

Yeni kart verdiler yeni kart son kullanım 2020 oldu.vizeleme o zaman olcak yani 1 yıl kazancim oldu.eski kartı vizeleme için e rapora kaydet deyip birbucuk hafta önce yapmamislardi.kartin bozulması ile yeni engelli karti çıkarmış oldum.

mclaren
Hastane zaten yapamıyoruz diyor bize henüz yazı gelmedi sağlık bakanlığından diyor ben 184 yönlendirdiğini ve sağlık kurulu başkanı uzman hekimle görüşmek zorundayım beni bağlamanız gerekiyor dedim hatta doktor ismi bile verdiler dedim,doktorun isini sordu görüşürüp size döneceğim doktor çok yoğun toplatılarda oluyor genelde ben size özel telimi vereyim arayıp bilgi alabilirsiniz dedi.

Bakın dedim uzak yoldan geleceğim bir günlük yol bu doktorla görüşüp okey almam lazım izin alıp geleceğim zaten yeterinde madur oldum daha fazla olmak istemiyorum dedim.

E-nabızda rapor tarih ve numarası mevcut.Başka hiç bir ayrıntı yok.Oran ,hastaliklar vs.hakkında hicbir bilgi yok.Sizlerde de bu,şekildemi görünüyor?

Bu işin kolay bir yolu yok mu diye araştırıyordum ama sanırım yok. İlla hastaneye gidip yine uğraşmamız gerekiyor konudan anladığım kadarıyla.

Benim elimde raporun orijinali yok. Noter tasdikli 'aslı gibidir' ifadeli fotokopisi var. Rapor da 2000'lerin başında verildiğinden hastanede de bulunmama ihtimali var. Kısaca, İstanbulkart kullanmak için tekrar rapor almak zorunda kalabilirim.

Bu arada hastanede kimle muhatap olacağım? Belki ellerinde rapor vardır, bu internet sistemine girişi kim yapıyor? Hangi birime gitmeliyim, kimden talepte bulunmalıyım? Hastane: Samatya Hastanesi.

Bu mesaj banada geldi.Benim Raporum bitti ve 2 tıllık yenilendi.Rapor yenilendiği anda da e raporda göründü

Yani raporun sistemde görülmemesi kesinlikle bir yalan.Gidip kartı yenilemek için de fırsatım olmadı 3 aydır(Açıkcası arabam var ve toplu taşıma kullanmıyorum.)

Ama mesajın içerği yanlış.Rapor sistemde ama açıp bakan yok.Otomatik mesaj gönderiyorlar herkese.

Sugaremro

en baştan beri okumuş olsaydın anlayacaktın sorun raporun yılı değil sorun raporun alındığı hastanelerin bazı dönemler görevini yapmamış olması
çoğu kişi sorun yaşamadı öyle olaylar varki 2004 yılında alınan rapor sisteme işlenirken aynı hastanenin 2010 yılı raporu işlenemedi sistem hatasından çok personel hatası durumları ya evraklarda eksiklik ya imzalarda

sgurkan

Arkadaşlar merhaba,

Ben ilk kez mesaj yazıyorum şimdiden sürç-ü lisan edersem affola. Dün Haydarpaşa Numune ye gittim raporum bu arada 2002 yılına ait olup, görevli ablaya raporumu sisteme kaydettirmek istiyorum dedim. O da ben ve benim gibi gelenlere bu işleri Salı ve Perşembe günleri yapıyoruz o günlerde gelin diye işleme almadı. Gidecek olanlar olursa bilginiz olsun. Bu arada raporumun 2002 yılı olduğunu ablaya söylemedim. Salı günü tekrar gideceğim. Saygılarımla,

Haydarpasa Numune hastanesinden eski rapo
runu sisteme kaydettiren arkadasların raporunda TCKN var mıydı acaba? 184 üzerinde TCKN olmayan raporlar için güvenlik nedeniyle yeniden rapor almanız lazım dediler.

184 Şişli Etfal Hastanesi arşivini su basmasının eski tarihli raporların sisteme girişine engel olmadıgını ama raporda herhangi bir nedenle TCKN yazmıyorsa ve yoksa yeniden rapor almanın gerektiğini söyledi.

TCKN olmayan eski raporu sisteme kaydettirenler varsa emsal olması acısından bilgi verebilirler mi?

Genelgede kimlik numarasi olmayanlar heyete girer demiyorki eski raporlar yeni formatta girilmelidir diyor benim arkadasim cerrahpasadan kaydettirdi sisteme kimlik nosuda yoktu

184 e üzerinde TCKN olmayıp sisteme raporunu kayıt yaptıranlar oldugunu söylediğimde hastane ismini ve rapor sahibinin ismini soruyor.20 Temmuzdaki yeni genelgeye ulaşabiliyorsanız paylaşabilir misiniz? Aynı konuda farklı uygulamalar olması hastane yetkililerinin insafına kaldıgımızı gösteriyor.4 gün sonra kazanılmış hakkımız keyfi uygulamalar yüzünden elimizden alınacak gibi duruyor ne yapacagım bilemiyorum artık.

Only10

Raporum 2002 yılına ait ve o yıllarda TC no diye birşey yoktu ki raporlarda olsun.
Tabiki rsporumda TC yoktu. Daha önceki sayfalarda çok çok açık yazdım raporumun onaylanmas işlemini
Lütfen geçmiş yazıları okuyunuz.
Haydarpaşa Numune Hastanesi 2002 raporumun aslına göre girişini sisteme yaptı.
Direnen hastanelere Haydarpaşa Numune rapor bölümünü aramalarını söyleyin. Hala direnen olursa Bölge İdare mahkemesine dilekçe ile müracaat ediniz Devletin Hastanesi Devletin talimatlarına uygulamıyor diye.

Bakırköy İstanbul eğitim ve araştırma Hastanesi'ne ( Osmaniye) giden var mı? Orada durum nasıl acaba? Sorun yapıyorlar mı?

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BİR BANKACI

ben 23.07.2019 tarihinde orada idim kendi raporlarında sorun yasayana denk gelmedim ama başka hastanelerin raporlarına bakmıyorlar

evrak kayıttaki bayan çok aksi bir kişi ama sağlık kurul muracat kısmında çalışanlar oldukça kibar ve nazik

1 tek olaya şahit oldum 1998 yılı raporlu bir kişinin raporunu kabul etmediler fotoğrafsız ve tc nosu olmayan bir rapor memurun dediği şuydu
bu raporun evrağına ulaşamıyoruz resimsiz olduğu için yasa gereği bu raporun yenilenmesi gerekiyor veya samatyadaki merkeze inip orda baktırın

Beylikduzu

Benim rapor 2001 yılı. fotoğraf var. TC no tabiki yok. Noter tasdikli sureti olur mu acaba ..Birde ben Osmaniye deki yerden aldım. Aynı yerden mi bahsediyoruz acaba

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt