merhaba arkadaşlar ,
e rapor için ilk hastaneye giden ve 184 e cimere kayıt açan arkadaşınızım ,kamu denetçisi kurmunada kayıt açtım.
bugün 184 ü tekrar aradım bir hafta oldu bana dömüş yapmadınız dedim diğer şikayetlerimide ilettim ,bu konuda başka bir yere başvuru yapılacak makam varmı diyede bilgi sordum bana e rapo sağlık bakanlığı kontrolünde cimer kaydıda bize gelir hastane ile görüşülüyor inceleniyor işlemin ivedi olduğuna dair kayıt a not koyup tekrar iletiyorum dendi.184 20 dakika sonra geri dönüş yaptığını görmediğimden tekrar 184 ü aradım.ŞİKAYETİMİN SONUCUNU UZMANLAR YANIT VERİYOR. size ulaşılamamış tekrar aranmak içim not koyuyorum dendi. 4 saat sonra tekrar arandım.Uslübünca tekrar anlattım.en son aralık 2000 tarihli olan raporlarımın olduğunu sürekli olduğunu orjinallerinin bende olmadığını fotokopilerin olduğunu sağlık kurulunun [FONT=Tahoma]tekrar rapor çıkarmam gerektiğini [/FONT]söylediğini ilettim. Bu duruma ititaz ederek başhekimliğe çıktığımı ,başhekimin rapor aslı olmadan onay veremeyeceğini aslını ise arşivden çıkaramadıklarını ilettim. bu hafta sonunda kartlarımızın süresi dolacak maüdur olacağız acilen çözülmeli dedim.184 yetkili Bana tekrar rapor çıkarmlarını istemelerinin doğru olmadığını söyledi.bu konuda birçok şikayet gelldiğini söyledi.sağlık kurlunlarının istensede yeni rapor talebini karşılamayacak durumda olduğunu iletti. Bilgi işlem birimi çalışıyor size durum düzlince bilgi vereceğiz dediler.
Benim gibi raporu olan ve sisteme kaydettiremeyen arkadaşlar 184,cimere şikayet edinki düzeltsinler.