konunun ilk birkaç sayfasını okudum, gerçekten şaka gibi yorumlar var. sonuç olarak engelliye verilmiş olan bir hak geri alınıyor ve bazı engelliler bir göbek atmadığı kalmış sevinçten. nedir bu çekememezlik, nedir bu kıskançlık? kimisi kendi şehrinde böyle bir uygulama olmadığından bahsetmiş halinize şükredin diye tepki göstermiş. yahu senin şehrinde bu uygulama yoksa sorumlularına göstersene tepkini? engelli arkadaşlarına ne diye tepki gösteriyorsun? senin şehrinde olacaktıda istanbuldaki engelliler mi engellediler o yasayı? sorunu yanlış yerde arıyorsunuz. kimiside demişki günlük 10 tane otobüsemi binilirmiş bilmemne. yahu sanane isterse 10 defa isterse 20 defa biner kim ne karışır? işi gücü olmayıp sırf geçiş sınırsız diye bütün gün otobüse binildiğine mi inanıyorsunuz? eğer birisi gerçekten 10 defa kullanıyorsa işi vardır veya bir sebebi vardır mutlaka. buna karışmak sizemi kaldı? şahsım adına konuşmak gerekirse, şuana kadar hiçbir zaman 10 araş değiştirdiğimi bilmem. en çok kullandığım gün bile yarısını ancak kullanmışımdır. yani böyle bir sınır gelse bile beni etkilemeyecek. ama yinede böyle bir sınır gelmesine karşıyım. beni etkilemese bile başka engelli arkadaşları etkileyecek. böyle bir şeye bir engelli neden sevinirki?