Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Sana verseler sende iki arada bi derede katardın zehiri değil mi?:)

Ne iki arada bir derede verecem abim, üstüne çullandığım gibi ağzının ortasına vura vura, muhafızlar yetişene kadar yuttururdum puşta zehri. E ben de bu arada mındar edilirdim muhafızlar tarafından ama olsun, değerdi yani :D

Joffrey erkek kardeşine bile nasıl davranıyormuş ya...zavallı kediciği de deşecekmiş uyuz :(...bran arkadaşları ile x-crowların eline kaldı yaa :(...

Yeteneksiz yaa gitti kurdu da tuzağa düşürttü..:) Dayıdan olur yiğen ıskadan olur soğan diycez de bunlara uymaz herhalde dayı mı babamı neyse.. joffrey dedeye benzemiş Tyrion 'a davranışı düşününlürse:)

Zaten tyrion ucube olarak onların gözünde çoktaaan dışlanmış bir tek abisi janie seviyor onu...Halbuki o ailede tek kafası çalışan tyrion :)...Bran henüz geliştiremedi yavf yeteneğini tam olarak. Kocaman kurtları sal abi adamların üstüne "parçala behçet" de...

Tuhaf bi aile sevgiyide abartıyorlar nefretide... Yani bence de saldırt kurdu.. . utanmasa evdeyseniz bizimkiler size misafirliğe geleceklr dedirtecekti kurda:)

Ben o kurtları en başından beri pek severim :) malesef ikisi öldü :(...biri kayıp arya' nınkiydi galiba kayıp olan...samsa'nınkini joffey öldürttüydü :(...Rob'un ki zaten o kanlı düğün günü öldürüldü..geriye Bran'nın ve John snow'unki kaldı :)

Yok be ya yaşlandık artık hafıza felan da kalmadı pek :p

Elin adamı dizi çektimi çekiyor..bizdekilerde çevir çevir aynı terane....

10175047_772302599471121_1943277864367524492_n.jpg

:D Çok iyi olmuş yaa :D... Kutlu olsun! (hop ödünç aldım bunu faceimde paylaşayım :)

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Ailenin birinin ejderhaları var, birinde warg var , birininde hatun büyücü :) Lanister ların nesi var yaa? ben mi kaçırdım ?:)

Güzel bir bölümdü.

**spoiler**

Theon ne hale gelmiş öyle..kardeşini tanımadı. stolkhom sendromu yaşıyor. Tyvin lannester ın Jamie yi tongaya düşürmesi ama sonra Tyrion' un oyunu bozması süperdi :D Shae naptı öyle yaa :S

valla sonunda biraz aksiyon yarattı dizi..)Tyrion kazanacak gibime geliyor..

Tamam dizilerde aksiyon çok iyi ama adamlar rol yapmıyor yaşıyor yaaa:D hele bunu kamera arkası görüntülerini izleyince daha iyi anladım. Alakaları yok yavf dizideki karakterlerle. On numara beş yıldız :D

ee şimdi güççük eniştemi dövüşecek yoksa yine yerini birini mi gösterecek ?:) Bence kardeşini seçecek:)

son kısmı tam engelliler haftasına yönelik olmuş bence çok da iyi olmuş çok da iyi güzel olmuş tamam mı :D sonu çok etkileyiciydi şahsen bi engelli olarak önyargılardan kurtulamadığımız çok iyi örneğiydi :D

ee şimdi güççük eniştemi dövüşecek yoksa yine yerini birini mi gösterecek ?:) Bence kardeşini seçecek:)

Kesinlikle yerine başkası dövüşecek. Kardeşi Jamie olabilir ama riskli sol el...adamı var o olabilir o süper zaten :)..ama en iyisi oyunlarını bozdu yaaa :)

Jamie zindan da "bana güveniyormusun" diye sormuştu.Şimdi babanın oyununu göremeyen jamie 'ye bence oyunu gösterdikten sonraki hamlesi onu seçerek "sana güveniyorum" mesajı olacak..:) bakalım

Kitaba göre ölmüyor...Ama bakalım yönetmen ne yapacak...

Ugir okudun mu kitabı :D..aman ha du sakın spoiler verme :)

Üst Alt