Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Dizinin 4. sezon fragmanı yayınlandı... 4. sezon Nisan ayında başlıyacak...

Eveeet ne kaldı şurda..geri sayım başladı. Ejderhalar büyümüş. Khalesi gücüne güç katarak geliyor :D. Bu dizinin en sevdiğim yanı; her an her şey olabiliyor. Bi bakmışın pat en baş roldeki ölüveriyor. Böylece pek bir bağlanma olamıyor karakterlere.

9 ay bekle 3 ay da sezon finali

Aynen öyle...dünyaya mal olmuş diziler öyle oluyor:D

Standart HBO kriteri işte :)

Tamam dizileri çok güzel ama genelde böyle uzun aralar oluyor...

HRBO lara inat yeni diziler bulmak lazım o vakit..:)

Üzgünüm Erci... Eninde sonunda bu kanalın dizilerini izlemek zorunda kalıyoruz :)

Vikings'i izle hacı fena sayılmaz .. yoklukta aratmıyo işte

Ben onu ilk başladığı anda izlemeye başladım zaten... Fena sayılmaz değil oldukça kaliteli...

Ne vahşi adamsın sen yaa:) Allah bilir spartaküsü de izlemişsindir?!

Game of the thrones zaten spartaküse muadil oldu değil mi?:)

HBO dizileri candır:)...Vikings 'in ilk sezonu keyifle izledim 2. sezonu yüklüyorum biriksin izleyeceğim :)...akşama da GOT u izleyeceğim :)

Altyazısız internette var Game...:)

Anaaa alt yazısı gelmemiş mi daha... hayreet!...onca ingilizce dizi izliyorum lakin hala alt yazısı kullanıyorum :S

Çok özlemişim çook......jeneriği, karakterler ...mekanlar nasıl güzel yaa

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Cidden özlemişiz.
Sezonun ilk bölümü gayet güzeldi.
Bu sezon bayağı karışık olacak gibi.

Kaldığı yerden devam ..:) Bu sezon herhalde birşeyler çözülmeye başlar

GOT'un 4.sezon özel bölümünü de izleyin ..hepsi çok şeker yaa:D...

Yahu sizin yüzünüzden dizi boyunca yazdığınız spoiler'i bekledim . Birdaha izlemeden burayı okumam :)

Yahu sizin yüzünüzden dizi boyunca yazdığınız spoiler'i bekledim . Birdaha izlemeden burayı okumam :)

Eeee yani mac72 bence de izlemeden okuma...dayanamıyor insan yavf hemen paylaşmak istiyor izlediğini :)

@Capricorn; sence kim zehir koydu? ya şarapta mıydı pastada mı anlamadım tam olarak. Ejderhalar yine de Khaleesi yi dinler ama bizim Bran yani warg özelliği olan çocuk ejderhaları yönetebilir :).

Soytarının parmağı var gibi.. birde yeni kraliçenin ve ailesinin de

Evet ben de yeni kraliçe diyorum. Annesi çok akıllı kadın ya :) bu dizide kadınlar daha mı akıllı ne :p

Evet şeytanın olmadığı yerde şeytanı aratmıyorlar..:)

Üst Alt