Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Kanatlı kertenkele onlar o kadar, itiraz istemem :D Süperdi o sahne ama.

Hadi ordan kertenkeleye benziyolarda keçi görülmüş şey değil :D

Yani sende sazana benzemiyon ama yapacak bişey yok yani!!..:D

de gettttt diziye yoğunlaş bana değil :D:D:D

Sana ne yoğunlaşacam bee dizide sazan namına tek bi rşey yoktu..:) oooof gel 16 nisan..:)

iki günde tamamını bitir hastası ol sonra otur aylarca bekle yeni bölümü için.vay arkadaş :)

16 nisan denilen dizi başlamış sessiz sedasız..:) Akın sayesinde öğrenmiş olduk veeee dizi tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam..:)

Vaaay GOT tutkunları toplaşmış :)...2.sezon başladı pir başladı. İlk bölümü dünyada 6 milyon kişi ilzemiş düşünün...Adamlar yapıyor yahuu...

3.bölümü daha dün indirdim bugün kısmetse izlerim. Genel olarak iyi başladı 2.sezon. Ejderhalar büyüse de aksiyon olsa :D

2.Sezon ilk beş bölümü internete düşmüş, izlemek isteyenler, indivix.org adresinden diziyi indirebilir...

Sonunda Khaleseee ile starklar ittifak yapacaklar sanırım:) starkların krallıkta gözü yok düşman aynı düşman:D Birde evlenmesinler..:p

senin beğenini nasıl bilecezki cevap verelim..:)
Tarihi filmleri seviyorsan izle derim ben..:)

Uuuu .. her bölüm daha da ilginç olmaya başladı:) umarım sezonu kısa tutmazlar..:)

Bu sezonunda sonunu adam gibi bi savaş yapmadan getiricekler heee..Ekşın bekliyoz artık..:rolleyes: Ned Starkın piçi ne olacak merak ediyorum:D

Nihayet savaş gördük:) Allahım vahşetten zevk almaya başladım sen aklıma mukayyet ol:rolleyes:

Veee sezon finali:) güzeldi cidden sonuna da yazmışlar nisan2013 de görüşmek üzere diye...:) len o kadar beklenirmi :confused::rolleyes:

Kitabının dizinin kendinden çok daha güzel olduğu söylenmekte.:rolleyes: kitabını alıp sonunu okumak gibi bi pislik mi yapsam acep kendime..:):)

Len o kadar beklenir mi? demişim ama beklendi valla da herbişeyi unuttum ben :) bu kadar ara mı olur yahu? Neyse son 10 gün 31 Martta başlayacak..:)

Güzel bi başlangıçtı :) Da kardeşim bu kadar aramı olur yaa..Bi kere bizim diziler gibi öğğğ dedirtene kadar devam ettiin:)

kargaların ziyafeti kısım birdeyim... feci şeyler oluyor .. diziden yer almayan çok şey var kitaplarda:) söylemeyim neler olacağını da tadı kaçmasın :D

Hastasıyım :) İzledim tek Avrupa dizisi..::) hoş izlemekle de kalmıyor okuyorum :) feci şeyler var kitaplarda 4. ve 5. sezonun kriptoları:) lakin söylemeyeceğim, tadı kaçmasın:D

Ada kitabın adı ve nerden temin edebilirim?

ben yeni başladım izlemeye ve bitirdim :) 3 sezonu bi haftada devirdim çok güzel dizi doğrusu gerçi açık saçıklık biraz fazla ama idare edecez artık :) yeni sezon ne zaman başlayacak bilen var mı ?

yeni sezon nisan 2014 ...Büyücü birden çok kitabı var taht oyunları diye netten gir serinin devamı olarak 10 kitap oldu..
Taht Oyunları 1. Kısım, 2. Kısım
Kılıçların Fırtınası 1-2
Kralların Çarpışması 1-2
Kargaların Ziyafeti 1-2( ben ikideyim:)
Ejderhaların Dansı 1-2( Henüz Okumadım bunları)

Kitap yurdundan alabilirsin yada hepsi burada dan ben genelde buralardan alıyorum ....

Üst Alt