Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Bak baaak hemen kadınlar şeytandıra geldi konu :)...akıllı, başarılı olunca şeytan mı olmuş oluyor?

Bunca insanı yoldan çıkartabildiğine göre şeytan da başarılı sayılır :) Neyse, espiriydi :)

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Bakalım izleyip göreceğiz..:)

Capricorn bu msjın dünkü bölümle ilgiliyse açmayacağım okumak için. Daha izlemedim :) bu akşam inşallaaah :D

Spoilerların hepsini okudum pişman değilim yine yazın yine okurum ta ki kaldığım yerden diziyi yeniden izlemeye başlayana kadar ama spoilerlar merakımı artırdı doğrusu !

:D gerçekten okudun mu ahahaa..tey allam çılgın yaaa...tamam sen yeter ki iste sonunu anlatırım sana şeker ;)

:D gerçekten okudun mu ahahaa..tey allam çılgın yaaa...tamam sen yeter ki iste sonunu anlatırım sana şeker ;)

biliyorsunki insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş bakıyorum bakıyorum hep spoiler içerir BAKMAYINIZ !!!!! diyor sanki gizli gizli mesajlar benimde bakasım geliyor doğal olarak ve baktım okudum ivit :p

Capricorn bu msjın dünkü bölümle ilgiliyse açmayacağım okumak için. Daha izlemedim :) bu akşam inşallaaah :D
Evet son bölümle ilgili :cool:

Spoilerların hepsini okudum pişman değilim yine yazın yine okurum ta ki kaldığım yerden diziyi yeniden izlemeye başlayana kadar ama spoilerlar merakımı artırdı doğrusu !
Bence yapma pişman olursun izlediğinde , kendini jiletlersin sonra bak yazık sana :D

İzlemedim okumam bi kez yaptım onu pişmanım:)

***spoiler***

Harbi kralını çekermişiz hahahaha

Zihniyet ortaçağda olmasın yeterki dizi izlemekte sıkıntı yok :)

Zihniyet ortaçağda olmasın yeterki dizi izlemekte sıkıntı yok :)

başgan bana polisiye komedi lazım...chrıs takırlı edi mörfili...düşük IQ sahbi zenci komedilerine bayılırım...şu ara şansıma bi film var..Zor Biraderler...:pinanmıcan bu yüzüklerin efendisi vs bütün dünya izlemiştir ben daha 10 saniyesini izlemiş değilim...ilgimi dahi çekmiyor...

Tam hız devam:)

mac72 benden önce izlemişsin yazmışsın bile :D

**spoiler**

Joffrey' yi kimlerin öldürdüğü çıktı ortaya. Ak gezenlerin erkek bebeklere naptıklarını da öğrenmiş olduk...Ben yiyorlar sanıyordum valla :) Güzel bir bölümdü.

Bölüm çok güzeldi...

Bu arada bölümün sonundaki yazılarda Hırvatistan ve İzlanda ünitesi yazıları dikkatimi çekti... Soğuk yerleri gerçekten İzlanda'da çekiyorlar sanırım...

Üst Alt