Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun bir ilişkiyi bitiren sevgilisini geri kazanabilmek için falcılığa başlayan bir kadının hikayesi..Hikaye bu ya sevgilisini geri kazanır ancak,başka birine aşık olmuştur bu arada..
İkisi arasında seçim yapmakta zorlanan bir kadının ilginç bir hikayesi..
Aşk zaten ilginç olmasa bu kadar popüler olmazdı
İranlı bir adamın Amarika'daki yalnız hayatına bir kızın girmesini anlatan ilginç bir aşk öykü..
Aşkın,dini,dili yok dedirtecek kadar güzel,ama son her zamanki gibi hüsran..
İlkokul arkadaşımın rahmetli dedesinin gazete köşe yazılarından ve tuttuğu günlükten derlenerek Türk Tarih Kurumu tarafından basılan kitabı.
Amerika'da yaşadığı için onun adına da satın aldım , ileteceğim.
Malesef ki kendi tarihimizi bilmiyoruz. Bize tarih filan öğretmemişler. İnanılmaz dehşet verici , insanlık adına utanç kaynağıdır bu Türk soykırımı. Hunharca yapılan katliamları okurken gözyaşlarımı tutamadım. Kelimeler kifayetsiz. Nefretle kınıyorum !
Nur içinde yatsın bütün milli mücadele kahramanları.
Arkadaşlar bir gazete Türk ve Dünya Klasiklerini verdi, vermeye de devam ediyor.Ben de kuponları tamamlamaya çalışıyorum. Uzun süredir, klasikleri okumak istiyordum. Bu sayede hem kitapları tamamlama imkanı buldum, hem de okumaya devam ediyorum.
Balzac ''Otuzunda Kadın'' ile başlamış bulunuyorum.
Çapkın bir adam bir gün imkansız bir kadına aşık olur..Aşkı için mücedelesi çok hoş..
Hayat kısa ve hayatımı seninle ömür boyu birlikte yaşamak istiyorum diyen biraz kaba,mücadeleci ve romantik bir adamın güzel bir hikayesi...
İçimizde bilinmeyen bir yere gizlenmiş, en zayıf anımızı gözleyen ve bizi kendi kendimizle bir an önce hesaplaşmaya oturtan kutup; yani, oldurulmayan, oldurulmasına izin vermediğimiz asıl kişiliğimiz midir?
Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar' ını okuyorum. İstanbul Hatırası kadar sarmadı beni. Fantastik kurgu yüzünden sanırım Yine de bilgilendirci ve içimde tekrar Konya'yı görme isteği uyandıran bir kitap oldu.