Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeyin Bir Anlamı Var /Kemal Sayar

Terapileri,gözlemleri,ülkemiz insanlarına has olayları incelikle ortaya koyduğu hoş bir kitap..

şuan saide kuds'un kimya hatunu okuyorum.okurkende sanki o dönemde yaşıyor gibi kendimi kaptırdım.

Kış Bahçesi - kristin hannah

arkadaş tavsiyesi üzerine alıp okudum.
savaş trajedilerini okumayı sevmiyorum o açıdan okumakta yanıldığım bir kitap oldu.tıpkı Zülfü livanelinin kitabı Serenad'da olduğu gibi :(

Sabattin ALİ ( Kürk Mantolu Madonna.)

Bir gün david nicholls ve stıeg larson seri kitapları arı kovanına çomak sokan kız-ateşle oynayan kız severek okudum.

Üstün Dökmen'in 'Deniz Kabukları' adlı kitabını okudum..
Hayattaki küçük şeylerin biz istersek büyük şeyler haline geleceği konusundaki yol göstermelerle
insan hayatını pratikte kolaylaştıran hoş bir kitap...

"beş parasızdım ve kadın çok güzeldi " :)

derviş şentekin. bir solukda okudum denilen türden bir kitapdı...

Kürk Mantolu Maddonna -Sebahattin ALİ
Anna Karenina - TOLSTOY

Bu kez tarz değişikliği olsun dedim , polisiyeye geçiş yaptım. İyi ki yapmışım :)
Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırasını okuyorum , sonlarına geldim. Polisiye kurgusu gayet başarılı . 7 tepeli İstanbul'da 7 tarihi döneme atıfta bulunan, 7 sikkeli 7 cinayet. Ve İstanbul'un tarihi kültürünü anlatan ziyafet gibi... Bilgilendim ve çok hoşuma gitti. Bundan sonra Ahmet Ümit 'in bütün romanlarını okurum sanıyorum :)

Ahmet Ümit'in Bab- Esrar'ı k esrarlı gelmedi,Aşkın Gözyaşları adlı kitaplardan sonra biraz yavan kalır gibi oldu..
Ahmet Ümit farklı bir kurguyla Şemşi ile Mevlana'nın ilahı aşkını farklı bir pencereden anlatıyor..

Divan-ı kebir Gül Deste / Abdülbaki Gölpınarlı

Karanlık çökerken nerdeydiniz-- Mario LEVİ

İki İyi Hırsız Daniel FİNN

Farklı yaşamları sevenlerin heyacanla okuyacağı bir roman...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt