Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar edevlette görünmeye başladı bilgilerinize,

Endereren

Enderen bey Tekrar Merhaba .size bir şey sormak isterim,
gecen hafta emekli aylık bilgilerim e devlete düştü fakat ne ek ödeme yazıyor ne maaş.bu bilgiler ne kadar sürede edevletde olur.

Teşekkürler

mstrdn

selamlar. benim 2. maasımı aldığım zaman ek odeme düsmüstü. o da sadece ek odeme tutarı baska bir bilgi dusmedi

Arkadaşlar 4a emekli aylık ödemesi bulunmuyor diyor normalde 0 olarak görünürdü sizdede mi durum aynı bı bakarmisiniz

Arkadaşlar baya endişelendim lütfen 4a emekli aylık ödemesine girip bakar mısınız ne yazıyor bnde ödeme bilgisi bulunamadı dio

Burda kimse yok mu arkadaşlar

Bana özelden yazmayın arkadaşlar giriyorsunuz madem bilginiz varsa buraya yazın lütfen

Arkadaslar 4a emeklilik kaydi bulunamadi diyor
Evrak takipte de gelen evrak beklemede diyor
29 nisanda emeklilik dilekcemi vermistim.
Cok uzun surdu sizce normalmi

okyanus4141

cep telefonuna sgk dan mesaj gelecek.sgk girişin tarihi prim günün tamamsa ok. rahat ol maaşın 1 mayıstan beri çalışıyor.sgk dys yi arada bir takip et.sıkıntı yok.

Merhaba ben de emekli kaydımı göremiyorum ve hatta şöyle yazıyor sistemde 4A emeklilik kaydınız bulunmamaktadır neden bilen var mi genel bir durum mu bu acaba

sistem kaynaklı olabilir daha sonra tekrar deneyiniz

2 gündür öle diyor bnm baska göremeyen varmi arkadaşlar

Lütfen emekli olan herkes bakıp yazsın herkeste diyosa sistemsel sorundur burdayiz madem bibirimize yardımcı olalı @ kuru sizde bakar mısınız e devletten ne diyor yazsan

Bendede emekli kaydı yok diyor ama gssde emekli yazıyor

4a kasım ayı ödemesi görünüyor . Bilgi ve ödeme güncellemesi olduğu zamanlar sistem hata vermektedir . No panic :)

Bendede sistemde 4a emekli bileğiniz bulunmamaktadır yazıyor.

SGK tarafından maaş kesintisi veya rapor yenileme işlemlerinde adresinize tebligat gelir , Bulunduğunuz ilin SGK müdürlüğüne gitmeniz istenir . Tebligat yok ise sistemsel error vardır .

Aralık ayinin maaşlar görünüyor sadece emekli kaydı görünüyor sıkıntı orda

Görünmüyor

Dorlion sende baksana emekli kaydinda ne yazıyor

Arkadaşlar benim sürekli iş göremezlik maaşım var kontrol vardı yaptırdım ama henüz sonuçlanmadı maaş bilgileri var ama ne kadar olduğunu yazmıyor emekli kaydı görünmüyor sadece emekli maaşı bilgilerinde durum kodu D yazıyor yani durdurulmuş

Sibel catlak anladığım kadarı ile e devlet üzerinden hızlı şekilde emeklilik başvuruları yapanlar ve emeklilik işlem takibi yapanlar için oluşturulmuş bir bölüm olmuş .

Önceden SGK evrak başvuru ve takibi yapanlar için kayıt yok deniliyor .

Sibel catlak anladığım kadarı ile e devlet üzerinden hızlı şekilde emeklilik başvuruları yapanlar ve emeklilik işlem takibi yapanlar için oluşturulmuş bir bölüm olmuş .

Önceden SGK evrak başvuru ve takibi yapanlar için kayıt yok deniliyor .

Darlion: bizim size sorduğumuz başka sizin cevabınız başka. ; e devletinizden 4a emekli kaydı bölümüne girin bakalım ne yazıyor ?

Barrrdak bende de görünmüyor , emeklilik işlemlerimi o dönemde e devlet olmadığı için SGK evrak teslimi ile yapmıştım . Biraz araştırınca bu buton e devlet ile hızlı işlemler yapanlar için hizmete sunulmuş .

Bende de 4a emeklilik kaydınız bulunamadı yazıyor.Daha önce bir şeyler yazıyordu bu alanda şimdi bir şey yok bulunamadı yazıyor. Belki sene sonu zam felan güncellemesi vardır.Dediğim gibi o bölümde daha önce birşeyler yazıyordu ama şu an kaydınız yok diyor.Ben evrakları şubeden verdim buradan başvuru yapmadım.Bilen biri cevap verirse iyi olur.
Bir sorum daha olacak bayağı yüklü borcum var borçlardan dolayı emeklilikten sonra çalışmaya başladım asgari ücret alıyorum 5 ay felan oldu.3053 tl yatıyordu bugün 2888 tl yatmış.Emekli olanlar kesintilerden sonra 3053 tl net alır yazıyor ve bende hep 3053tl aldım ama benden bu gün 165 tl kesmişler.Neden olabilir?

E-devlet sitesinde emekli kaydım neden görünmüyor?

Herkese merhaba;Vergi indirimi alarak 8 yıldır emekliyim her ayın 13. 'de e-Devlet'e girip maaşımın ne kadar yatacağına bakıyorum emeklilik kaydıma baktım"4/a emeklilik kaydınız bulunmamaktır" yazıyor sgk müşteri hizmetlerine aradım emekliliği in devam ettiği söylendi niçin e-devlet' te böyle yazıyor bilgisi olan varsa öğrenmek isterim.

s.aksoy bende de aynısı yazıyor.
babam da sgk emeklisi (normal) onunkinde de yazıyor.
sanırım en son e devlet te calışma hayatım adlı bir bölüm acildı. orada yazıyor.
yani sıkıntı yok.rahat ol .bence ..

Comodor normal bir asgari ücretten biz 228 tl fazla alıyoruz galiba. İş yerinde yemek dahil herkese 3300 tl veriyorlar, o zaman bunlar diğer arkadaşlara 2825+yemek bana da 3053+yemek veriyor. O zaman bu 228 tl emeklinin hakkıysa bunlar bana her ay 228 tl eksik veriyor 🤔

Bende de 'Sisteme kayıtlı 4a emekli bilginiz bulunmuyor' diyor. Birkaç gün öncesine kadar orda aylık/gelir durumu, sicil no vb. bilgiler vardı. Ne değiştiki acaba bilemedim.

Emeklilik kaydı bulunmuyor

Merhaba arkadaşlar e-devlet üzerinden maaş kontrol ettiğimde fark ettim emeklilik kaydı kısmında sisteme kayıtlı 4A emeklilik kaydı bulunamamıştır gibi bir uyarı alıyorum. Acaba bu konuda bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler

Emeklilik kaydı bulunmuyor
Merhaba arkadaşlar e-devlet üzerinden maaş kontrol ettiğimde fark ettim emeklilik kaydı kısmında sisteme kayıtlı 4A emeklilik kaydı bulunamamıştır gibi bir uyarı alıyorum. Acaba bu konuda bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler Barrrdak s.aksoy

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt