Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın maş alma günümüz e devletde hiç bir bilgi yok halen

benim maaş yatmış ancak E devlette herşey sıfır gösteriyor ,neden olabilir

Maaşlar E-Devlet sistemine düştü.
Kontrol edebilirsiniz.

1000 TL altı emekli maaşı kalmayacak diyorlardı.subat maasindami olacak bu.simdi baktım 880 lira yatmış

Resmen aklımızla dalga geçiyorlar ne diyelim bu maaşları reva görenler utansın.

Sandık başına gidenler düşünsün diyeceğim de arada bizde yanıyoruz müstehak bizim gibilere az bile deveye diken insana ....

Vallahi kurunun yanında yaş da yanıyor.anlatiyorum anlatıyorum anlamıyorlar ne yapalım illa kendi başlarına gelecek ondan sonra anlayacaklar

kendi başlarına biran önce gelir inşallah da anlarlar dünya kaç bucak
ssk ve bağkur prim ödemelerine nerden baksan %40 zam gelmiş
sen %40 emekline zam yapıyor musun ki primlere zam yapıyorsun hemde %40
bu adam ne kazanacak sana ne ödeyecek
yakın zamanda bizim coçuklarımızın emekli olma hayali bile olamayacak bunların yüzünden

Yasa tasarısı meclise daha yeni geldi.
Bikaç güne kadar neticelenir.

e devletten ilk maşım ayın 21 gözüküyor bu ay alabilirmiyim (daha dün belli oldu)

SNITCI...kendi başlarına gelmediğini nerden biliyorsunuz??...geliyor da bunlarda reislerine bağlılık öyle had safhalardaki ne olursa olsun gene bildiklerini okuyorlar ve arada bizde yanıyoruz işte!...hakkettiğimiz gibi yönetiliyoruz bunlar sayesinde yapacak bişey yok!!

benim her ayın 17 si 15 inden önce e devlete düşmüyor bilginiz olsun..

Sevgi58
SGK emekli maaşları ayın 17 sinde ödenmeye başlar ve ödeme bilgisi ancak bir iki gün önceden görünür. Şu anda henüz erken.

Merhabalar....Nisan 20 de emeklilige basvurdum...20 mayista tahsis no verildi...maas odeme gunu 26.....edevlette 17 haziran itibarı ile maas bilgisi ek odeme birikmis odeme hepsinin karsisinda 0 yaziyor...26 haziranda maas alabilecek miyim??..saygilar..

Naciye52
Size SMS ile bilgilendirme gelmiş olması lazım mayıs ayı sonlarına doğru. Birikmiş tutarınız ile ilgili. Siz emeklilik dilekçesinde belirttiğiniz bankaya TC numaranız ile bir sorun. Birikmiş tutar yatmış olabilir. Eğer yatmamış ise 1-25 mayıs arası birikmiş tutar, 26 mayıs maaşı, 26 haziran 2.maaş birlikte bu ayın 26. da yatmış olacaktır.

Arkadaşlar Mayıs ayının emekli ödeme bilgisi edevlette görünüyor mu

Bende göremedim sadece ek ödem gözüküyor normalda ayın 12 gibi görüküyordu bi gariblik var

Arkadaşlar kimse yok mu burda Mayıs ayı emekli ödeme bilgisi görünen var mı

Bendede gözükmüyor sadece ek ödeme gözüküyor

arkadaslar o bilgi hiçbir zaman gorünmüyor. şuan baktım maasım hesabıma geçmis 2. maasım bu. ama hala gorünmüyor. takılmayın derim.

Her ayın 13'ünde edevlette 4/a emekli ödeme bilgileri görülür.

Ama şuan gözükmüyor nedense hatta aylık bilgisinde hala Nisan yazıyor sebebini bilen varmı arkadaşlar sizinde hala öle mi

s.aksoy
Siz görebiliyormusunuz?

Sibel catlak
Tahminim sistemden kaynaklanan bir durum veya Bayram tatilinden dolayı da olabilir güncelleme yapmaları gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt