Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Engelli maaşlarında ne kadar yattığını e devlet den gorebılıyozmu ne kadar maaş alacağımızı cevaplarsanız sevonırım saygılarımla

murat6134

E devlette emekli maaşınızı görebilirsiniz.
Giriş yaptıktan sonra Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasından bakabilirsiniz.

arkadaşlar hayırlı bayramlar zamlar belli oldu fakat ez nekada olcak

ssk bağkur emekli iseniz zam oranı 3.63 oldu .. maasınızı 100 ile bölün . 3.63 ile carpın miktar cıkar ortaya

teşekkür ederim ek ödemeyide ekledim 1369 tl cıktı

1367 tl maşım şuanda e şifreme baktım ek ödeme 55.7 nekadar olur maşım pek anlamıyorum bu hesaptan

Ek ödemeler edevlet de gözüküyor Benim maşa 63.44 tl zam gelmiş .ek ödeme 53.94 x 26 = 1402 .44 tl .

maşım göründü fakat net aylık 1412 tl görünüyor 19 tl kesitim var 1448 olması lazım deyilmi benmı yanlış hesapadım

170 aradım maşım 1404 tl imiş acaba yaşlış hesapmı

e.devletde maş neden görun müyor mart ayın

Bende de ayni sorun var nedeni nedir bilen biri cevap yazabilir mi 23 marta almam gerekiyr ayligi

Bu mart ayi emeikli aylig 4a henuz hesaba yatmadi gorunuyor

Mart ayı 4a ödeme bilgisi çıkmadı..?

Bir hafta önce çıkan ek ödemede silindi mart ayı emekli ödeme bilgisi görünmüyor e devlette bu durumda olan. Varmı ne yapabilirim 4a ödeme bilgisi boş

Mart ödemelerinde sorun yok ödeme yapılacak 170

Mart aylıklarında sorun yok hesap aktarımı yapılmış aylılar yatırılmış 170 öyle dedi

sevkat100 sen SGK'dan emekli aylığı alıyorsun. evde bakım aylıklarıyla da 2022 engelli aylıklarıyla da senin aldığın emekli aylığının alakası yoktur. senin aldığını söylediğin engelli emekli aylığı 5510 sayılı yasanın 28.maddesine göre ödenen yaşlılık aylığıdır. siz engelli sağlık kurulu raporuna göre erken emekli hakkı kazandığınız için bu aylıga pratik olsun diye engelli emekli aylığı diyorsunuz.

2022 engelli aylıkları Sigortalı olmayan, SGK'dan bir gelir ve aylık almayan vs muhtaç durumdaki Türk vatandaşlarına 2022 sayılı kanun kapsamında yapılan sosyal yardımdır.
evde bakım aylıkları da bakıma muhtaç engellilere haftanın 7 gunu 24 saatlik bakım hizmeti verilmesi karşılığında 2828 sayılı kanun kapsamında yapılan bir sosyal yardımdır.

kısacası sizin emekli aylıgınızla bu 2022 engelli aylıkları ve evde bakım aylıklarının alakası yoktur.
o yüzden emekli aylığınızla ilgili sorularınızı emeklilik forumundan sorarsanız sevinirim. hem orada size daha iyi yardımcı olurlar.

ben baya tedirgin oldum maşım görünmeyince yoksa sil baştanmı diye düşündüm hatta biryeri aradım maşın kesilmiş dedi konturol muayenem kadırmalarına rağmen tedırgin oldum bır yeri daharadım maşın devam edıyor hatda devam edyor dedıler ma şı 20 snde alıyorum hıc böyle olmamıştı ankara yatırıyo suc kimde

bende görükmüyor sorun var maaş günü 25

ödeme bilgisi görünmüyor ben banka degiştim ondan olabilirmi

ödeme bilgisi görünmüyor aylık ödemesi yetişmedimi açaba bilgisi olan

blov

olabilir,ben gçen sene banka değişmiştim banka görevlisi dedi maaşınızı günü geldiğnde çekersiniz dedi hiçde öyle olmadı sonra bir ay geçti alamadım sonra 2 aylık birden almıştım,ama bu sizinkide aynı olacak diye bişey yok,aylık gününüz geldiğnde bakarsınz,şu anda edevlet sorun yok yattı gözüküyor aylık günüme 6 gün var, şuda var benim banka değişikliğndeki hata bankadan olmuuş sgk gittim maaş yattı gözüküyor,bankada gözükmüyor,sonra banka hatasını düzelti 2 aylık birden aldım, telaş etmeyin bence araştırın

bende de hala görünmüyor bu promosyonla alakalı olabilirmi acaba ben promosmonla alakalı biyere başvuru yapmadım daha siz yaptınızmı ne yapmamız lazım e devlette görünmüyor 20 si oldu hala yok bende yazayım sadece bendemi böyle diye sayfaya girdim baktım 38 sayfa olmuş

memolikk

emekli maaşınızmı 2022 maaşım görünmeyen. 1 saat önce baktım emekli maaşım e devlette görünüyor, telaş etmeyinn bir sorun düşünmeyin aylık günü netleşir,
promsyon anlaşmalı bankadan maaşınızı alıyorsanız tc nsu son rakamına göre mart nisan mayıs ayında verilyor bankanıza gidp 3yıl bankada kalma şartını imzalyacaksınz,ben aldım

saim turhan

emekli maaşı baktım az önce yine görünmüyor promosyon da daha bişey imzalamadım ama daha önceden 6ay önce garanti ile kredi çektiğim için taşıma karşılığında 3yıl ipotek koydu taşıdı şimdi promosyon için bu 3yıl şartının bitmesini mi beklemek lazım yokssa gidip imzalayım yine de alınabilirmi promosyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt