Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?
Arkadaşlar sizde durumlar hala aynı mı emekli kaydı ve ödeme bilgisi görünmüyor bnm normalden emekli olanlarında mı durumları aynı bilgi verirseniz çok seviniriz.
Bu ayki maaslar eger zamli odenecekse bir yasa duzenlemesi şart..mesela emekli ayliklarinin en az 2500 olmasi icin mecliste kanun olmasi lazim.sanirim bugun meclise gelecek ve kanunlastiktan sonra maaslariniz guncellenir
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi yerde emekli kaydı sistemde kayıtlı değil der bi yerde ödeme bilgisi bulunamadı diyor valla ömür törpüsü bu SGK arkadaslar normalden emekli olanlar sizlerinde aynı mı durumlar yazarsanız seviniriz birbirimize yardımcı olmak için açılmış bi site burası
4a emeklili aylık bilgisinde ek ödeme aynı görünüyor değişmemiş daha 4a ödeme bilgilerinde ek ödeme zamlı görünüyor ve sayfa açılmış sizlerinde öle dimi arkadaşlar
Sorunlu41
Şimdi sizin uyarınız üzerine ben de baktım ama ek ödeme tutarı gözüküyor evet, ama bunu 26 ile çarpınca sonuç doğru çıkıyor. Biraz bekleyin isterseniz...
Bir çok kez baktım ek ödeme aynı ama sizin dediğiniz gibi hesaplarsak gerçekten eski maaşımın 2.5 katı çıkıyor bu arada eski ek ödeme mi 26la çarptığım da sonuç yine yanlış bu arada benim maaş normal emekli değil sürekli iş göremezlik
Selamün aleyküm arkadaşlar e devlette ek ödeme vs görünüyor. Lakin emeklilik kaydıma bakınca emeklilik kaydınız yoktur ibaresi görünüyor. Acaba maaşım mı iptal edildi yoksa herkeste mi aynı durum var baya stres yaptım..?
Sorunlu41
Benim iş kazası sonucu %32 çıktı süre falan yok 2004 ten bu yana alıyorum ek ödemeyi 26 ile çarpın ca maaş hep doğru çıktı bu ayda ek ödeme 176 TL oldu. ercan 34
Aydınlat beni ezbere iş yapmayayım ?
Maaş 1500 TL altindaysa 21 ile çarpılıyor 1500 TL üzerindeyse 26 ile çarpılıyor
Örnek maaş 1200 TL (hazine yardımı hariç) ek odeme 21 ile çarpılır 1600 TL olsaydi 26 ile çarpılacaktı ben böyle biliyorum