Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@HakanEs26 pazartesi günü SSK emeklisi 1. grup maaş alacağı için en geç yarın sisteme yansır . Her ayın 17 . günü emekli maaşı ödemesi başlıyor .

Bu arada maaşlar için ayrı bir gelişme olmuş . Maaş hafta sonuna denk gelirse yine o gün ödeme olacak . Pazar gününe rastlar ise pazartesiyi beklemeden pazar günü atm den maaş çekilebilecek .

Bu sistemin zararı var mı derseniz , bayram tatili öncesi maaş verilmeyecek tatil günü maaş çekebileceğinden Bayram ikramiyesi + maaş gibi toplu ödeme olmayacak . İkisini de farklı tarihte çekme sonucu doğuyor .

Sibel catlak
Aralık ayındakı maaşının ek ödemesiz yüzdesini al çıkan yüzdeyi 25,47 zam oranı ile
Çarp cıkan sonuç maaş

Bnm aylık bilgisinde eskisi ek ödeme ödeme bilgisinde yenisi yazıyor nasıl iş bu anlamıyorum ömür törpüsü bu SGK baska bişey değil

Emekli maaş

Arkadaşlar emekli maaşım her ayın ya 10 u ile 13 arasında görünüyordu 4A emekli ödemeleri bölümünden halen maaş yatmadı sizdede mi aynı

Karaca~)

Maaş bankaya gitmiştır ödeme gününde hesaba geçer edevlette pazartesi günü görünür büyük ihtimal le bu ay zamlı olacagı için maaş geç hesaplandı o yüzden edevlete geç düşer maaşlar

Barrrdak
Örneğin sizin maaşınız ne kadar ek ödemesiz aralık ayı maaşınız ne kadar ek ödemesiz

Örneğin 2750 lira alan birisi Ocak ayındaki yani zamlı maaşı 3588lira olur

Barrrdak
Örneğin sizin maaşınız ne kadar ek ödemesiz aralık ayı maaşınız ne kadar ek ödemesiz

Örneğin 2750 lira alan birisi Ocak ayındaki yani zamlı maaşı 3588lira olur

Ek ödeme 26 ile çarpılır ve net maaşınız ortaya çıkar. Şu anda ek ödemeler belli ve ben şimdiye kadar her zamda aynı şekilde maaşı hesapladım ve her seferinde doğru çıktı.
Sizin neye göre hesaplıyorsunuz bilemedim.

Barrrdak

Bana Aralık ayında aldığınız maaşı söyleyin ek ödemesiz ben size zamlı ek ödemenizi söyleyeyim benim hesabımında doğru olduğunu anlayacaksınız

Ptesi maaş alacağım halen e devlete düşmedi ek ödeme çıkmış sadece

Şahin93

Arkadaşım neden inatlaşıyorsun. Senin yaptığın hesap kat sayısı 4 olanlar için yani ek ödemesi 21 ile çarpımında ortaya çıkan rakamdır. Biraz bilgi lütfen. Maaşı 1500 tl altında kalanların ek ödemesi yüksek görünür ve 21 ile çarpılır. Maaşı 1501 tl üzerinde kalanların ek ödemesi düşük görünür ve 26 ile çarpılır. Şu anada 2500 tl maaş endüşük maaştır. Ve Aralık maaşı 1501 tl üzerinde olanların ek ödemesi 26 ile çarpılır. Biraz daha bilgilenin lütfen.

Barrrdak
Sizin maaşınız ne kadar ek ödemesiz aralık ayı maaşınız söylermisiniz acaba bide yüzde kaç ek ödeme alıyorsunuz hesaplıyım ben sizin maaşınızı

Şahin93

Teşekkür ederim. Ben yıllardır emekli maaşımı hesaplarım ve doğru çıkar. buradaki arkadaşların çoğunda bilir. Fakat siz emekli olmadığınızı düşünüyorum. Ve halen bu kadar bileğinizin olduğunu kanıtlamaya çalışmanız çok manidar.

Memur ve emekli maaş artışları için meclis genel kurulu toplantı yeter sayısı olmadığı haftaya kaldı diyor. Bilmem doğru haber mi ? Zamsız maaş alınacak anlamına mı geliyor?

Ptesi maaş alacağım halen e devlete düşmedi ek ödeme çıkmış sadece

Sa. Bizim oğlan 😀; Pazartesi buraya ek ödemeni , maaşını yazarmısın.
Bakalım oran doğrumu çıkacak. Birde bugünkü ile Pazartesi günkü ek ödemen aynımı bir söyler misin ? Selamlar

Yeni ek ödeme gözüktü maaş gözükmüyor ğtesi maaş yatacak ben zamlı maaşımı ek ödeme×26 ile çarparım hep öylede yatar hep

Maaş yattı ek ödeme carpı 26=yeni maaş çıkıyor öylede yattı

bana 2477 tl yatmış 1730 alıyordum.. 2500 değil yani.. ek ödeme de 96.15 yazıyor du.. anlamadım valla :)

sa mehmet-41 şu anda 4A emekli ödeme bilgilerinde ek ödemen ve maaşın görünüyor mu peki ?

Ek ödeme güncellenmiş fakat ödeme tutarı eski gözüküyor o güncellenmemiş yeni ek ödemeye göre maaşım yatmış

Sanırım onay almadı daha Meclisten ve muhtemelen onay çıkana kadar farkları ileri bir tarihte yatıracaklar diye düşünüyorum.

Yeni zamlı oranlardan maaş aldım yazmış, arkadaş yukarıda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt