Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde ödeme bilgisnde net aylık tutarnda para yazıyordu dimi bnm oyleydi aksam uzeri baktim 0 yazıyor

Gecmiste göstermiyor haklısınız baktım şimdi meren bu sorun sadece bizde mi acaba

Arkadaşlar ben şimdi baktım bı sorun yok aylık neyse o yazıyor

Sorunlu41 nasıl sizin emekli ödeme bilgisindeki net ödeme tutarı yazıyor mu

Sadece emekli ödeme bilgisindeki net ödeme tutarı 0 yazıyor bnm de ek ödeme aylık tutar falan yaziyor

Sorunlu41 rica etsem edevletten ödeme bilgisi net ödeme tutarı yazan yere bakabilir misiniz

Sorunlu41

Emekli ödeme bilgisine mi yoksa emekli aylık bilgisi ne mi baktınız. Çünkü emekli aylık bilgisi de ödeme gözüküyor ama emekli ödeme bilgisinde gözükmüyor bizde

Meren bey bende sadece emekli ödeme bilgisindeki net ödeme tutarı yazan yer:0 yazıyor diger yerlerde yaziyor sizinde öle dimi sadece net tutar yazan yerde 0 yazıyor dimi

Yani ödeme bilgisnde net aylik tutar:0 aylik tutar :para yaziyor burda ek ödeme: burdada yaziyor para sadece net aylik tutarda 0 yaziyor

Allah allah sorunlunun nasıl görünüyor bizde mi bi sorun var acaba bnmda dün ödeme bilgisi görünüyordu bugün sadece net ödeme tutarı:0 yazmis normalde yenisi yaziyordu

Eminsiniz dimi meren bey sizinde ödeme bilgisnde sadece net tutar yok 0 sıfır yazıyor yani sıkmak istemem ama sizi baya telaslandm

Rahat olun bendede net ödeme 0 gözüküyor. Diğer yerlerde aylık ödeme ek ödeme v.s gözüküyor. Bir problem yok. Telaş etmeyin. Geçen ayda emeklilik kaydı gözükmüyor du sonra düzeldi.

Genel sorundu herkeste öyleydi meren bey bu sadece biz galiba ödeme bilgisinde hersey yaziyor sadece net ödeme tutarı 0 yazıyor şaka gibi yaa

Memur emekli aylıgı

Memur emekli maaşları e-devlete hala yansımadımı?

malüllük

Memur emekli maaşları e devlete düştümü ?

Kardeşim onun sebebi maaş artışı daha dün meclisten onayladığı için ve bu ay farklar yatacağı için güncellenecek yani bısıkıntı yok

reyhan21

ssk emeklilerinde bir fark kalmadı herkese verilen oran yansıtıldı bu memurlar için ve memur emeklileri için

Şubat ayı maaşları güncellendi mi?

Ayın 27`si oldu hala tık yok bu ay kaç yatacak tek seferlik zam farkı ile

Arkadaşlar kontrollü raporu olup daha sonra kontrolsüze dönen var mı

evet ben 2 yılda bir 3 kere kontrol muayenesine girdim her seferinde oran artınca son işlemde kontrol muayenesi yoktur dediler.
@Sorunlu41

MRM

Merhaba merak ettim benim raporum ilk çıktığında 2 yıl sonra kontrol vardı 2yil doldu kontrole gittim sonra 1 yıl sonra kontrol dediler tekrar kontrole gittim maaşım durdurulmuştu tekrar başladı ama kontrol var mı yokmu bilmiyorum eve tebligat geliyordu gelmedi dedim acaba kontrolsüz rapor verildiyse tebligat gelmiyorum onu soracaktım

Sorunlu41
işinizi şansa bırakmayın bende de aynısı oldu posta gelmedi gidin sgk ya sorun

Comodor sordum Asgari ücretten maliyetiniz daha fazla söyleyin ama işten çıkartabilirler dedi. Bende uğraşmadım ama ayda 320 tl üstüne yattılar yani.

MRM

Merhaba kardeşim bugün SGK ya gittim raporu sordum yine kontrollü rapor vermişler bir yıllık acaba bu hep böyle mi gidecek yada bir gün sürekli bir rapor verirler mi bunun neden kontrollü olduğunu kimden yada nereden öğrenebilirim acaba bilen var mı

Sorunlu41
şöyel söylim benim 3. raporumda kontrolü kaldırdı sgk ama hep yükselerek gitti raporlarım 42 48 58 ondan kaynaklıda olabilir bride hastane öyle veriyor ne yazık ki ben son rapor alırken dilekçe bile yazdım heyete hep aynı stresimi yaşağacağız süresiz veya en azında 5 yıllık rapor verin diye yine dikkate bile almadılar. neyseki sgk insafa geldi kontrol muayenesini kaldırdı. ama dediğim gibi olabilir oranın yükselmesinden kaynaklı

Üçüncü kontrol muayenesinden sonra eger oran yüzde kırkın üstündeyse süresize çevrilir.

Sorunlu41
şöyel söylim benim 3. raporumda kontrolü kaldırdı sgk ama hep yükselerek gitti raporlarım 42 48 58 ondan kaynaklıda olabilir bride hastane öyle veriyor ne yazık ki ben son rapor alırken dilekçe bile yazdım heyete hep aynı stresimi yaşağacağız süresiz veya en azında 5 yıllık rapor verin diye yine dikkate bile almadılar. neyseki sgk insafa geldi kontrol muayenesini kaldırdı. ama dediğim gibi olabilir oranın yükselmesinden kaynaklı

Benim raporum meslek hastalığı raporu %13 hiç değişmedi 2 defa kontrole gittim bu sene sonunda 3. Kontrol olacak her sene bu stresi yaşamak çok kötü sadece öğrenmek istediğim şey acaba bu kontrolu meslek hastalıkları hastanesi mi istiyor yoksa SGK mi istiyor yani nasıl ve nereden öğrenebilirim

Sorunlu41
kontrolü sgk ister hastanenin verdiği rapora istinaden hastane sadece raporu hazırlar ve süreli ise süresini yazar eğer süresiz verirsede zaten sıkıntı olmaz sgk da büyük bir ihtimal kontrol muayenesini kaldırır. he bir kaç rapordan sonra süreli bile olsa kaldırabilir sgk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt