Andree, ben MedEra klinikde ameliyat oldum. Doktor benim ameliyat icin 4900 AZN istedi, bir de 90 AZN temografi icin odedim. Metallari bacagimdan cikarmak ucretsiz olmali diye biliyorum. 100 AZN kadar ilaclar tutdu. Bu kadar... Ama doktor size fiyati ne kadar soyler, bilmiyorum. Siz isterseniz bir kac ay bekleyin, eger bende bir problem cikmazsa inshaAllah, sizde ayni doktora ameliyat olunursunuz.
Ali5, ben size yardimci olmak isterdim, ama Turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum. Ameliyattdan bir kac gun sonra uzamaya basliyorsunuz. Uzamak istediginiz cm-a gore surec degisebilir. Mesela, 7 cm uzamak icin bana 4.5 ay gerek. Cunku bir gunde sadece yarim milli uzatiyorum, 1 mm uzattigimizda hm agri oluyor, hem de sonradan kemiklerin kaynamasi bir az cok zaman aliyor. uzama bittikden sonra kemiklerin kaynamasi, daha saglam hale gelmesi icin de zaman gerekiyor, bu kisiye bagli bir sey, bir kac ay da surebilir, bir yil da. Benim bir tanidikda kemik kaynamasi 1 yil kadar aldi. Bolca kalsium icmek lazim, guneslenmek ve tabii kisinin bunyesine bagli.