Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.

baktım kardesım gercekten emegıne saglık cok faydalı olmus bolum bolum yazmıssın allah razı olsun. bende holyfıx dusunuyorum ve olacagımda kardesım benımkı 7-8 cm ve ıkı bacagımdada olacak bana onemlı tavsıyelerın vardır sunları kesın yap dıkkat et ben yapmadım soyle oldu fln dedıgın seyler varmı bana bunları soylermısın ve ben banyo nasıl yapıcam ya o tehlıkeye gırmem heralde

amin hepimizden.. ben tek bacagımdan oldum ve buna rağmen baya agrım oldu, öncelkle agrın olmıcak derlerse inanma, uzatma sürecnde agrın olacak, 7-8 cm yaklasık 70-80 günde uzayacak ve bu dönemde agrın olur, uyuyamadıgım aksamalar oldu bnm ama uzatma btnce agrın azalır, braz sabırlı olman gerekyor. Amelyat olursan eger agrın olsada egzerszlerini mutlaka yap özellikle dizini bükme egzersizlerini, ben egzerszleride sitede yayınladım ama sen istersen iyi bir fizyoterapiste danışırsın amelyat olduktan sonra, eger başlarda egzersz yapmazsan ve dizini bükmezsen sonradan dizini bükerken daha cok agrın acın olur(bende öyle oldu), kasların zayıflarsen iki bacagından amelyat olacagın için byük iht sekerek yürümezsn, amelyattan 15 gün sonra normal banyonu yapıyorsun, enfeksyon tehlikesi olmuyor. eğer cok ihtiyacın yoksa olma derim ben, ya da 1 seneyi gözden cıkarman lazım tam iyileşeblmen için..

Nohco aynen motorize çivi ameliyatını estetik açıdan bırak zaten inanılmaz derecede pahalı 240.000 TL ailemden isteyemem böyle bişi aynı şekilde bende 8-10 cm arası uzatmayı düşünüyorum boyumu o zaman fiyat açısından da en mantıklısı holyfix görünüyor umarım bir kaza olmaz ama ben hala okulumun bitmesini bekliyorum 2.5 sene sonra anca ameliyatım gelişmeleri aktarırsan çok sevinirim gerçekten

Merhabalar bende llmak istiyorum estetik olarak hangi hastane operator kim iz kaldimi ne kadar uzadiniz ?

Son düzenleme:
Iyi gunler, Benim asil merak ettigim ameliyattan sonra agri chok oldu mu? Yurumekte nasil problemlerle karshilashtin? Gordugum kadariyla bu mevzu 2012e ait. Shimdi nasilsin? Saglikla falan bir problemin var mi? Cevaplarsan choook sevinirim ☺️

Abi paran olduğu sürece bence ağrılar bir şekilde çekilir biter hiç bi acı çekilmez değildir beni korkutan sadece komplikasyonları ve sonunda sakat kalma riski eskisi gibi olamama gibi bi durum var mı

estetik ameliyatlarını doktorlar önermez ssk karşılamaz boyun kaç bilmiyorum ama çok kısa deilsen gerek yok hayatında kısıtlamalar olabilir. Faceden ulaşırsan yardımcı olabilirm az çok herkese tabiki TC ALAATTİN AYDOĞMUŞ

Ameliyat süresince günlük hayata devam edilebiliyor mu ???

boyum 177 bende 190 olmak istiyorum boyum çok kısa olduğu için

mscebln;

kardeşim milletle dalga mı geçiyorsun 177 boya kısa dedi adam ....

Kardesim neden dalga geceyim ama herkezin yasadigi yer ve ortam cok farkli su anda 13 14 yasindaki cocuklarin bile 190 oldugu ortamda 177 tabiiki kisa yoksa turkiye ortalamadina gore normal ama ben 190 olmak icin her turlu ameliyati arastiriyorum

İncim;

Merhaba,

Benim boyum 1,74 ve 32 yaşındayım. Öyle çok kısa değilim ancak kız ya da erkek farketmez yeni jenerasyon boya, görünüşe herşeyden daha fazla önem veriyor. Bacaklarımda parantez bacak sorunu var. Yürürken çok belli oluyor bu durum. Hem parantezliği gidermek, hem de 5-6 cm boy uzatması için bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz ve toplam maliyet ne kadar oluştu? ayrıca kemik içi çivi yöntemiyle ameliyat olmuşsunuz okuduğum kadarıyla. bu yöntemde yatakta yatma süresi ne kadardır, ne kadar sürede ayağa kalkılıp yürünebiliyor? değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

Sevgili INCI,YILDIZ,HASHAS,SONUNDAKOSTU VE RAYC

Sİzler Kral ve Kralicelersiniz cunku sayenizde cok bilgilendik.hayatımda ilk defa bı forumda yazı yaziyorum ve allah sizlerden razi olsun..gani gani boy versin saglık versin huzur versin..yasım 32 boy 1.66 ama bacak boyum kısa.arkadasın birinin yazdıgı gibi benımde uzanırsam bıraz ,avuc iclerim yere degebılıyor..inanılmaz atletigim ve fitim ama genede boyumla ilgili dertliyim.sizler beni anlarsınız..sızlerden edındıgım bilgilerle 3 doktordan(muarrem inan,mehmet kocaoglu,metin kucukkaya) da ayrı muayne olucam ve karar vericem ama sanırım dısardan yontemi tercih edicem(fiyat avantaji)ben 8-10 uzamak istiyorum.sorularım sunlar olucak lutfen vaktınız olursa cevaplayin hatta telefon versem tanıssak ankardada olan varsa sızlerden ,tanısmak, yemek ismarlamak bıraz soru sormak cok isterim

-iyilesme suresinde bi fark varmı(ic ve dıs yontemde) ama bahsettigim spor yapma kosma vs. bunları yapabılmek icin iyilesme sureci aynımı.
-dısardan yontemde kalan izler cok mu buyuk oluyor bunla ılgili 3-4 sene sonrakı haliyle ilgili hic fotograf bulamadım
- icerden yontemi tercih edersem 7-10 cm boy icin ust bacak ve alt bacakta bırden mı uygulamak gerek ,yoksa tek bolgede 7-10 cm uzama olabılırmı
-istanbul dısında hastaneden taburcu(ne kadar sure hastanede kalınıyor) olan kısı ne kadar sıklıkta istanbula kontrole gelmek zorunda
-son olarak; icerden yontemi tercih edersem 7-10 cm icin ortalama ucret ne kadar olucak 100 bın 150 bın arası gibi bi rakammi?

ilk defa yazıyorum,yazım yanlıslarımı çokça olan sorularımı ve heycanımı maruz gorursunuz umarım..

Lütfen cevap ve ozellıkle hayatındakı son gelismeleri yazınız hergun bakıcam:))

saygılar sevgıler

cem

Ben internetten biraz araştırdım bu konuyu ama bacağın dısindada duruuomu o alet ?

Merhabalar boy uzatma teknikler hakkında yıllardır araştırma yapmaktayım. Boyum 1.50 cm ve 26 yaşındayım ailemde genetik olarak bu durum söz konusu değil. Sanırım benim ki tamamen şans; çünkü benden hariç 2 kardeşimin fiziksel görünüşleri gayet doğal. Toplum arasında fiziğimden ve görünüşümden dolayı artı bir avantajım olsa da boyum konusunda ufak tefek latifelerden kaçınmıyorlar. İster istemez içime atıyor, elde olmayan sebeplerden dolayı takıntı haline getirip hırçınlaşabiliyorum. Bu konuda forumdaki bütün yazılarınızı tek tek inceleyip bilgilerinize vakıf olmaya çalıştım sizden ricam bana da yardımcı olabilir misiniz.

Teşekkürler, saygılar.

ben bişi sormak istiyorum,abi madem konu estetik diyelim olduk bu ameliyatı god damn 1.69 boyumuz vardı birden bire-1.5 yıl bile olsa!!-MARİA SHARAPOVA(1.88m),KATE UPTON(1.79)
tavlayabilecek konuma geldik,hemen hemen model boyuna ulaştık (1.80-1.82) diyelim...
e bunun hiç mi ALTIN ORAN(kollar iki yana yere paralel açıldığında iki el parmağımız arasındaki uzunluk boyumuzu vereceğinden-14 cm uzayacaksam kol uzunluğum minimum doğal 1.85 lik adamdan 7.5 cm kısa olacak) dediğimiz boy-kol uzunluğu,omur uzunluğu farkı doğmayacak mı ?
Hem yani 1.75 lik adam XL giyecek,1.80 lik ben S :D

O oran olayı nasıl olucak onu ben de anlayamadım bacak 10 cm uzuyor gövde sabit kafa sabit kollar sabit görüntü de bozukluk çıkarmıyor mu ama cevabını araştırdım hiç bulamadım maalesef

MCagdas35;

hayır onda sıkıntı yok kardeş zaten insanlarda sadece uzun kemikler(kol ve bacaklar diyebiliriz kısaca-kafa ile alakası yok yani)uzar omurlar ve omuz genişliğide genetiktir onu da geçtim tek çekincem kollar...Bakın benim boy 170 cm kolları yana açtım=170 cm,182 lik adam kolları yana açtığında=182 cm olacağından aramızda 12 cm var 12/2=6 cm
Yani omuzlarımız aynı genişlikte olsa bile onun kolları benkilerden 6 cm uzun(omuzlar eşitse yalnız!!)
Eğer omuzları benkinden 2 cm uzun ise 2 tane omuzu olduğu için 4 cm açıklık yapar bu sefer de kollarımız arasındaki fark 4 cm ye iner...)
Demek istediğim görüşünüzü almak istiyorum sizce bu çok problem olur mu ? :))

Omuz genişliği egzersizlerle arttırılabiliyor ama sadece kaslar çok geniş gösteriyo köprücük kemiği ile alakası yok kol-boy açıklığınızı arttırmasada gayet güzel yöntem size göstereceğim bu videodaki iki askere bakın ikiside 1.83 ama omuzlarının farkına bakın bu kadar farklı olur yani :D
AH kol uzunluğumda biraz olsa hiç çekinmez olurdum fitbone yöntemini.şansa bakın ki bazılarının kol açıklığı boyundan uzun ama bi makalede kısa olabileceğini de yazıyodu da beni kesmedi.

https://www.youtube.com/watch?v=oHqQ0Ax6kl0
38:40 - 38:45

yardımcı olucak varmı

Merhaba 19 yaşındayım ailemdeki herkes uzun boylu gelişimim gerideydi t3 hormonu tedavisi gördüm ve 13 yasından beri 160ta kaldım eskiye göre biraz daha düşmüştür diye düşünüyorum fitbone ameliyatının zorlukları nelerdir ve fiyat hakkında bilgi verirseniz bu ameliyatı olmuş kişilerin ne kadar uzatılanildigini boyun onla ilgili bi bilgi almak istiyorum bu meşakkatli zor ameliyatı olan herkeze boş sabır ve destekçisi bol güzrl günler diliyorum

yahu bu ağrıları bir tek ben mi çekiyorum? kemiklerin uzatıldığı noktadan ağrı yapıyor hala bende.sonuçta ne olursan olsun bir kırığınız olmuş oluyor.ve çok yürüdüğümde bu noktadan inanılmaz ağrım oluyor.
acaba bir tek ben mi yaşıyorum bu sorunu?

aklını peynir ekmeklemi yedin kardeş basit sanıyon galiba sen

eda bence bu boy yeter sana bayanlar için normal ben oldum çok sıkıntılı şeyler her gün aglarsın sıkıntıdan

kemik kaynayana kadar 5 cm için 10 12 ay kadar ayagında kalır dışarda gezemezsin herkes sana bakar

sen ne zmn ameliyat oldunda ağrı olmaması lazım yanma varsa enfeksiyondandır

arkadaş özelde oldugu için ssk karşılamamıştır özel hastaneler daha teknolojik şeyler kullanıyor devlet hastaneleri hala eski yöntemde, paran varsa özel en iyisi

kesinlikle ol agrı sızı fazla olmaz 1 yıl sabredersin pskolojin düzelir saglıgın düzelir bu işin peşini bırakma ameliyatını ol korkulcak bişey değil ben oldum

olalım buyur

endişen olmasın aksayarak yürümek senin belinede zarar pskolojinide ameliyat olmanı tavsiye ederim korkulcak bişey yok

Dostum netten edindiğim bilgilere göre kollarda uzatılabiliyor. Ama bacaklar 10-15santim uzatıldığında vücut görüntüsünün bozulacagını sanmıyorum çünkü coğu modelin bacak boyu gövdesinden uzundur ve gayet hos görünüyor bu benim nacizane fikrim tabi. Saygılar sevgiler.

ya bayan çok mutlu idi mutluluğunu paylaşmak istemiş rencide ettiniz bayanı ayıptır ya bazılarınıza lafım yok günah

holyfix;

merhaba nerde yaptirdiniz? bana özelden ulasabilirmisiniz lutfen? tsklr

estetik için bıçak altına yatanları gerçekten anlayamıyorum.şu ameliyatı olan arkadaşlar gelse de ameliyattan 1 yıl sonra bile ağrıları olup olmadığını söylese ya?
hatta ameliyat sonrası uzatılan kemikte daha sonra çökme oluyor mu olmuyor mu onları da bi açıklasalar?
arkadaşlarım mbt diye bir marka var, ameliyat masrafından daha ucuz.tabanı 3.5 cm yükseklikte.içine de gizli tabanlık koyduğunuz zaman en az 8 cm boyunuzda farkedecektir.
arkadaşlar herşey dış görünüş değildir.bu tür ameliyatlar gerçekten acılı ve uzun bir süreç isteyen ameliyatlar.benim tavsiyem çok zorunlu olmadığınız sürece uzak durun.
her iki bacak arasında uzunluk farkı vardır, o zaman gerçekten yararlı bir ameliyat oluyor.gerisi yalan.

Holyfix bana ozelden yazabilir misin bi seyler sormak istiyorum da

merhaba sizlere cok ıhtıyacım var 17 yasında bı kızım boyum 150 tecrübelerınızden yararlanmak ısterım ozelden de konusabılmek ısterım uzatma amelıyatı olan arkadasla cok mutsuzum bu zamana kadar denemedıgım sey kalmadı 13 yasında boyum yasıtlarımdan kısa olunca bısylerın ters gıttıgını dusundum bu yuzden cocuk endokrın bolumune gıttım el rontgenımı cektıler daha uzamayacagımı soyledıler ve topuklu ayakkabı gıymemı soyledıler ben ıse daha kalıcı bı cozum ıstedım ama olmadı pılates basketbol gıbı sporlara yazıldım yıne sonuc alamadım ıbrahım saracoglunun boy uzatma kurunden satın aldım ama agza konulmıcak kaar kotuydu tadı zorla bı kac sefer yemege calıstım olmadı ondan da umıdımı kestım ınternette dolasırken boyle bı amelıyatın oldugunu gordum tekrardan ümitlendim bnun ıcın calısıcam para bııktırcem ama sizede bı kac sorum var ne kadara oldunuz bu cok onemlı bıde hangı yontemle oldun ıcerden sıstemlemı yoksa dısardan mı ne kadar surdu ve kemık yapın nasıldı son olarak agrılı bı süreçmıydı karsılık verecegınızı dusunuyorum lütfen cok caresızım mutsuzum bna yardımcı olun şimdiden tesekkur ederım

benim boyum 1.93, bende sıkıntı çekiyorum çoğu zaman, işyerimde mesela senin boyun uzun gel bu işi yap fln.. bazen de uzun boyluyum ya herkülüm sanki tırsarak bakan gözlerden rahatsız oluyorum, halbuki çok naif bir adamım ben. kısaltma işlemi oluyor mu acaba ?

Üst Alt