Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.

Dalga gecme amacli yazmiyorsundur umarim ismin aysen cinsiyetin kadin 1.93 boyum var diyosun naif bir adamim demissin bide hangisi dogru cozemedim

Usenmeden tum yorumlari okudum.. INCI,YILDIZ,HASHAS,SONUNDAKOSTU VE RAYC sizlere gercekten tesekkurler.. Guncel durumlariniz ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Yazdiklariniza ekleyeceginiz illaki biseyler olmustur gecen surecte..

Simdiden tesekkurler..

merhabalr herkese ben yaklasık bır ay once metın kucukkaya ıle gorustum cıvıler ıcın 15bın euro dedı....TEK BACAK ] yaklasık 45 bın......amelıyatı da en az o kdr masraf gıder dedı........... artı ıstnbulda ıkı ay kalmalısın en az dedı.... fızık teDavı vs cıvıler ıcınden cıkana kadr..... bacagımda kısalık var 6.5cm tek bACAK .....acıkcası bundan ıkı yıl once baltalımanına gıtmıstım ayagımın uzatmaya uygun olmadıgını soylemıstıler yıkılmıstım ..SAMI SOKUCU DEMISTI....
maddı olarak güclü degılım o yuzden ılk baslarda ozel muyahanelere gıtmek gozumu cok korkutuordu....
ama o kadr cok takıyordum kı ayagımı hayatı kendıme zehır edıyorum desem ıyıdır....
26yasındym evım ıstnbulda yok BU AMLIYTI OLMAYI COK ISTYRM BACAGIMDA KISALK VE EGRILIK VAR BOYLE YASAMAKTAN MUTLU OLAMIORM BOYUM 1.55 BACAGIMDAN DOLAYI UZAYAMADM KARDESLERIME GORE COK KISAYIM GECEN SENE BU KADAR OLUMSZ CEVAP ALMASAYDIN AZICIK BIRIKIM YAPARDM AMA YAPAMADM SUAN KREDI CEKECEM BUYUK IHTML 45BIN CIVI ICIN BENIM AKLIMA TAKILAN EN COK HASTANE MASRAFI HASTANE DE ON GUN KALIRSAK 40BIN VERMEK COK OLMAZ MI YAA NERDEN BULACZ O PARAYI HIC BIZIM GIBILERI DUSUNMUORLAR MI YAA

konuyla ilgili olarak bende 170 boyunda biriyim kafama cok takmıs durumdayım boyumla dalga gecen olmasa bile hep kendimi baskalarıyla kıyaslıyorum yaklasamıyorum cok psikolojim bozuldu ama 3 cm falan uzamak yeterli olur diye dusunuyorum bot veya topuklu ayakkabı tarzıyla dahada uzun oluyorum gravity boots denen bir alet var türkiyede kullanılmıyor ters bacaktan kendinizi asıyorsunuz vucut yer cekimine karsı tepki gösteriyor vucudunuz esniyor bu bacak arası sıvıları acmaya boylece gecici olarak 3 cm uzamamızı saglar mı yoksa buda kandırmak ıcın yapılan bir alet mi cevaplarınızı bekliyorum

merabalar benim bikaç sorum olcaktı.yardımcı olursanız sevinirim.

1-Bu aöeliyatın fiyatı nedir? (güncel fiyatını yazarsanız sevinirim)
2-Nasıl bir uygulama? Yani nasıl uzatıyorlar kemikleri?
3-Ne gibi fiziki sorunlar oluyor? Mesela ameliyat sonrası bacağın görünen kısmında platin gibi parça falan takılıyor mu?
4-İyileşme süreci ne kadar?
5-Maksimum kaç cm uzatabiliyoruz?

teşekkürler :)

mrb faceden msj atarsanız yardımcı olabilirim size ben ameliyat oldum ayagım 5 cm uzatıldı tedavim bitti. TC ALAATTİN AYDOĞMUŞ

Merhaba, su anki durumumu soran arkadaslar olmus. Cok sukur iyiyim. Yuzde yuz eskisi gibi kosabiliyorum. Ameliyattan bu yana 1 sene oldu. (6 Ocak 2014)

Sevgili rayc aylardır sizden cevap bekliyorum lütfen msjımı alınca dönebilir misiniz özelden

merhaba arkadaşlar kardeşim istanbul balta limanı kemik hastanesinde tek bacak kemik uzatma ameliyatı olacak kısalık 6.5 cm aramızda böyle ameliyat olanlar yada balta limanı kemik hastanesinde ameliyat olanlar var mı? hastane ve doktorları hakkında bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz? hepinize geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.

İncim hanım form konu olarak geç açılmış ama bana yardımcı olun fiyat,doktor,bu süreç ,zorlayan etkenler lütfen...

Arkadaşlar benim boyum 1.73m ergenlikten umudum kalmadı artık 20 yaşındayım. :( Özellikle bir erkek için çok kötü bir durum sadece yaşayan bilir :mad: kızlardan bile kısa kalıyorum. Yeni nesil bayağı uzun erkekler en az 1.76-1.77 falan oluyor. Her neyse asıl soracağım şey şu: Ameliyatı estetik amaçlı olabilir miyim, fiyatlar nasıl ve nerede yapabilirim ve en önemlisi; sonuç tüm bu para ve zaman kaybına değer mi?

Sadece 5cm daha istiyorum 1.78 bile iyi benim için. :cool: Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.:)

benim kardeşim ameliyat olacak tek bacak kısalığı var onun için bu forumdaki yorumları okuyorum ve hala kararsızız yani uzun süreç ve zorluğuda olabiliyormuş. ileride bacak kısalığı sorun çıkarmasın diye araştırıyorum. takıntılı manyak nickli kardeşim bu ameliyatın nasıl olduğunu ne sıkıntıları olduğunu bilmiyorum ama sana bu ameliyatı olmuş olanlar yardımcı olabilir. sana benim tavsiyem boyun 1.73 müş bence boyun iyi kardeşim hiç takıntı yapma kendine sıkıntı yapma.

arkadaşlar 1,60 boyum var fitbona sistemi içerdern 15cm için fiyat'ı nedir şuan tam net? 2 bacakda uzatmak istiyorum intihar edicem yoksa

Arkadaşlar merhaba yaşım 18 boyum 1.67 falan elimden kemik ölçüm yapıldı kıkırdaklarım kapanmış uzamassın spor yap dedi doktor . Bazıları yaşın küçük sporcu iğneleri vur 5-6 cm uzatıyomuş hormonları falan tetikliyormuş diyor ben hiç anlamam sporcu ignesinden yada bu tür şeylerden bunu bilen yardım eder umarım. Araştırırken burayı buldum sizelere sorayım dedim doktorunuz sıze uzamanın farklı yollarından bassediyormu yoksa sadece amelyatla olan yollardanmı konuşuluyor ve olan arkadaşlar daha sonra bı sıkıntı bı sakatlık yaşadılarmı yaşadıysalar bu doktorların adını ve soyadınıda paylaşın önerileriniz nelerdir birde bu işin üçretleri teşekkürler .

gerçekten yaşadıysan bu ameliyatı lütfen bna ulaş muhakkak. Seninle iletişime geçmem lazım. Çünkü ciddi bir kararla ameliyat olucam bnde

kemik uzatma ameliyatı olmayı düşünenler istanbul baltalimanı kemik hastanesi devlet hastanesi olduğundan gidip doktorlara görünebilirsiniz sgk çoğu ameliyatı karşılıyor. özel hastaneleri araştıranlar birde bu hastaneye gidebilirler

bende boyumu uzatmak istiyorum ama okadar pahalımı ya internette 20 bin falan yazıyodu

rabiat istanbulda oturuyorsan baltalimanı kemik hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesi var çeşitli kemik hastalıkları ve kemik uzatma ameliyatları yapılıyor tek bacak kısalıkları için ameliyatı SGK karşılıyor ama boy uzatma yani iki bacak uzatma için SGK karşılar mı onu bilmiyorum. hastaneye gidip doktorlarla görüşün öyle karar verin. bu sayfada bu ameliyatı olan çok insan var onlarla görüşün iyi karar verin zaten doktorlara artıları eksileri hepsini siz sorun doktorlarda size anlatırlar. ama böyle ameliyatları olmuş geçirmiş insanlarla görüşmeniz size yardımcı olur.

Selam, arkadaşlar.

Ben 4 mayis ameliyat olucam inşaAllah. Boyum 146 cm, daha önceleri 143 cm olduğunu düşünüyordum, sonra yeniden ölçtüm 146 mış. Boyumu çok kompleks yapıyorum. O yüzden yalnız boyumu uzatmakla rahat yaşayabilirim diye düşündüm. Bilmek istediğim, aranızda ameliyat olanlar varsa, lütfen sorularıma cevap verin. Doktor 8 cm uzatmayı öneriyor, ama ben internette okudum kiç 7 cm dan fazla boy uzatdıkta sağlıkta problem yaşamak mümkün. Benim Moskovali bir tanidik kiz 9 cm uzatti boyunu, 9 yil gecmesine ragmen buyuk sorunlar yasiyor ((( Diz kapaklarinda buyuk sorunlar var. Bi de disproporsiondan şikayetleniyor. Benim bilmek istediğim, gercekten mesela 6 cm boy uzattiğimda disproporsion sorunlari yaşar mıyım? ve başka hangi sorunlarla karşılaşa bilirim? Lütfen, bu konuda bildiklerinizi esirgemeyin. Önceden teşekkür ederim!

Bakude. Doktor Rusyada yasiyor ve calisiyor. Ayda bir kez Bakuye gelip ameliyat ediyor.

Nerde ameliyat oldun ve ne kadar ödedin. Ameliyat olduğunda normal hayatına devam ettinmi hemen

benim boyumda kısa ama hayatta boy uzatmayı düşünmedim erkekler için sorun diyenlerede katılmıyorum çünkü boy kızlar için daha önemli nezaman bi kızla tanışsam boyu sorun ediyor sonrada sen adam değilsin deyip çekip gidiyor uzun olanla yani demek istediğim böyle ufak şeylere takılmayın bi kaç cm için sağlığınızdan olmayın sizi seven sizi olduğunuz gibi sevsin ama yinede saygı duyarım herkesin kendi görüşü

Son zamanlarda buraya pek yazı yazılmıyor. ve arada bir tartışma havası kullanılıyor. Lütfen bilgisi ve ilgisi olan arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım. bilgilerin paylaşılmasının ne kadar yararlı olacağını söylemeye gerek yok. Boy uzatma hemen her birimizin en önemli problemlerinden. nerede ameliyat olacağız? riskleri nelerdir? ücret aralığı ne kadar? ameliyat sonrası durum ne olacak? vs vs eminim bu sorulara cevap verecek çok arkadaşımız vardır..

Selam aleykum. Ben 5 mayıs ta İlizarov yöntemiyle ameliyat oldum. 4 gün hastahanede kaldım. İlk 2 gün yürümek, hatta ayağımı yere basmak bile çok zordu. Sanki ayağımı bıçakla kesiyorlardı. Ama 4 gün sonra taburcu oldum, evde daha iyi yürümeye başladım. Hastahane kaldığım 4 gün boyunca her gün 2 ağrıkesici iğne yapıyorlardı. Eve geldiğimden bu güne yalnız 1 kez ağrıkesici hab kullandım. ElhamduliLLEH ağrım pek olmuyor. Her gün 0.5 mm uzatıyorum boyumu. Şimdilik sol bacağımda bir az ağrı var - metalın girdiği yerde kızartı var, her halde o yüzdendir bacağımı tam bükemiyorum. Bunun dışında her şey yolunda, Allahıma şükürler olsun. Kim İlizarov yöntemiyle ameliyat olunmak istiyorsa, bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım.

selam nis bende bakude yasiyorum senin aksin doktorda ameliyyat oldugunu duydum simdi nasilsin yok ileriki vaxtlarda nasil olacagini merak ediyorum kac vakit gecer tam iyilesmeyine ben biraz korkuyorum ameliyyata ilizarovla eger vaxtin olsa fbda yada vatsapda yaz mene bu haqda biraz sohbet edek pis basa dusme sadece bir iki aglimda qalan suallar sorusacam emeliyyat haqqinda mesajimi gorsen xais edirem cavabsiz qoyma

Aleykum selam, Andree. Akshin doktora ameliyat oldugumu kim soyledi? Ben doktorum da Rusyada yasiyor, ama Akshin degil.
Ameliyata gelince, bu işde en kolay olanı ameliyat, ondan sonrası bir az zor. Bende 4 gün hastahanede kaldığım sürece ağrı oldu, eve geldiğimden bu güne (yani 11 günde yalnız bir ağrıkesici hab aldım). Ağrılar her kese göre değişir diye düşünüyorum, çünkü bu ameliyatı benden önce olanlar çok ağrılı olduğunu söylüyorlardı. Aslında sonucun güzel olmasından eminolursak, hiç de korkulacak bir ameliyat değil. Eğer bacak kısalığınız varsa, veya boyunuz kısaysa ve bu hayatınızı etkiliyorsa, o zaman ameliyat olmanızı tavsiye ederim. Yok boyunuz normalse ve bir kaç cm daha uzun olmak istiyorsanız, o zaman değmez. Bir de eğer ameliyat olursanız, 7 cm-den faza uzatmayın boyunuzu, çünkü benim bir tanıdık 9 cm uzatdı, şimdi kaslar diz kapağını aşağı çekiyor, yüksek topuklu ayakkabı giydiğinde falan ayakları morlaşıyor, bi nevi sakat gibi. Yine sorularınız olursa, burdan sora bilirsiniz.
.

nis

maliyeti ne kadar mesela ameliyyat parasi klinika parasi ? birde aylar sonra ilizarovi cikarirken demi para vericeksin? boyum 160 sm kararliyim 7 - 8 sm uzatmaya tum toplam parayi bilseydim azn la zaten caliwiyorum biriktirib ameliyyat olardim sen hangi klininkde ameliyyat oldunki?

Üst Alt