Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.

Sormak istediginiz seyler varsa, ben de elimden geldigince yardim etmeye calisirim.

Nis

Selam, estetik boy ameliyatı için bilgi alacaktım. Fiyatı ve yaptırılan yer. Ne aşamada işlem sürüyor ?

nacak
Aleykum selam. Ben Baku'de ameliyat oldum. Ameliyat parasi - 4900 AZN. Son cumlenizi tam olarak anlayamadim.

Merhaba

Merhaba...
Ameliyatın Ne zaman, nerede ve ne kadara gerçekleştiğini paylaşabilirmisiniz lütfen

Boy(bacak) uzatma gibi maharet gerektiren bir ameliyatin fiyati doktora ve kullanilacak yonteme gore cok degisiyor. 20 binden tutun 200 bine kadar fiyatlar var. Bu yuzden iyi bir arastirma yapmak gerekiyor. Ozellikle estetik boy uzatmalarin sayisi yeni yontemler ciktikca artmaya basladi. Önceleri sadece tek bacak kisaligi ve 1.40 altina ameliyat yapilirken artik 1.70 boyunda sadece estetik amacli dusunen kisilere de artik ameliyatlar uygulaniyor. Yeterki hasta takintili olsun ve masraflari karsilayabilsin..
Ilerde nasil olur ne tur yontemler cikar bilmiyorum ama su bir gercekki bu ameliyatlar oyle herkesin katlanabilecegi, sabredebilecegi kadar kolay degil. Ama takintisindan kurtulamayanlar icin de bir cikis kapisi..

Herkese selamlar.

Dün sağ bacaktan da cihazı çıkardık. Sonunda cihazlardan kurtuldum, birinciye göre bu daha ağrılı çıktı, hatta ağrıkesici iğne yaptırmak zorunda kaldım. Çok şükür zor kısmı atlattım. Şuan kaslarımın gevşemesine ve ayağımda oluşan azcık içe dönme sorununu çözmeye odaklanmayı düşünüyorum. Desteksiz yürüyebiliyorum, ama tabii ki, ameliyattan öncesi gibi rahat ve serbest değil. Diz kırmam iyi, koşmayı deniyorum bazen, çık hızlı olmasa da koşabiliyorum. Zıplamayı henuz denemedim, ağrılar ve sorunlar tam geçince koşma ve zıplamamı geliştirmek için uğraşacağım inşaAllah.

Bu ameliyatta tamamen hareketlerin kısıtlanıyor mu ?Hep böyle mi oluyor ne kadar süre zarfında böyle oluyor ?

Ameliyat suresi boyunca yani cihaz cikana kadar hayatiniz bazi yonlerden kisitlanir. Ozellikle ilk aylar agri olbilir. Sonra agrilar gecer yavas yavas desteksiz yurumeye baslarsiniz. Cihaz bacaktayken de gezebilirsiniz tabi. Sadece dikkatli olmaniz gerekir. Cihaz ciktiktan sonra ise ilk aylar agir sporlar, uzun yuruyusler tavsiye edilmiyor. Ama sonra hayatiniza kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz..

Ameliyattan sonra ne kadar hastahanede kalıyorsunuz ve maliyeti nedir?

Ameliyattin genelde ikinci gunu walkerla kaldiriyorlar ayaga..
Ort. 3-5 gun kadar durumunuza gore kalip taburcu oluyorsunuz.
Fiyatlari ise olacaginiz dr.a ve yonteme gore 20 binden 200 bine kadar degisir..

Merhaba İbrahim Bey, konu hak uzun yıllardır araştırma yapıyorum sizin için sakıncası yok ise benide bilgilendirebilir misiniz. Aslında bu konu mail msj sürekli yazılamıyor.

Merhaba MDS
Tabi.
Facobook veya mail yoluyla ulasabilirsiniz. Bu konu epey detay gerektirdigi icin buradan yazismamiz cok zor olabilir.
Yukarda facebook adresimi paylastim ama dilerseniz aşağıdaki mail adresimden ulasabilirsiniz.
beklenenzafer@hotmail.com

Merhabalar
Boy uzatmayla alakali cok fazla soru ve talep oldugu icin ben de bu konuda bilgilendirici bir site kurdum.
Dileyenler asagidaki linkten inceleyebilirler..

inci isminde çok güzelmiş beyaz ve göz alıcı inci tanesi canlanıyor insanın gözünde ,nerende kusur varsa oraya takarsın , bu senin ruhsal durumuna'da iyi gelecek ; cesur karar almışsın tebrik ederim şimdi sana sorayım yukarda havalar nasıl :) ?

Hala takip ediyorum bu konuyu.. Sanırım yeni dönemde ameliyat olan yok. Merak ettiğim şey Muharrem beyin yaptığı kombine yöntemle cihaz erken çıkıyor peki cihaz çıktıktan sonra desteksiz yürüyebiliyor muyuz?

Arkadaşlar yazaribrahim e inanmayın!!!

Size önerdiği doktorlarla prim usulü çalışıyor ! Doktorla anlaşması var. Sağlık tüccarı bu adam !! Sakın inanmıyın

ortocan
Simdiye kadar ameliyat olsun olmasin yuzlerce kisiye bilgibverdim. Eger yazanlar kararsiz ise kesinlikle vasgecirdim. Yazilarimda bu surecin cok zor olduğunu ve ancak sabredilirse mutlu olunabilecegini vurguladim. Yazilarimda ikna etmeye yonelik kesinlikle bir dil kullanmadim. Ve sakinilmasi gerekenler(boy uzatma urunleri, kitabi vs ) uzerinde de cok durdum.
Hal böyleyken ben neye göre kime göre saglik tuccari oluyorum. Camur at izi kalsin mantigiyla bu tarz yazilari yazmadan evvel, muddei iddasini islatlamakla sorumludur, kaidesiyle hareket etmenizi oneririm..

Boy konusunda takintili olan arkadaslari anliyorum toplumun boy konusuna ne kadar onem verdigi cok utanc duyulacak bir gercektir fakat okadar para ve cekilecek okadar eziyete deger mi? paranizi daha iyi sekilde kullanip mutlu olabilme sansiniz var. Kaldiki boy uzatma isleminden sonra yine istediginiz, hayal ettiginiz mutlulugu yakalayamayabilirsiniz de.. bu sadece benim dusuncemdir. Yine tabi sizlerin karari onemli.

rugu
Boy takintisi disardan cok farkedilmeyen duygulari barindiriyor icinde. Malesef cogu zaman empati kurularak da anlasilmiyor. Tipki kanser olmadan once bizim de o tarz hastalarin gercek hislerini yasayamacagimiz gibi.
Kimse dr.a o kadar para vermek ve o civileri bacagina hatta kemiklerine kadar girdirmek istemez.
Ama iste senin de dedigin gibi toplum kendi icinde kisa boylulara utanc verici muamelede davrandigi ve kucuk dusuren sakalara maruz biraktigi icin bizleri boyle bir ameliyata surukluyorlar. Normalde fikirlerimizle duygularimizla.on planda olmamiz gerekirken sanki en onemli husus boy pos gibi algilanmaya baslandi.
Bu da ister istemez bircok kişide önü alinamaz takıntılar dogurdu.. Umarim zamanla istenilen duzeye geliriz ve insanlar boyumuzdan once gozlerimize bakmayi ogrenirler..

yazaribrahim Bunu ispatlarsam artık bu oyunlarından vazgeçecekmisin delikanlı gibi ? Senin gibiler yüzünden tomarla para kaybeden insanlar var.
Ucuza yaptırıyorum ayağına doktordan primi alıyorsun. 50 binlik bi ameliyattan 5-6 bin prim alıyorsun ! Burda insanlara hayır işi yapıyorum gibi görünüp paralarını alma. Doktor sana verceği primide hastadan alıyor !!
yazaribrahim Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ! Yardım ediceksen insanların sana allah razı olsun rızasını sonuna kadar hak ederek yap. Burda kimlerle çalıştığını bir bir yazarım.

Senin süreçle ilgili anlattıklarına lafım yok. Olmazda ! Lakin sen üç beş kuruş biriktirip bu ameliyatı olmak isteyenlerin hakkına giriyorsun. Buda benden sana insalık tavsiyesi olsun kazanmayı başka yollardan dene.
Kimse kar etmediği bir iş için gidip internet sitesi açmaz kimse hasta yatağında kendi derdinden çok başkalarının derdine çare olmaya çalışmaz !

Yazdigim yazilar ortada okuyun. Kurdugum site ortada inceleyin. Mesela sitemde Mehmet Kocaoglu, Muharrem Inan, Haci Kutlu, Metin Kucukkaya ile ilgili paylasimlar var. Bu kadar dr.la anlastigimi bilseydim sirket de kurardim:) Ben dr ve yontem bilgilerini verdikten sonra dileyen istedigi dr.a ameliyat olur. Ben ayni zamanda bu siteye reklam alip para kazanirsam bu da yanlis olmaz. Ayni zamanda ben hastalari kendimden cok dusunuyorum tarzi ikna etmeye yonelik tabirler kullanmadim. Zira benimle gorusen hastalar da cikip ibrahim sureci basit gösterip ameliyata ikna etmeye çalışıyor diyebilir ki bunun boyle olmadigi ortada. Ama zaten bunu soyleyecek merci sen degilsin. Ben verdigim bilgilerden ve gercekten bazen uykusuz kalip ve hatta bikma surecinde oldugum halde yaptigim paylasimlardan dolayi zerre para kazanmadim. Kanit dedigin sozde uydurma seyleri de biliyorum. Nerde kime göstermek istiyorsan zaten ozgursun.
Surec icinde talebin cok oldugunu ve bu alandaki eksikleri gordugum icin site kurdum. Böylelikle hem tek tek bilgi verme zahmetinden kurtuldum hem de reklam da verip emeğinin karsiligini alma firsatim olacak. Bu da zaten hemen her sitenin amaci..
Velhasil kelam sevgili ortocan Allah bizi fitnecilerin zehrinden beri kilsin..

Son düzenleme:
ortocan Ben de ibrahim beyle burdan tanistim ve benden asla hicbir para talebi olmadan dinledi,ameliyatlarla ilgili bilgi verdi şu anda ameliyta olmadim daha ama ibrahim bey sayesinde artik herseye daha umutlu bakiyorum ne yapmam gerektigini,hedefimi biliyorum.Eminimki İbrahim beyle tanisan herkes benim gibi dusunuyor belliki onun bu kadar sevilmesini hazmedememissiniz biraz etik davranin da çamur atmayi birakin baskalarinin basarisina saygi duyun!!

@Coghy Sevgili kardeşim parayı senden talep etmiyor zaten. Kendi alacağı parayı senin tedavi masrafların içine koyup doktordan alıyor. İster inanın ister inanmayın onun sevilip sevilmemesi konusunda benim ne gibi endişelerim olabilirki.
Ayrıca kendisi komisyon miktarlarımdan okada haberdarki başkalarının ne alıp verdiğine bu kadar hakim. Şimdi @yazaribrahim mail olarak benden ibrahimin komsiyon prim konuşmalarını isteyen varsa göndermeye hazırım.

Bakın tekrar ediyorum komisyon prim konuşmlarını isteyen varsa mail adresini yazsın göndermeye hazırım !!! Arkadaş sizi süslü püslü cümlelerle kandırmaya çalışıyor bu tarz kelime oyunlarına gelmeyin !

" Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur "

Konu nerden nereye geldi

ortocan ile Ufukyilmaz in hesaplari birlesmes. Bunun bir duzen oldugu belli oluyor. Ben kanitlari istedim ama henuz elime ulasmadi. Eger oyle birsey varsa(olmadigi goruluyor) bana da gonderin ama yoksa lutfen biz bu siteden yararli bilgiler ogrenmek icin uye olduk lutfen su sacmaliklara son verin. Ameliyat olanlar tecrubelerini paylassin ve biz de kararimizi ona gore verelim.
Takintim gun be gun artiyor. Ibrahim beyin bilgilerine guveniyorum ve tecrubesine. Baska hastalar da yazmaya devam ederse daha dogru kararlar alacagiz ve rahatlayacagiz. @Nis son durumun nedir? Ozellikle seni de cok merak ediyorum?

Sanirim.son zamanlarda ameliyat olan hasta yok..
Burasinin eski yogunluguna kavusmasi lazim ki biz de bilgilenelim..

Massallah herkes bu isin danismanligina soyulmus ve site kurmuslar sizlere lafim yok yalniz ortocan yeni nickiyle Ufukyılmaz in dediklerini mantikli buluyorum. Kimse durduk yere bir seyin danismanligini yapmaz arkadasta araci olmaniza ses etmiyor sadece araci degilmissiniz gibi burda insanlarin takintisini kullanip bir seye suruklemenizden sikayetci.

Ve insan zulmeder, kader adalet eder..
Ortocan denilen kisinin ne asli var ne astari. Hesabi dahi silinmis. Kanit denilen seyler kuru sıkıdan ibaret.
Zaman ve sabir bize gosterdiki bu son durum da iftiradan ibaret.
Ben uzun hastaligim boyunca vaktim oldukca bilgi verip ilgilenmeye calistim. Sukur tecrubelerimi sunabilecegim bir site de kurabildim. Dileyenler bana ulasabilir. Verdigim bilgileri fotograf ve videolarla vs kanitliyorum. Yalniz bana ulasmadan önce aşağıdaki siteyi incelemenizi ve sonra irtibata gecmenizi oneririm. Cunku cogu soruya orda cevap verdim. Zira hemen herkes zaten benzer sorulari soruyor ve yakinda meslek hayatim da baslayacagi icin tek tek ve ayrintili cevap vermem mumkun olmayacak. Ilizarovla ilgili gercek tecrubeler için de @Nis a sorularinizi sorabilirsiniz. Sagolsun o bu konuda benden daha cok ilgileniyor.

@Coghy ve @yazaribrahim ayni kisiler benim mesajimdan onceki mesajinda Coghy sitesinin tanitimini yapiyordu sonra editleyip benim mesajimdan sonra @yazaribrahim tarafindann c/p sekilde yazildi.Burdaki insanlari kandirmak icin kac farkli nick kullaniyorsunuz Allah bilir.

Üst Alt