xxinfoxxx
kardeşim bende çok dalga geçildim küçükkende kiloluydum. şimdi ise 2-3 ayda bir 20-30 kilo alıp veriyorum. hatta insan olarak bile gören yok. yalnız normale indiğim zaman 180-80 kg olduğum zaman iyi oluyor. yalnız yinede rağbet görmüyorum. kimse tarafından sevilmiyorum. bu ülkede tek sorun para..... (kilom değişken bazen 100-110 bazen 80 yalnız atletik bir vucudum var. yinede görülmüyor ilgilenilmiyor. işe yaramıyor. 5 para etmiyor.) gören dalga geçiyor, iri yapılısın git bir pavyona badigard ol diyorlar. seni yanıma koruma alayım diyorlar.
anneannem bana ufakken sen hep kısasın şişmansın bizim o taraf zayıf uzun derdi. zayıf uzun dediği dayımın biriside 1.60 boyunda. sadece bir tanesi uzun oda 185 cm falan sanırım =) ama artık ondan bile iyi duruyorum. ama yinede 5 para etmiyor. sonuçta param yok. ve bu ülkede sadece maddiyata bakılıyor. bunu siz bilmiyorsunuz yada bilmek istemiyorsunuz.
(artık sporda yapmıyorum yedikçe yiyorum. çünkü 80 kg olsamda aynı 110 kg olsamda aynı bir farkı yok. kafaya takmıyorum. çünkü ortada dışarıda insan yok.)
(ayrıca su taşımamda alay konusu oldu. xxx adlı marketten xxx marka suları severim. hem ucuz hemde iyidir. herkes alay ediyor. 1 market arabası dolu suyla insanlar biraz kötü bakıyorlar. hep şaşkın gözler vs vs..... o suları arabadan yukarı çıkarmam eve çıkarmam bile komşuların güler gibi dalga geçer gibi bakışlarını hissediyorum.)
üvey abimin boyu 1.50 cm. annemden bile kısa. ama çok sevilen birisi. çünkü babası çok zengin. hiçbir zaman ona cüce denmedi. hep saygı duyuldu. altında 200.000 tl lik veya üzeri bir fiyatla mercedes var.....
25 yaşlarına kadar boyunuzu 3-5 cm olsada en az 1-2 cm olsada kalıcı olarak uzatmanız mümkün.
şu saçma sapan kemik kırdırıp sadece 3 cm için veya 7-8 cm için sakat kalmayı yada orantısız bir şekilde uzamayı lütfen boşverin. bu sisteme biraz isyan edin.....
japonyada vs vs 2-3 cm ler 4-5 cm ler ameliyatsızda uzatılabiliyor. iyi bir bilgisayar kullanıcısı iseniz bunları bulabilirsiniz.