Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.

Gercekten ??? yaaa aslinda evde odamin kapisinin arasina barfiks asdirdim gym door asilyorum ama hic bir dakikada surmuyor 10 saniye falan asiliyorum ben 17 yasindayim bildiginiz gibi ismim orhan yazdiginiz icin tesekkurler fatoma
gercekten 20 yasinda 3cm attimi allahim gercek mi bu ? herkes bana 17 yasindasin artik boy uzaman durmusdur sagliklida beslnmiyorum yani herseyi kolay kolay yemiyorum bana ilk siz oldunuz ki 17 yasinda diyen ki 10 cm bile uzarsin umitlenmedim degil bu arada zipla derken neyi kastediniz ? acaba ?? ben su anda 1.63 um allahim 1.70 olsam dunyalar benim olur elimnen gelenin herseyi yapari yeter ki 1.63 den 1.70 ye uzayabileyim offf

Ya benım kardesım kendısıde kapının arasına su barfıksten astırdı uc cm uzadı süt ic hergun bır saat asıldı uc ay dort ayda boyu farketti...bır erkek ıcın nasıl 17yasında uzamaz dıolar anlamıorm

yanlis anlamadim degil mi yoksa beni umutlandirmak icinmi yaziyorsunuz cok ciddiye aldigim konudur bu 3 cm aldi kardesiniz ve hergun 1 saat ? hergun 1 saat nasil durduk parmaklar ister istemez agriyor insanin ????? sut vallah cok sevmiyorum pek icmem ve ben tiflisde yasiyorum sut derken hangi sutleri tavsiye ediyorsun normal markette satilan sutlermi ? bu arada kardesiniz kac yasinda su anda ve 4 ayda 3 cm atmis kac yasindaki yada kac yasinda uzandi 3 cm ??

Her kese iyi gunler. fatomaa, shukurler olsun, ben iyiyim. agrilarim oluyor, ama her gun degil. Beni en cok bunaltan sicaklar ve zaman. Benim 2 ay daha uzatma yapmam gerekiyor. Biktim, usandim artik (((
Sen nasilsin? Nasil gidiyor? Ben son gunlerde normal yurudugumuz gibi bi adim one atiyodum, sona dige bacagi ondan one. Boyle oldukda kasla az geiliyor. Doktorum bi adim atip sonra diger ayagi da onun yaninda yere basmami onerdi. boylelikle bedenin agirligi iki bacaga ayni zamanda basiyor ve kaslar geriliyor. Ben iki gundur oyle yuruyorum ve baya kaslarim yumsadi ve daha rahat yuruyebiliyorum.

Kardesım suan 21yasında gecen yıl cok zıpladı bır saat dedıgım aralıklı yanı mesela on dk fılan gunde 6 7 kez sut te marketten aldgn sut ıste....

Niss bende cokk bunaldmmm ama 63gundur ıstnbuldym burası fazla sıcak sayılmaz ...benım ıcın sıcak cok sorun degıl agrı sızı olmasında sıcaklar olsa da bırsy olmaz...suan kac cm uzadın neden hala ıkı ay var:((benn cok cokk sıkıldm ama yapack bırsy yok hele annem benden beter alıp makınayı memlekete gıdelm dıor olmaz dıorm o benden daha cok bıkmıs...inslhh hersy ıyı olurda bunca acı zahmete deger maddi manevı olark zor gunler cunku

Gamoh
Bu isler hic belli olmuyor.
Ben de cok hoplayip zipladim ama 15-16 yasindan sonra pek birsey degismedi. Kimininde de Fatomaa nin dedigi gibi 17-18 inden sonra boyu birden uzayabiliyor.
Sen oncelikle ne kadar uzayabilecegini buyume kikirdaklatinin ne durumda oldugunu ogrenmek icin dr a gorun istersen.

evet ibrahim ben 1.63 sizce doktor geri cevirirmi bazilarini senin ihtiyacin yok deyip geri cevirebilyiorlarmis yani aslinda butce cok onemli bu konu hakkinda butce konusunda bana ozelden pm atan olursa cok sevinirim yaar izi falan kalmamasi icin daha buyuk masraf oluyormus degil mi butun bilgili arkadaslara sesleniyorum butce fiyat konusunda ne olur ozelden msj atin hangi doktor ne kadar isityor hangisi daha iyi siz arastirmisinizdir belki turkiye disinda daha iyi olur ameliyat mesela amerika londorada gibi yerlerde olsak ameliyati daha ucuza getirebilirmyiiz bana tek care ameliyat yoks ben sutle barfiksle uzanamam cunku annemin boyu 1.55 babamin 1.63 benim de 1.63 amcalarimin ve dayimin boyu 1.75 1.70 ve .172 aslinda kilseyle bagli gurcistana wahisgitonan is amacli tiflise geldi cok iyi biri uzaklarda bir yerlerde yakinin olmasi cok guzel insanin :))

fatoma 6 ağustosta istanbula geleceğim umarım her şey yolunda gider görüşme şansı da buluruz

fatomaa, benim doktor tam olarak ne kadar uzadigimi soylemedi. Ben hesapliyorum, ama bazi gunler gerektiginden az veya cok uzatmis olabilirim, tahminen 4.2 cm uzadim. cihaz ciktik tan sonra 0.5-0.7 cm kadar uzama kayboluyormus, o yuzden 6.5 cm uzatmak icin aslinda daha cok uzatma yapmaliyim ((

Fiyat ne kadardi acaba soranlar olmus ama yanitlamamissiniz ne kadara mal oldu ben saglam bi yapidagim yani kemigim ince degilse mesela en fazla 8 santim mi uzuyor fiyat ve nerde yaptirdiginizi ogrenmek istiyorum

evet ben yazdim ama arkadaslar cevap yazmamis ameliyat olanlar yazmamis anlamaiyorum valla lutfen ozelden yazarmisiniz saygilar ve tesekkurler

Alicemal 10agustosta doktora gıdecem goruseblrz ama 6agustoa ıcın soz veremem bılmıorm...

Ayrıca fıyatı yazdık sayfayı okuyun gerıye ben kendım dıyeyım tekbacak 40bin alet 10bin hastane 25bın dktor verdım fızık tedavo seasn bası150verıom rontgn 400
Ni

Niss ınslh ıyı olursun gec olsn guc olmasın bende cok sıkıldm ama ınslh g

Kımsecıkler yokk herkes iyi miii benım daha 20gün var gibi yarın ölcmek ıcın doktora gidecegm ınslhh bı skıntı yoktur herkese gecmıs olsn nis ne alemdesn ıyı mısın??ibrahımm senın bitti mi ??

mrb arkadaşlar nasılsınız siteyi açan incim nerede neden hiç gelmiyor bir bilginiz varmı

Selamlar. fatomaa, ben bir az erken bitirmek istiyorum, tabanlarimi yere tam basamiyorum artik, sabrim da tukeniyor. Doktor da devam et diyor, kararsizim simdilik. Ayin sonuna kadar uzatmayi dusunuyorum, sonrasina bakacagim artik. Sen olctun mu, ne kadar uzamis bacagin? Nasilsin, durumun iyi mi?

Benım dizim kotu en bastan beride kotuydu bükülmuor pek agrıor cok 1.5cm kaldı 26sona kpntole gıdecem sonra yine bakacz daaha duruma benımde sabrm pek kalmadı hareket yapmaktan yoruldm yıprndm

arkadaşlar sabır önemlidir sabretmesini bilmek lazım ameliyat bu kolay degil tabi herşeyi göze alıp oldunuz sabretmesini bilmek önemlidir öyle sıkıldım falan demekle olmaz siz haraket etmeye devam edin egzersizlere benimde sürem az kaldı inş olacam ama burda sizi görünce sıkıldım falan diyorsunuz ben üzülüyorum açıkcası biliyorum kolay degil zor ama mecbur arkadaşlar ameliyat olacaksak sabret bilmek lazım

GuLGuZeLi2, siz bi ameliyat olun inshaAllah, sonra sabir meselesini yine konusalim ) Evet bu ise bilerek girdik, ben agrim olacagini zannediyordum, ama simdi agridan cok zamanin uzun olmasi beni bunaltiyor. ilk 2 ay daha kolay gecti, ama bitmesine az kalmasina ragmen insan bi yerden sonra sabredemiyor. Siz bize bakip korkmayin, eger zamaninizi iyi degelendirirseniz, gunboyu evde oturmayip dolasmaya falan cikarsaniz belki benim kadar bikmazsiniz. Allah yardimciniz olsun.

Aynen gulguzelı haklısın sabretmek gerek sen ne zmn olcakson amlytı?

Şimdi bazı arkadaşlar burda hacı bey için atıp tutuyolardı hatırlarlarsa sevinirim :) yazaribrahim iki bacakta 5 cm e ulaştı sanırım 1.5-2 cm i kaldı gayette iyiymiş kendisiyle görüşüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar sabır gerektiren bir iş olduğu kesin, fizik tedaviye devam.

nis ameliyat olduktan sonra hemen yürüyebiliyormuyuz eger öyle bir durum olursa tabi ben durmadan yürürüm tabi bacaklarda bir sorun yaşatmayacaksa inş olduktan sonra burada gelip size herşeyi anlatırım kısmetse..

Fatoma tam tarih belli degil ufak işlerim var onu halledip tarihi belli olacak ama en kısa sürede olacam inş sen nasıl oldun fatoma ağrıların varmı hala

Ben de gecen hafta dr.a kontrole gittim. Dr. hareketlerimi vs begendi. Sadece diz bukme problemim var iste.
Onu da egzersiz yaparak hallersin dedi ve 6 cm.de durdurmami bunun eklemlerimin sagligi icin daha dogru olacagini soyledi.
Benim de 3 gun once 6 cm tamamlandı ve uzatmam hamfolsun sona erdi. Simdi kemigimin kaynamasini bekliyorum. Agrilarim yine var ama azalmaya basladigini hissediyorum. Umarim biran once sureci atlatir su cihazdan da kurtuluruz Fatomaa, Nisa...

GuLGuZeLi, evet yuruyebiliyoruz. disarida vakit gecirmek sansiniz olursa, bunu sakin kacirmayin derim. Cok yurumek ve egzersizleri aksatmamak lazim bu ameliyat ta.
yazaribrahim, inshaAllah hep beraber

Yazar ıbrahım cıhazını cıkardın mı??cıhazla devammı edırsun ayrıca dizini kac derece bıkebılıorsun???ben 80de kaldımm suan

Cihaz hala bacagimda tabi. Kemik iyice kaynayana kadar da kalacak. Buda en az 5-6 ayi bulur. Cihaz da ciktiktan sonra artik bu is neredeyse tamamen sona erdi demektir.
Ben dizimi 100 dereceye kadar bukebiliyorum. Fakat son zamanlarda egzersizleri ihmal edince tekrar 80 e dustum. Biraz cabayla bu problemi de asarim ins

Anldmm hayırlısı olsn benım daha var uzatmam:( ınslh bıter kurtulurum...

Üst Alt