Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.

ağrı olacak ameliyat geçiyorsunuz sonuçta kolay birşey degil zamanla egzersizlerle ağrılar hafifleyecektir siz yapın olabildigince devam edin inş bitecektir .. hem diz altı hem dizüstü ameliyatı yapıyorlarmı ..

Abi holyfix bile 45 bin TL röntgen parası 350-400 fizyoterapi 250 TL seans başı diyosunuz Allah aşkına nerden buluyosunuz bu kadar parayı aklım almıyor.Ne kadar çok istesem de ben yaptıramıcam maddi yönünden dolayı

Mcagdas kendım ıcın dıyeyım calıstım topladm bıraz amelıyt olacgımı kesınlestırmıstım hala calısıorm kredıde cektm belkı kac yıl odeycm yani öyle tabi aılesının durumu iyi olup daha şanslı olanlarda var

fatoma senin durumun nasıl suan da bide senin diz üstü mü altı mıydı

Diz üstü benımki cokk sükür iyiyim bugun uzatmanın38.günü bitti herkese iyi bayramlar bu bayram eve tıkalı kaldm memleketmdn sevdıklermden uzakta koskocaman şehir istanbuldym bir bayramda böyle geldi geçecek..

2 femur 5 cm 2 tibia 5 cm tek ameliyatla mümkün mü ?

Yani fitbone bile 8cm uzatıyo şaka gibi 2 cm için tekrar ameliyat olmak istemiyorum uzmanlara soru sormuş varsa beni aydınlatabilir mi?

Paran varsa mumkun yapıorlar ama agrıdan gecilmez bız bı kısımı yaparken acı cekıorz ınterntte gördm ben holyfx ıle vardı hem alt hem ust bacak ıkı taraflı amlyt yapmıstılar aama kac sene önce gormustm

Haklısın ali cemal inslh bugunler gecer sen neye karar vwrdın tam olarak?

Ya korkum orantısız görünmesi şimdi ölçtümde femurla tibia mı oranladığımda 1 e yakın bir değer çıkıyor bu oran bozulursa mesela femur 8-10 cm uzasa biraz garip görünmez mi sence

6 agustosda doktor ile görüşüp bir an önce kurtulmak istiyorum kombine yöntem ile 5 ile 6 santim arası bir şey diz altı mı üstü mü kararı doktora bırakıcam

Alicemal350 kombine yöntem tam olarak ne oluyor içerden mi dışarıdan mı ?

İçeriden ve dışarıdan yöntemler kombine olarak kullanılıyor

Doktor adı ve beklediğin fiyatı yazar mısın?

M.İnan benim doktorum kesinlikle görüsmeni tavsiye ederim ama ücretleri pek ucuz degil Kombine yöntem 45-60 arası bir fiyat olarak yazıyor

Fitbone a göre gayet iyi. Bende ameliyat olsam muharrem inana giderim. iyi şanslar dilerim sana. 6 cm yeterli mi sence 10 cm i sordun mu 180 ile 175 arasındaki fark hissedilir seviyede olurda.bıçak altına yatmışken ve ortada 50-60 milyar gibi büyük bir meblağ varken 3-4 cm e kavuşamamak çok sinir iş.

Amaç uzun olmak değil kısa olmamak ve yeterince risk alıyorum eksta risk almaya hiç niyetim yok

Anladım amaçlarımız farklıymış.umarım hızlı iyileşirsin. Doktorunu forumlarda övüyorlardı

Ben görüştüm 2 kere gerçekten dedikleri kadar var Senin boyun kaç bu arada

173 cm benim epifiz plakları 15 yaşında kapandı.yani o kadar basket yüzme kalıtım yüzünden suya düştü o yüzden takıntı haline geldi bende

bir ameliyat bu kadarmı pahalı bıçak parası bu kadar yüksek olmamalı 2 bin lira fizyo terapi röntgene veriyoruz bunlar bedeva olsaydı bari daha bir sürü şey bende hayırlısıyla olacam çok yakında istanbula geliyorum kendimi herşeye alıştırıyorum para konusunda yüksek fiyat duyunca şaşırmayalım sonuçta az çok ögrendik ameliyat ne kadar oldugunu yine de tam olarak bilmiyorum tabi taksitle yapıyormu doktorlar ameliyatı nakit mi veriyoruz

En iyisi gidip konuşmak diğer türlü insan sürekli kendisini tüketiyor

Fitbone a 120 bin lira diyip max 8cm uzatmaları bana çok komik geliyor 2cm daha için tekrar bıçak altı ve tekrar para kaybıda çok ironik . En temizi çift taraflı 5 cm tibia 5 cm femur uzatmaları o da 120 bin euro . Birde tıp gelişti derler .gelişmenin sonucu 8 cm .yani bunu 100 yıl önce Gavril İlizarov yapmış zaten bir asırda hiç mi gelişmez bu ameliyat

Görüldüğü kadar basit bir ameliyat değil zaten 8 cm uzattığınızda kendiniz iyleşmiş hissedeceğinize eminim

Bişiyi çok merak ediyorum kombine veya holyfixle yaptırsam kaç ay boyunca yürüyemicem doğrusunu söylemek gerekirse uzmanlık sınavına giricem ve kazandıktan sonra 2 aylık bir boşlugum olucak orada zorlamam kendimi ama başladıktan sonra asistanlar tüm gün ayakta çalışıyor bildiğim kadarıyla normalde kaydı dondurmaya da izin vermiyorlar çok geçerli bir sebep olmadıkça ve ben estetik olarak olmayı düşünüyorum bu ameliyatı nasıl olcak acaba beni birisi bilgilendirirse çok sevinirim estetik olan ve çalışan kişilerden(Devletle ilgili bir kuruma bağlı)

Kombine yöntemle 3.gün yürüyebiliyorsun işe gidebilecegini sanmıyorum ama bence bunu olmayı düşündüğün doktorla konuşmalısın

alicemal350

Acaba ayakta uzun süre durmak ne kadar bir süreç alır problem ağrılar olmadan koşmama gerek yok bunu çok merak ediyorum

Taksimde 185 cm le yürümessem iyileşmem ben :)

Üst Alt