@ergün32 kardeşimizin yazdıkları diğer insanların yazdıkları değil,Yüce KUR'ÂN'ın tercümesidir...Tercümeyi de ALLAH(CC) mi yapacaktı tek-tek ve her dilde?İlkönce neye inanmak istediğin önemlidir.Yâni fikirlerin sâbit ise zâten değiştirmek zaman ister.Dolayısıyla da kendi fikirlerini sen yazıyorsun,diğer yazıların ise bâzıları şâhsî fikir,bâzıları da Âyet açıklamaları olabilir.Yazan arkadaşlar bunu belirtirlerse şüphe süreniz daha kısa olacaktır bence...Yâlnız şunu bil,bu şüphe bile,KUR'ÂN Âyetlerine göre seni kâfir konumuna sokmuştur...Entel-dântel birileri bu yazıma cevap verecektir mutlaka ama bu KUR'ÂN-I KERÎM'de böyle ve sabittir,eğilip-bükülemez,sündürülüp-daraltılamaz...Yuvarlak bir çıkış yolu da yoktur...Tek çıkış yolunuz tevbe ve kelime-i şehâdet ile açacağınız kapıdan sonradır...Bakın şüpheniz varsa diyorum...Ki soruların bâzıları o yönde...
Cevap veren ve verecek arkadaşlara da ayrıca ben de teşekkür ediyorum...Aydınlanmak için soruyorsanız ki çoğu beni cevaplayacak arkadaş bu yolu seçecek,o zaman sorularınızın girişine baksınlar...Size ve cevaplayacak arkadaşlara,dikkât,sabır ve engin bilgi gerekecek...Kolaygelsin...