Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Merhaba, yabancı dil 3 ve 4' ü sectim yanlız yabancı dil ingilizcemı oluyor ? cıkmış sorularda yabancı dil 3 veya 4 diye birşey göremedım ?

19 mart a kadar herkes kayıt yenilemesini yapsın sakın gec kalmayın ...

ben alan değiştirdim normal kredim aynen duruyo ama alan kredim sıfırlandı :(

acaba alan değiştirmeden mi bitirsem açık liseyi üniversite sınavlarında farklı alan seçimlerinde puan düşüşü olacakmı bilmiyorum ki bilen varmı arkadaşlar ?

ya özür dilerım fazla anlamadım ama 1 mart sınav yok dıosunuz ama kayıt 19 da ama ne kayıt bu smdı:confused:

1-19 mart arası kayıt yenileme 2.dönem sınavlarına girebilmek için 2.dönem sınavları 15-16 mayısta

19 mart ta sınav var demedimki sadece 19 mart kayıt yenileme icin son tarih :)

pardon yaa heycanlandırmak istemedim sizi:)

üniversite sınavlarında farklı alan seçimlerinde puan düşüşü olacakmı kesin olarak bilgisi olan varmı arkadaşlar ? benim için çok önemli bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin beni

arkadaşlar internetden kitap içeriklerini göremiyorum siz görebiliyormusunuz

ÖĞRENCİLİK DURUMU "SİLİK" OLANLAR İÇİN DUYURU!

Açık Öğretim Lisesine kayıtlı olan ancak iki defa üst üste kayıt yenilemeyerek öğrencilik durumu "SİLİK" duruma düşen kişiler de kayıt yenileme tarihleri içerisinde bankalara (T.C. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıflar Bankası) kayıt yenileme bedelini (Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına 40 TL, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hesabına 5 TL.) yatırdıktan sonra, Halk Eğitimi Merkezine başvurarak kaydını yenileme (Silik Form-C) işlemi yaptırabilirler.
(19 mart son gün)

Arkadaşlar 3. kez aynı soruyu soruyorum hala cevaplayan birisi çıkmadı '' Üniversite sınavlarında farklı alan seçimlerinde puan düşüşü olacakmı kesin olarak bilgisi olan varmı '' benim için çok önemli bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin beni

Evet az bir miktar puan düşüşü olacak.. Ösym'nin sitesinden kılavuzu indirerek paun hesaplaması ile ilgili detaylara ordan bakabilirsiniz...

merhaba acil biri yardım etsin..

1991 doğumluyum açık liseye kayıt olcam meslek lisesi 3 sınıftan kendi istegmle bıraktım ama askerlik durum belgesi istediler o belgeyide alamadım askerlik şubesi vermedi şimdi 91lilerin yoklaması oldugundan o belgeyi verirlermi ? ve o belgeyi aldıgımda askerligimi kayıt işlemi yaptıktan sonra tecil olurmu olursa nasıl olur yardımcı olun lütfen

jon83

açıklise meslek lisesine kayıt yaptır 1 ay kadar okula düzgün şekilde devam et sonra okuldan tecil için okula geliş gidiş çizelgesi iste halkegitimden aldıgın kagıtla askerlik şubesine başvurunu yap açıklisede meslek liseliler tecil yapabilir bunun için gidecegin okuldan yazı alman şart kaydını hemen yaptır meslek lisesi olarak herhangi bir bölüm olabilir askerlik şubesine sadece tecil için git muayane olursan acemi birligin için kagıdın gelir daha zamanın var 1 2 ay haftasonları yada akşamları okula git ve okuldan alacagın kagıtla ancak tecil yapabilirsin

hiç bişey anlamadım zahmet olmazsa açık ve net bi şekilde yazarsan arkdaşım ben okulu bırakılı 5 ay olu şimdi açık lise kayıt zamanı 21 hazirandaymış bu askerlik durum belgesini alınca kayıt yaptıracam gene meslek açık liseye bundan sonra askerlik tecilini nasıl yaparım ?:s

jon83

açıkliseye kaydını yaptır mesleklisesi olarak haftasonu yada hafta içi düzenli olarak okula git ama askerlik şubesine gidipte muayane falan olma 91 dogumlusun daha zamanın var şuan bir süre okula devam ettikten sonra okuldan belge alıcaksın halkegitime onaylanat askerlik şubesine ver bu kadar basit

hımm yani belirli bi gün okula gitmem sart mı ?

ya benim korkm 21 haziranda kayıt olacam ya okul işlemi fln uzun sürerse ? 1 temuzdan başalyıp 31 ekime kadar benm son yoklama kagıdım gelir ondan korkuorum yaptıramam diye ? temuzdada tecil işlemleri yaptılıyomus ?

jon83

91 dogumlu oldugunu söyledin o zaman korkmana gerek yok zamanı geldiginde meslek lisesine kaydını yaptır istedigin bir bölüme açıklisede sonra okula düzenli olarak git sonra yetkilerden devam çizelgesi düzenlenmerini iste halk egitime onaylat git tecilini yap meslek lisesinde okudugun sürece askerligini her sene tecil edebilirsin yanlız şunu unutma devamsızlık yapmıycaksın artık haftasonumu olur haftaiçimi gidersin o senin bilecegin iş korkmana heycan yapmana gerek yok zamanın çok 2 yada 3 ay bile muayane geç kalsan bile bir sorun olmaz heycana korkmana gerek yok kayıt zamanı kaydını yaptır ve düzenli olarak okuluna git yeterli......

acık lise

iyi günler ben acık liseye yeni kayıt oldum sosyal bilimlerde okuyorum toplam kredim 164 alan kredim 33 kredimi 192 ve alan kredimi 80 ve üstü yaptıgım zaman garanti mezun olabilirmiyim başka şarttlar gerekiyomu mezuniyet için mesela bu ortak derslerin hepsinden başarılı olmamız mı gerekiyor krediyi toplasak bile çünkü ben he alan dersleri seciyorum alan krediyi yükseltmek için ortak derslerden secmiyorum yoksa alan degiştirip genel kültür alanına gecip ordan mı mezun olsam o zamanda üniversiteden istedigim bölüme gidemem biliyorum ama ben sosyal bölümden mezun olmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim cevabınızı bekliyorum ...saygılarımla
progress.gif

jon83

192+80 yapıcaksın ayrıca ortak derslerin hepsini ya vericeksin yada 3 kez sınava girerek muaf yapıcaksın genelkültüre geçsen bile 80 ortak kredi toplaman gerekir geçtiginiz zaman 80 kredi olucakmı bilinmez genelkültürde 80 kreyi ayrıca almıyosunz normal ortak dersleri verdikce her iki tarafada yazılıyor benim sana tavsiyem az kalmış sosyalbilimlerde bitir bence

merhaba arkadaşlar ben kitaplarımı bugün aldım fakat bir sorunla karşılaştım ben matematik 6 ya aol sitesinden kitap içerikleri bölümünden içeriğine baktığımda Permütasyon,Binom,Olasılık vb. konular olduğunu gördüm ve onlara önceden çalıştım bugün kitabı aldığımda MATEMATİK 6 yazan kitabın konularına baktığımda Türev,İntegral,Matris gibi matematiğin en son konularının bulunduğunu gördüm. ASİ nin de vermiş olduğu link gibi ordan baktım ve okudum . Şimdi Matematik 6 kitabının asıl içeriği sitede yayınlanan kitap içerikleri bölümündekimi oluyor bendeki konularmı bilgilerinizi esirgemeyin...

arkadaşlar anlamadım yanı 1ve2.dönemde de çağdaş türk ve dünya tarihi kitabından sorumlu mu olacagız.şuanda görünmüyor sosyal bilimlerde 7ve 8.dönem görünüyor lütfen bilgi

canım 7.ve 8. dönemde alınıyo o dersler

asi banada bi cevap versen de bende rahatlasam : )

Üst Alt