Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank 5 aralık 2013 engelli mülakatına girenler..?

MuTanG;
tşk ederm cvpladığınız için

ben ilk gittiğimde müdüre hanımla tanıştım kendisi dedi gişe die burda öğretecekler dedi bilmior artık neresi olur

ne kdar maaş aldınız ayıp olmazsa

Artık neresi olur bilinmez hakkında hayırlısı olsun İnşAllah...

neyse adımımız attık ya hayrlısıyla neesi olursa olsn artık maaşını ne kadr acaba yaptığınız işe göre değişirmi

MuTanG;

kusura bakmazsanz ayıp olmzsa maaşınız ne kadr

Bugun beni bir hafta erken başlattılr öğleden sonra gittm gözüm korktu yukarıda dolaştırdılar bi r hafta gözlemle dedi müdür ama ayın sonu oldugu için çok yoğunlar ne yaptıklarını anlamadm bile çok karışık inş alışırm

Evet cok yogun karısık biraz bende anlamayınca korktum bakalım inşallah öğreniriz hemen...

Başlyan arkadaşlarım hayırlı olsun İnşAllah...

İlk izlenimden hemen gözler korkmasın sakın ilk başta karışık geliyor her şey malum banka ortamı ama daha sonra hemen alışıveriyorsunuz..

Biraz zamana bırakırken öğrenme aşamasında not almayı ihmal etmeyin sakın...

Daha sonra çok işinize yarıyor..

bankalar 1 haftalık memuru gişeye koyan hata yaparsada üç kuruş maaşına göz dikiyor... sadece vakıf değil hepsi..ama dikkatli ol gişeye geçince açık verme borçlu çıkarsın ay sonu :D

Multinet kartın üzerinde restorant yazısı varmı

evet var..

muhendis3232;

Diğer bankaları bilmem ama vakıfta böyle bir şey sözkonusu bile değil.İyice öğrenmeden kavramadan bir sorumluluk vermiyorlar ama iyice öğrenmenide istiyorlar tabi.Normal bir stajer memur bile

3 ayda gişeye geçebiliyor bir haftayı kim çıkardı trajıkomik olmuş!...

Evt gercktb az sürede geciriolr gişeye bnm başldgm şıbede iki kişiye. 10 gün göstermşlt hmn gişeye oturtmşlar

Şubat ayının 3 nde bşladm ne zamn vercklrr ya bu maaşı 😂

Evet bende gişedeyim artık 15 günde gectim gişeye...

Gişe muhabbeti şubeye ve yöneticiye göre değişir.Bizim şube de normal memur bile ayda başlıyor.Beni gişeye yanaştırmadılar bile .Ticari bölümdeyim müşteri ziyaretleri pazarlama gibi işlerle ilgileniyorum memnunum bölümümden.

arkadaşlar Maaşınız ne kadar, SSK ya mı yatıyor priminiz emekli sandığına mı ...?

Prim hakkında tam bilgim yok ama Maaşım net 1200tl ile başladım.

arsem;
15 iş günündemi gectnz sizndemi maaş 1200

MuTanG;
Vergi kesntisi olmasn die başvurdnzmu çalışma belgesi alınckmş

ya bişi sorabilirmiyim bende ayın 20 sinde başladım sicil numaram çıkmadı ki ayın 1 inde herkese maaş yattı bana yatmadı bundan dolayı amele gibi gidip gidip geliyom müdür yardımcısı ilgilenmiyo :( bende genel müdürlüğü aradım sözde 1 haftadır çıkarcaklar sicilimi çok ilgisizler ya demem o ki dier maaşım yatarmı ki benim merak ediyorum

pnrlvnt;
Hayır başvurmadım

S3WD4;
Sizin ki biraz anormal olmuş.Sicil gün sonbra gelmişti bana .Şansınıza genel müdürlükte umursuz birimne denk gelmişsiniz sizi askıya almış.Genel müdürlükte bazı umursuzları duymuştum diğer şubelerdeki çalışanlarda muzdaripti.Aramaya devam edin ..Elbette maaşınız yatar banka da kalmaz merak etmeyin...

teşekür ederim inşallah bu hafta çıkar ya o deil 3 haftadır bilgisayarda açamıyom hep ayak işleri yapıyom zımba çöz kağıt tarat falan felan sıkıldım artık bi şey öğrenemiyom :(

S3WD4;

fazla birsey öğrenmemeniz sizin açınızdan iyi olur. banka işi sorumluluk gerektirir. nisanlımda bankada en ufak hatada kesiyorlar maaşından açık verirse çok şükür şimdiye kadar başına gelmedi ama arkadaşlarının geldi. oda bankaya dair herseyi öğrendi öğrenme dedim ama öğrendi :D üst yöneticiden biri izne gidince o işlerde ona kalıyor:) halbuki ondan çok önce başlayan memur daha avantajlı sadece giişede başkada bişi bilmiyor :D

ben şubede değilim o bakımdan rahatım telefon ve internet bankacılığında çalışıyorum ama çağrı merkezindede değilim o bakımdanda rahatım sorun çözelimdeyim sadece gelen kararların şubelerini bulup göndercez zor bişi yok ama bilgisayara oturamadığım için hırs yaptım :D Allaha şükür benim yerim çok rahat

Sevda kardeşim ;

Yüreğiniz rahat olsun en kısa zamanda gelir siciliniz İnşAllah...

Öğrenmekten hiç geri kalmayınız negatifin aksine her zaman öğrenmek tecrubeli oolmak sanılanın aksine avantajdır konuya bireysel değil genel olarak bakmak daha doğru olur...

Siz elinizden geldiği kadar daha çok şey öğrenmemnin peşini asla bırakmayınız kardeşçe acizane tavsiyemiz...

teşekür ederim bende elimden geldiği kadar öğrenmeyi işleri yapmaya çalışıyorum ama sicil işi gerçekten sinirimi bozdu haftaya 1 ay olcak ve hala herkes ilgisiz canımı sıktılar ya :(

Bazen de şans böyle tersine vurabiliyor.Bence canınızı sıkmadan keyif almaya çalışarak devam edin eninde sonunda gelecek o sicil gelmeme lüksü yok.

Yüreğinizi serin tutun sevgili kardeşim..

Bende Vakifbank ta calisiyorum...Herhangi bir sorun yok isinizi sevmeniz yeterli...Atanan arkadaslara calisma hayatinda basarilar dilerim...

sevda zamanında bende aynı sizin durumunuzda idim ebis de siniz galiba şubelere atanan arkadaşlardan dahada şanslısınız :)

:) aynn şube ve çağrı merkezlerini çok abartılı derecede kötülüyolar ben ortalıkta bilgisayarın başında şube buluyorum :) hiç bankacı gibi deilim yada hayal ettiğim bankacılık çok uçuk bişeydi galiba :)

zaten şubedekilerin işi müşteri ile ama sizin işiniz şubelerle şube personeli ile muhatap olduğunuz için rahatsınız vakıfbankın sistemi aslında sadece maille yürüyor:)

Üst Alt