Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank 5 aralık 2013 engelli mülakatına girenler..?

Değerli kardeşim güzel açıklamış korkmana gerek yok bazen evraklarda eksiklik yaşanabiliyor söylüyorlar gideriyorsun bana da öyle oldu tamamladım ve başladım sıkma canını...

Tşk ederm ya korkmştm evet kontol ettilr iki gün gittm hatta kontrol etmk için ikimz baktık salı günü yollıcklrdı hbr bkliorm

Evraklar genel merkeze ortalama bir haftada gider evraklar ulaşır ulaşılmaz hemen sana dönüş yaparlar bir sıkıntı yok ise şubene başlama yazısı gönderirler ve şuben başlaman geldi şu tarihte işbaşı yapabilirsin der korkma müsterih ol değerli kardeşim hakkında hayırlı olur İnşAllah.

Bankada uzun çizme giymek yasakmıdır ve topuklumu olmalı

Çizmeyi bilmem ama bizim şubedekiler nerdeyse her gün topuklu ve topuk sesinden başmız çatlıyor isyan ediyoruz tüm erkek personel...

ben lisans mezunu olarak atandım ama ekpss sınavı var diye kabul etmedim verdikleri maaşla istanbul gibi yerde nasıl geçinebilirizki :D maaş ile kira eşit :D artık bankada yatar kalkarız...ben 2500 lira ile geçinemiyordum..neyse kazanan arkadaşlara başarılar dilerim.

Vakıfbnk aylık yemk ne kdr verir ve multinet kullnılıomş bu kart ılarakmı kuponmu kullanılıyor

ben çarşamba gittim kağıtları imzaladım cuma aradılar pazartesi başla die yarın başlicam Allahın izniyle bide benim engelli raporum noter tastikli olcakmış onu yaptır ama başlama demedi pazartesi gel dedi.

Hayrlı olsun ne güzel bn salı verdm hala aramadılr zng oldugu içinmidr

multineti şubeler de kullanıyorlar evet zannedersem günlük 7.5-9 tl arası idi tam hatırlamıyorum.

bankaların işkur aracılığıyla olan alımlarını bölge müdürlükleri mi değerlendiriyor ? yoksa genel merkeze mi çağırıyorlar ne şekilde oluyor ? tabi istanbul dışı için soruyorum bilen tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilir mi acaba ?

Multinet elime aylık 260 lira yüklenmiş şekilde teslim edildi.

Şehire göre yemk fiyatı degişiklk olrmuki mutang kartmı verdiker kuponmu

Ya bn kartı harcamamki paraya çevirebilirmyz kupon şeklinde olsaydı teknosadn alışveriş yapabiliodk kartla olözmş başka nerelerde gecerlidr yemk otel benzn dışında

Banka multinet kart olarak verir.Bu kart sadece yemekte değil gıda harcamalrında da geçerlidir bazı marketlerde .Bazı işyerleri belli bir yüzdelik komisyon ile nakite çeviriyor ama bu komisyon sizi memnun eder mi bilmem tabi...

Bn şuan me markette nede yemk için kullnırım şu an için gerek yok ama nerede nskite ceviririm onu bulamadm yada teknosa gibi electro world olur oralrda gecerse süper olur nasıl öğrenirm

teknosa electroworld gibi teknolojik yerlerde asla geçmez.dediğim gibi sadece lokanta ve gıda sektöründe geçer.Buna kesinlikle emin ol.multinetin sitesine girip ordanda bakabilirsin..bazı kolanta gibi sektörler nakite çeviriyor ama komisyon keserek..

Ararlar değerli kardeşim yüreğini serin tut sonuçta işe kabul edilip başlama hakkını kazandın bunu senden kimse alamaz birazcık daha sabır...

Heiken;
bu soruyu sormuştum bilgilendirebilecek olan var mı acaba ?

ben işkura İstanbul dışından müracaat etmiştim istanbuldaki genel müdürlüğe davet etmişlerdi mülakat için

benide aramıdılar :( salı günü verdm bir hafta oldu hala ses yok

İşe alınan arkadaşlar öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun :)

Bir sorum var sizlere acaba bankada ne kadar maaş veriyorlar ?

mrbha 3 şubatta bende işe başlıcam yalnız başta avans veriolarmı yemek kartınızı ne zaman verdiler

İşe başlıyacak arkadaşım yemek kartınız en geç bir haftada size gelir gelelim para meselesine bir hafta sonra işe başlama maaşım yattı hesaba yani ilk maaşınızı peşin alıyorsunuz ...

pnrlvnt;
Korkma ilk gişeye girme gibi bir olayın yok önce işi öğreneceksin gişeye eğer seni düşünürlerse geçmen en az 3 ay ve daha fazlasını bulur ama illa gişe olacak diye bir şey yok operasyon bölümünde de devam edilebilir.Ben ilk başladığımda arşive verdiler akşama kadar evrak dosyaladım ve canım çıktı akşam mesaimi bitimine doğru herkes başıma toplandı yoruldun mu dediler bende dalga geçer gibi böyle sorlulunca kızıdım ve herks gülme krizine girdi işe başlayan herkes hoşgeldin partisini yaşıyor dediler ve hep beraber gülme krizine girdik gerçktende yardımcı memur veya normal memur herkese aynı şakayı yapmışlar o şubede :) daha sonra operasyonda iş öğretmeye başladılar gişeye düşünürken beni müdür bey fikir değiştirdi kendimi ispatlayınca şimdi ticari bölüme geçtim orda yetişiyorum bazen arkaşlarla müşteri ziyaertlerine gidiyoruz güzel geçiyor...

Üst Alt