Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank 5 aralık 2013 engelli mülakatına girenler..?

Ahmet kardeşim yanlış anlaşılma oldu kusura bakma...

Okan Kardeşim değidiğin konu da haklısın baştan bilgilendirme daha çok güzel ve net olurdu.Bana genel müdürlükte insan kaynaklarında çok iyi bir insan kaynakları uzmanı vardı her şeyi gayet ve güzel bir şekilde anlattı ve ben kabullenerek işe başladım..
Diğer bankalar mevzusuna gelince bazı özel bankalarda çalışan arkadaşlarım var kan ağlıyorlar kedi bankamla karşılaştırdığımdaki duygularımı ifade ettim..
Kötülüyorsun demedim sakın yanlış anlama beni olur mu..

Sevda Kardeşim maalesef biraz da şans meselesi ilk başta ayrıntılı bir şekilde açıklayana rastlamak zor oluyor..

slm. şekerbankta işe girdim 3. ayım fakat hala sigortam yatmadı neden olabilir, maaşımda banka sandığına kesintim yapılıyor ama e-devletten bakıyorumda hala ssk sigortam yatmadı görülüyor nedeni ne olabilir.

emir79;

ssk lı degılsınız sanırım o yuzden sekerbankında ozel sasndıgı vardır ordan yatıyor sızın prımler BENCE.?

bizim sigortamızın yattığını nerden anlıcaz e devletle girdiğimde
görünmüyor

Arkadaslar Bankacilik sistemin de Ozel Saglik Sigortasi vardir buyuzden e-devlet sistemin de cikmaz...Yani Sosyal Guvenceniz Ozel Saglik Sigortasi...

Bende denizbankta çalışıyorum SGK sitesinde sigortam görünüyor ve ayrıca özel sağlık sigortası yatırılıyor.bence insan kaynaklarına konuyu sor bir sorun var.

% 45 vergi indirimim var 2018 de prim ve yilim doluyor bu kalan 4 yilim ssk da görünmezse emekliligim de sorun oluşturmazmi

ssk da geçen işim vardı emeklilikle alakalı bölüme sordum hiç bir bilgileri yok vergi indirimli kişi son 4 yılını ssk ya tabi değilde banka sandığına tabi doldurursa bu vergi indirimiyle erken emekliliği nerden ve nasıl gerçekleşir.

Slm arkadaşlar temel bankacılık eğitimi vardı bir ay gittim cuma gunu bittipzrtesi başlıcm işe şubedeki arkadaşım aradı atm yi bana vereceklerini söyledi atm bilgisi oln varmı yardmcı olablrmi hiç bi bilgim yok nasıl çalışır ne yapılır para nasıl yuklenr

pnrlvnt;

müsadenizle benim de bir sorum olacak sizin konumunuz nedir?

atm yi size vereceğini iddia eden kişinin yetkisi nedir ve size vermesinin nedeni nedir?

para yükleme muhabe etme işlemleri fazla detaylı bilmiyorum ama çok zor bir işlem değil fakat eski cihazlarda sorunlar oluşabiliyor siz sadece sorun olduğunda duruma göre hemen müdahale etmeniz gerekebiliyor.

benim anlamadığım profiliniz bayan heralde yanlış anlamayın ama neden bayan genelde erkeklere verirler bu işleri,hangi şubedesiniz merak ettim.

durum0;

Ahmet kardeşim niye böyle şaşırdınız anlamadım :)

Erkeklere verilir de hanımlara niye verilmesin ?.

Bizim şube de atm sorumlusu hem hanım hemde erkek var ve o kadar şaşılası korkunç bir şey değil atm sorumlusu rahat olun...

Atm sorumlusu operasyonda olabilir gişeci de olabilir opk da olabilir hatta gerek duyulduğunda ,ss de olabilir..

Kardeşimize atm verilmesinde bir sorun yok anlayacağın..

Gelelim atm sorumlusu ne yapar ..

Atm işlemine muhasebe de nedir.

Atm sorumlusu güvenlikle birlikte atm yi açar tüm kasetlei çıakarırlar içindeki tüm parayı sayarak kasayı tuttturlar daha sonra sayımdan sonra para eklenir ve bunlar atmye yüklenir.Yükleme işleminden sonra tüm miktarın tutması gerekir ve işlem sona erer.Atm sorumlusu tüm işleri sicili ile yapar.nasıl bir gişeci nin kasa tazminatı varsa tam sorumlusununda atm tazminatı vardır.
pnrlvt lkardeşim kasa tazminatı alırken ayrıca atm tazminatı da alacaksın.Sana şubende illaki öğretecekler müsterih ol.Hayırlı olsun İnşAllah...

Bu arada eğitimin bitmesine ve tam başalamanda sevindim hayırlı olsun :)

Üst Alt