Tekrar Merhabalar,hepinize geçmiş olsun,tez zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum.Öykümü okumak isterseniz sayfa 82 den itibaren görebilirsiniz.Tekrar aynı şeyleri yazıp,zamanınızı almayım.03/09/2020 tarihinde Kocaeli/Gebze'de Özel bir hastanede Sol Kalçamdan Total Kalça Protezi Ameliyatı oldum.Hastanede 3 gece yattıktan sonra taburcu oldum.Doktorum çok genç bir doktor.Sorduğunuz her soruya sabırla cevap veren,güler yüzlü samimi bir kişi olarak gördüğüm için O'na karar kıldım.Daha önce Devlet Hastanesi'ne gittiğimde ameliyatı hemen yaparız ancak Covid 19 nedeniyle riske girme demişlerdi.Ben de ağrılarım arttığı için Covid 19 ne zaman biteceği belli olmadığı için bir an önce Ameliyat olayım dedim.Bugün ameliyatımın 15. günü.Yarın dikişleri aldırmaya gideceğim.Wolkerle hastanede bir defa yürüdüm ancak çift taraflı koltuk değneği ile daha rahat yürüdüm.Ameliyatım belden aşağı uyuşturularak yapıldı (Şeker ve yüksek tansiyon olduğu için tam uyutmak istemediler.)İlk gün dren,sonda,serumlar,bir ünite kan ve trombosit verdiler.İkinci gün ağrı kesici,serum ve kan sulandırıcı yaptılar.2 gün sondayı ve dreni çıkardılar.3 Gün ise sabah 10 gibi taburcu oldum.Doktorum 2 cm.kısalığımı düzeltti,ancak bir ay ameliyatlı bacağına yüklenme dedi.10 yıl önce Ameliyat olduğumda ertesi gün bacağına yüklen demişlerdi.Ben ameliyat sırasında doktora bacağımı eşitlediniz mı? diye sorduğumda tamam eşitleyeceğiz, merak etme dedi.Sonra ameliyatlı bacağımı halı silkeler gibi silkeleyip bacaklarımı ölçtü.Her ikisi de 91cm.oldu.Dedi.Şimdi düşünüyorum bu silkelemeyle kemiğin içine saplanan titanyum metali mi 2 cm.yerinden çıkardı,ondan mı bir ay yüklenme dedi.Anlayamadım.Yarın soracağım.Bir de 2010 yılında olduğum sağ bacağıma takılan protez sütun gibi mükemmel yerine oturmuş,şimdiki ise biraz yamuk duruyor.Umarım ilerde sıkıntı yaratmaz.Ama şu an için herhangi bir ağrım yok.Sadece akşamları biraz sızlıyor.Ameliyat olan yer değil de diz kapağının alt kısmındaki kemik sızlıyor.Onun dışında bir şikayetim yok.Kendi başıma kalkıyorum,çift koltuk değnekleri ile yürüyorum,tuvalete kendim gidiyorum, inşallah böyle devam eder ilerde herhangi bir sıkıntı yaşamam.Hepinize tekrar geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.