Üye
Mrl9093 merhabalar.oncelikle gecmis olsun.o dayanilmayacak agrilarinizi inanin cok iyi anliyorum.ben 21 ekim 2019 da sag ,22 ocak 2020 de sol kalcadan amaliyat oldum.onceki mesajlarimi incelerseniz heralde bu konuda en kritik tedavisi zor olan hastalarin basinda geldigimi belirtmistim.evet doktorum iki kalcayi birden ayni anda amaliyat yapiyor,hatta sizin gibi arastirma doneminde ben de ayni anda olayim kurtulayim tarzi hayallerdeydim.herseyden once sunu soyluyum ,benim su 3 ayda cektigimi bir ben bir Allah bilir.benim hocam prof dr. Fahri erdogan.herhalde onun disinda baska bir hocaya gitmis olsaydim suanki durumum cok daha kotu olabilirdi.ilk amaliyatim cok cok zordu.ama hocam bile 2.amaliyatta cok ama cok zorlandigini ,gercekten cok riskli bir amaliyat yaptigini ve ilkindeki fizyolojik yapimdan (sag taraf) , 2.sindeki (sol taraf) alakanin olmadigini,kemiklerimin peynir gibi ufalandigini 5 saatte ancak legen kemigine yuvayi takabildiklerini soyledi.asla seni umutsuzlastirmak icin soylemiyorum bunlari ama bak cok zor bir surec .ole dugun bayram,hoop ikisini olayim ,bir ayda ayaklanirim 3 ayda turp gibiyim diye ben de cok duydum ,şahitte oldum evet iyilesmisler ama BEN IYILESEMEDIM! Yuksek kalca cikigi tedavisi zor arkadaslar,cunku biz yillarca o kalcayi ,o legen kemiginin oyuntusunu kullanmiyoruz ve kemiklerimiz gucsuz kaliyor,kemigi yukardan asagiya cekiyorlar,sinirler,kaslar,damarlar hersey geriliyor.amaliyat sonrasi ölücem saniyosun ama ölmuyosun ama sürünuyosun!cok agrin var evet geciyor ama goze alcaksin eger kalcan yuksekteyse riskleri.gelelim suanki durumuma.son amaliyatim cok zor oldugu icin hocam 45 gun basmicaksin dedi ve ben kaldim 3 ay once taze protezli bacagima,(dusun ki ayni anda iki kalcasindan olan biri ki doktorum beni ayni anda tedavi etmenin mumkun olmayacagini ölebilecegimi soyledi ve yapmadi zaten)2.amaliyat zorlu oldugundan malesef sinir hasari olustu,dusuk ayak meydana geldi!suan gercekten cok zor bir surecten geciyorum,ama dusuk ayagimin seviyesi oldukca az ve iyilesecegini hissediyorum,bendeki umut zaten beni hep tutuyor.suan tekerlekli sandalyede ,mecbur kaldikca 3 aylik taze protezli bacagima tum yuku vererek bu 45 gunu gecirmeye calisiyorum.cok zor bir surec altini ciziyorum,doktorlar amaliyati gercekten cok basarili yapiyor ama kimse seni canim cicim asla nazlamiyor,cok fazla bisi bekleme sakin,olay sende bitiyor.mutlaka sana bir bebek gibi bakacak bir refakatcin olsun ve fahri hocayi felan tercih edeceksen cebinde kendini guvende hissedecek paran olsun.aciyla yasanmadigini en iyi bilenlerdenim.ama ben burda cabucak iyilesip hersey harika diye yazan arkadaslara masallah diyorum,ben ole olmadim,hep dedim burda gene diyorum isin icine girmeden duydugun hersey sadece bir masal bir tavsiye .ama bu surecte bence aci ve gerceklerle yuzlesen agir hastalardan biri benim,benim dediklerimin inanki eksigi var,fazlasi yok.mecbur olacaksin agrin basladiysa,dedigim kosullari saglarsan cok da aci ile yasamanin anlami yok malesef,umarim yardimci olabilmisimdir.