Ugur bocegi
Vallah benim bir parmak genişliğinde bı fark var kendimde görebiliyorum dikkatli bakınca
Vallah benim bir parmak genişliğinde bı fark var kendimde görebiliyorum dikkatli bakınca
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Mesajınızı yeni gördüm,kusura bakmayın.Bu konuyla ilgili bir kez ameliyat olduğum için maaşımda herhangi bir iyileştirme olması gerekiyor mu diye sorduğumda o zaman bana söylenen "sen protez taktırdığın için iyileşmişsin" demişti bir yetkili.Ne derece doğrudur bilemiyorum.Araç almak için de bir müracatım olmadı.Oysa şeker hastasıyım,kollestrolüm var,yüksek tansiyon hastasıyım,sağ kalçamda protez var diğer kalçama da takılması gerekiyor.Aslında hiç araştırmadım.Bunların hepsi rapora dahil mi, değil mi? Raporları alırsam emekli maaşım artar mı? Bilmiyorum.Bu platformda bu konuda bilgisi olan yazarsa hepimizi aydınlatmış olur.Bir de ameliyat sonrası bacak eşitleme olayına değinmek istiyorum.Ameliyat olduğum günün ertesi günü ayağa kalkıp ilk adımlarımı attığımda diz kapaklarından ameliyat olan bacağımın 1,5- 2 cm uzun olduğunu gördüm.Dr.a sorduğumda "ayakkabının altına tabanlık yaptırırsın eşitlenir"demişti.Hocam merdansanli izninizle bir kaç soru daha soracaktım. Ötv indiriminden yararlanabiliyor uyuz bilginiz var mı?