İyi akşamlar,
Aranıza yeni katıldım.Hepinize geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar diliyorum.Benim doğuştan çift taraflı yarım kalça çıkığım vardı.2010 yılında sağ tarafımdan Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ameliyat oldum.Hastanede 5 gün kaldım.Ertesi gün yürüttüler.İki ay içinde bastonsuz yürüyerek işime gittim.(Öğretmen olduğum için yaz tatiline denk getirdim)Şu an için sağ bacağımda hiçbir ağrım yok.Sadece 1,5-2cm.uzunluk var.Şimdi sol kalçamdan ameliyat olmam gerekiyor,ağrılarım çok arttı.Benim bu formda öğrenmek istediğim biraz maaliyetlerden de bahseder misiniz?Ben emekliye ayrıldım.Ancak emeklilerin durumu malum.Robatik cerrahi desteği ile ameliyat olan var mı?Bu ameliyatı olduğumda cebimden beş kuruş çıkmamıştı.Robotik cerrahiyi tercih etmemin sebebi daha küçük bir kesiyle daha kısa bir sürede, neredeyse sıfır hata ile ameliyatı gerçekleştirmesi ve bacak uzunlu, kısalığını hatasız yapmasıdır.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Teşekkür eder, Allah'tan şifalar dilerim.