erbin on yıl önce bir gece yarısı bir cini görmem ile başladı bu serüven yıllarda yani 8 / sene boyunca görüyordum
kime anlatsam inanmıyor, gördüğüm şeyin gerçek olmadığını söylüyorlardı ama ben onları her zaman görüyordum ağırlıklı olarak ise akşam ezanından sonra görüyordum
bende bana kimse inanmadığı için kimseye anlatmamaya başladım, sadece evimin içinde yaşayan annem ve babama anlattım
yıllarca hacı hocalara gittik cin musallat olmuş dediler geçer dediler, nuskalar vs yazdılar gönderdiler ama hiç geçmedi
her geçen dün daha da çok görmeye başladım
köylerine gitmekten tut da, her şeyi bire bir yaşıyordum
ben 5 yıllık evliyim ve eşim ile evlenmeden önce de 4 yıl konuştuk yani hastalığımın adını bilmiyorduk ama ne yaşadığımı biliyordu
şu anda çok mutluyuz
bütün komşular beni tanıyor, en son biri geldi dedi bunu bir hastaneye götürelim kabul ettim
2 yıla yakındır tedavi görüyorum rexapin olanzapin / largactil - nervium - atarax - ilaçlarım bunlar
şu anda ekpss hazırlık yaptığım için çalışmıyorum ama 3 ay öncesine kadar çalışıyordum tabi
hala cinleri görüyorum, namaz kılıyorum ibadetimi yapıyorum ama yinede görüyorum
evimizi bile değiştirdik evdendir bel ki dedik ama yeni taşındığımız evde bile özellikle aynanın karşısında kendi yüzümü değil de onların yüzünü görüyorum
ben hasta olduğumu kabul ediyorum ama kimse düzeleceksin demiyor
raporumda, görsel ve işitsel halüsyon görme, dezorgonize konuşma ve imsonia var yazıyor
altında Psikoz ve şizotipal bozukluk yazıyor
hastane de kaldım aylarca iğneler vs yok görüyorum yine
ama bana zararları yok, korkuyorum mu dersen, elbette korkuyorum çünkü çoğu zaman çok değişik bir surette geliyorlar
bu da beni korkutuyor + asabi oluyorum, sinirli oluyorum o beş dakika da biri bana ters bir şey derse gözüm görmez
sonra ise gidiyorlar ben kendi hayatıma devam ediyorum
yani zor iş ne diyeyim hocam on yıldır yaşıyorum anlatmaya kalksak kelimeler yetmez