Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Kardes sana yalanci diyen yok hakini bilmedigin için sendenden iş Güzar hastane para almış bilmeden ahkam kesiyon ucretli diye biraz formlari araştır bilgini artir oyle git ki her para isteyene parani kaptirma fazlada her konuda iddaetme ki millet sana ters cevap vermesin

emeklilik

merhaba,
arkadaşlar
ben 1992 ssk girişliyim.
5800 günüm var çalışmaya devam ediyorum.
%43 raporum var vergi indirimi alıyorum.
ne kadar emekli maaşı alırım.

erkan 0101;

790 nın üzerine bir de "ek ödeme" alıyoruz 31 tl falan tutuyor yani 790+31=821 tl alıcaksınız . Benim aynen bu kadar.

arkadaşlar babam için yaptığım sorgulama aşağıda sizce tam olarak ne kadar maaş alır aylık ? bu yılbaşında emekli olucak ve şu bakmakla yükümlü olduğu kişiler ne anlama geliyor ?
Nt3S6Nf.png

SGK nın sitesinden hesaplattığınız maaşlarınıza %10 Engelli olduğumuz için %4 Ek ödeme için ekleyip maaşınızın nekadar olduğunu bula bilirsiniz.

E.komşucu 6268 gün yapıp 175.000 prim yaparken
Neden Adakm 6036 gün yapıp 263.000 prim yapıyor ve daha fazla emekli maaşı alıyor?
Ben bu emeklilik işinden hiç anlamıyorum yahu :)
Neyse bi o günlere gelelim daha çalışmam gereken çook zaman var daha 531 güncük :)

[h=1]Server Error in '/' Application.

[/h]
[h=2]Runtime Error[/h][FONT=Arial, Helvetica, Geneva, SunSans-Regular, sans-serif][FONT=Verdana]Description:
[/FONT]
An application error occurred on the server. The current custom error
settings for this application prevent the details of the application error from
being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by
browsers running on the local server machine.

[FONT=Verdana]Details:[/FONT] To enable
the details of this specific error message to be viewable on remote machines,
please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration
file located in the root directory of the current web application. This
<customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to
"Off".

<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web></configuration>

[FONT=Verdana]Notes:[/FONT]
The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by
modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's
<customErrors> configuration tag to point to a custom error page
URL.

<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web></configuration>
[/FONT]
DİYOR HESAPLAMA YAPAMADIM SİTEDE NERDE HATA YAPIYORUMDUR

Bağkurluyum 20/09/2014 % 70 raporum 23 yıl 8300 günüm var ne kadar maaş alırım.

Bağkurluyum 20/09/2014 tarihinde % 70 rapor aldım 1990-1994 yılları arası 1005 gün ssk geriye kalan bağkur
7295 gün toplamda 8300 gün yapıyor doğum tarihim 15/03/1967
Bağkurdan ne kadar maaş alırım.....

şimdi olay şu burada mantık daha fazla gün doldurmak değil ne kadar fazla prim yatırırsan yani maaşın ne kadar yüksekse o kadar iyi emekli maaşı alıyorsun

BURAYI TAVSİYE EDERİM

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu

Emekli maaşı

3 derece vergi indirimim var 15 01 2003 sigorta başlangıcım var 3900 sigorta günüm 159 bin(milyar) tl gelirim var tahmini şu an emekli olsam ne kadar maaş alırım saygılar..

asgari ücretten gösteriliyorsa bugün ne kadar maaş alınır? birde normal asgari ücretten emekli olan ne kadar? Karşılaştırılmasını bilen yazabilir mi?çok farkeder mi acaba merak ediyorum.

emeklı maaşım nekadar olur ?

[FONT=Arial Narrow]Adı ve Soyadı[/FONT][FONT=Arial Narrow]KORKUT YENİGÜN[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Doğum Tarihi[/FONT] [FONT=Arial Narrow]17.03.1979 [/FONT]
[FONT=Arial Narrow]TC Kimlik No[/FONT] [FONT=Arial Narrow]24749062228 [/FONT][FONT=Arial Narrow]Kamu/Özel Kodu[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Özel[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Sicil No[/FONT] [FONT=Arial Narrow]3405199517942[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Bakmakla Yükümlü Olduğu Kişi?[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Hayır[/FONT]
[FONT=Arial Black]01.10.2014 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : [/FONT] [FONT=Arial Black]1346.35[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Gösterge[/FONT] [FONT=Arial Narrow]14475[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Ortalama Yıllık Kazanç[/FONT] [FONT=Arial Narrow]20,606.40[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Ortalama Aylık Kazanç[/FONT] [FONT=Arial Narrow]2,560.80[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı[/FONT] [FONT=Arial Narrow]56.40[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 2[/FONT] [FONT=Arial Narrow]49.00[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 3[/FONT] [FONT=Arial Narrow]34.78[/FONT]

[FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]Hizmet Kütüğü[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Diğer Günler[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000 Öncesi[/FONT] [FONT=Arial Narrow]1200[/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]1200[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000-2008/10 Arası[/FONT] [FONT=Arial Narrow]2946[/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow]2946[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2008/10 Sonrası[/FONT] [FONT=Arial Narrow]2115[/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]2115[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT] [FONT=Arial Narrow]6261 [/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]6261 [/FONT]
[h=2][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/h]
30/09/2014 tarıhı ıtı barı ıle sgk ya emeklılığım için muracatta bulundum emeklı maaşım nekadar olur?

yardımcı olursanız sewınırım....

saygılar

merhaba tahmını emeklı maaşım ne olur arkadaşlar bılgı verebılcek bır arkadaş yokmu bılgılerım yukarda yardımcı olursanız sewınırım

saygılar

@korkut,

Hesaplama yaptırmışsın bu hesaba göre özürlü olduğun için yaklaşık %4 oranında bir ilave ile 1400 TL maaş alacağını düşünüyorum.

Ben bulamadım , fakat bağkur günlerinizi aynı ssk lı gibi var sayarak hesaplatın deniliyor kimi yerlerde .

çok acik cevap lazım

bacanağım 1987 bağ-kur girişli en son ssk toplamda 9032 günü vardı yaşı beklerken karaciğer naklinden malulen emekli ye ayrılma dilekçe si verdi ne kadar maaş alır oda 970tl mi alır
dahamı fazla alır 970 tl ye itirazı olabilirmi

selamlar lutfen yardim emekli maasi hesaplama

arkadaslar ben devlet hastanesinden 100 de 73 rapor aldim ve emekli dilekcemi verdim 1986 ise giris tarihim 2014 10 cu ayda dilekcemi verdim vergi indiriminden yararlanarak emekliye ayrildim e devlet ten bilgilerimi kontrol ettim ama ne kadar emekli masi baglandigi yazmiyor edevlette yazanlar sunlar aylik baslangic tarihi 01 10 2014 gosterge 14675 ek odeme 112.04 hisse oran 1bolu 1 8093 gunum var toplam kazanc 103 milyar acaba ne kadar maas alabilirim bilen varsa lutfen yardim tahmini ne kadar olur merak ediyorum tesekkurler

falkon;

ilk alacağınız 2913,04 tl net tutardır. kaç aylık olduğuyla ilgili bir fikrim yok yanlız bi yerde yanlış bilginiz var 10.cu ayın 1 demi başvurdunuz. eğer 12 günde tahsis yapıldıysa bu tarihte ilk gibi birşey olur.birde 8093 güne karşılık 103 milyar olmasıda tuhaf daha çok olması lazım 8093 güne.bi kaç yerde yanlış/eksik bilginiz var. ama verdiğiniz mevcut verilerden net tutarıda hata yok.

Merhaba arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim.1968 doğumluyum sigorta girişim 1983 çıraklık eğitimi ilk primi 1986 yattı.eylül 30 itibariyle 2943 gün ssk 681 bağkur 540 gün askerlik var.vergi indirimimi 29 eylül de verdim.Erken emekli olursam kaç lira emekli maaşı alırım.%59 engelli raporum var.şu an vergi indirim raporunu bekliyorum.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

günleriniz az sigorda ödenen prim matrahıda 80.000 falan sanıyorum o sebeple 750 tl civarı bişey gelir en fazla.

Evet doğru sigorta ödenen primim 82.000tl bağkur ve askerlik bu primin içinde yok

sayin labidu rmuzlu arkadasim tesekkur ederim bilgleniriz icin size daha acik yazayim edevletten aldigim bilgilerimi
08 02 1969 dogm tarihim aylik baslangic tarihi 01\10\2014 2000 oncesi aylik baglama orani 62.00 2000\2008\10 arasi aylik baglama orani 60.00
2008\2010 arasi aylik baglama orani43.36 intifak aylik baglama orani 00 2000 oncesi gun4337 2000\2008\10 arasi2835 2000\2008 arasi gun 571
gostegesi 14675 hisse orani 1\1 ek odeme tutatri 112.04 Birikmis aylik tutari 0 ben birde birsey sormak istiyorum arkadaslar emekli maasi hesaplatma sitesine girdim orada edevletteki bilgilerimi kopyala yapistir yaptim ve gonderdim 1702 tl emekli maasiniz dedi acaba guvenilirmidir orasi bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar 1978 doğumluyum sigorta girişim 1997 prim günüm 4550 prim kazancım 260,000TL emekli olduğum takdirde tahminen elime ne kadar maaş geçer konuya vakıf arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

merhaba arkadaşlar 1978 doğumluyum sigorta girişim 1997 prim günüm 4550 prim kazancım 260,000TL emekli olduğum takdirde tahminen elime ne kadar maaş geçer konuya vakıf arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1400 tl civarı bişey bağlanır tahmini.

labidu;

cevabınız için çok teşekkür ederim şu an devlet memuruyum fakat primlerimin 2800 günü şekerbank personeli sosyal sigortalar sandığana yatmış olduğu için sgk sitesinden emeklilik hesaplaması yapamıyorum.

pyraz;

emekliliğiniz geldiyse emekli olun erkenden.çalışmayarak aldığınız 1400-1500 tl ,çalışarak aldığınız 2000 tl den daha kıymetlidir.aradaki 600 tl yi kolunuzu sallasanız kazanırsınız.

arkadaşlar sgk hizmetini kopyalayıp yapıştırıyorum. ama hesaplama yapmıyor. sitede hata veriyor neden olabilir. bilgisi olan varmı

20/12/2002 işe giriş
3879 gün pirim (asgeri ücret üzerinden sgklıyım)
%88 vergi indirim raporum mevcut,
ne kadar maaş alırım acaba ?

Üst Alt