Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık Bakanlığı'nın alacağı 2 bin özürlü personelin detayları belli oldu
bende 4 yıllık işletme mezunuyum ama 2006 yılında çıkan yasadan önce almıştım raporumu sürekli ibaresi var.mebin sınavında olduğu gibi bu sınavda da geçerlimi raporlar.
bende 4 yıllık işletme mezunuyum ama 2006 yılında çıkan yasadan önce almıştım raporumu sürekli ibaresi var.mebin sınavında olduğu gibi bu sınavda da geçerlimi raporlar.
Biraz önce telefonda Sağlık bakanlığı Personel Daire Başkan Yard. Meryem Hanımla görüştüm, ve aşağıdaki maddelerden ilk ikisini aktararak Bakanlığın bu konuda hassas davranmasını rica ettim.
Kendisi görüşlerime aynen katıldığını ve bu hususların dikkate alındığını, ayrıca bu talebinde Başkan beye tarafınca doğrudan iletileceğini bildirdi.
Bakalım bu iki husus BAŞVURU KLAVUZU'na ne kadar yansıyacak.
songülsevinç; akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde engelli bir doktor görmüştüm... çok imrenmiştim... yani okumak isteyene hiç bir engel mani olamaz...
Aslıcım merhaba, Doktor benimde arkadaşım var ama sağlık memuru olarak bir hemşire , bir laborant vs bir çalışan arkadaşımı görmedim ve şaşırdım. Ama bunun açıklamasını Bengusu yaptı. Bende çok mutlu olduğumu ve sevgilerimi ilettim kendisine.
Yazan şartlar içerisinde " 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak. " diye söylenen bölümü tam olarak çözemedim, 7 nci fıkrası ne oluyor ki hariç şartları taşıyalım...
1) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak.
2) Özel Şartlar: Eğitim durumu İlköğretim (Ortaokul) olan kadrolar için bu eğitim düzeyinde yazılı sınava başvuran aday bulunmazsa İlkokul mezunlarından da başarı sırasına göre atama yapılacaktır.
3) Başvurularda İstenilecek Belgeler: 1- İş Talep Formu (başvuru yerinden veya www.dpb.gov.tr internet adresinden temin edilebilecektir.),
2- (1) Adet Vesikalık Fotoğraf, 3- Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.).
bende 4 yıllık işletme mezunuyum ama 2006 yılında çıkan yasadan önce almıştım raporumu sürekli ibaresi var.mebin sınavında olduğu gibi bu sınavda da geçerlimi raporlar. bilen kimse yok muuuuuu arkadaşlar
Milli Eğitim sonuçları belli olsa da rahatlasak. Sağlık Bakanlığı 250 memur alacak bölüm şartı aramaksızın_! Hangi illere atama kaç kontenjan söylenmemiş)