Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın alacağı 2 bin özürlü personelin detayları belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın başbakan sözünü tuttu allah razı olsun

Arkadaşlar böyle güzel haberler almak hoşumuza gidiyor inşallah herkes yerleşir

zümre Evet elimde önce vardı Zaten...100 soru sorulacak..

Az da olsa alımlar yapılıyor...Hıc yapılmadıgını dusunun..
Alımlar zaten hepsı bu ay ve onumuzdekı ay ıcınde acıklanır..Kım ne kadar alacak dıye...

besalti20;

çok soru sorulsun yanlış yapılınca telafisi olur

besalti soruların konuları neydi yada bana özelden yollarmısın bakayım bi sorulara :)

beşaltı21 lisans düzeyindeki soruları bana verebilirmisin yada link verebilirmisin

Olur bır ara paylasırım ıns. Cok merak edıyorsanız arkadaslar..MEB sınavıyla hemen hemen aynı..sorular konular...

ee tamam paylaş bizlerle beşaltı20 neyi bekliyorsunki bir ara diyorsun bizlerde bakalım sorulara

Hayırlısı olsun... Umarım herkezin güzel ve garanti bir işi olur...

biz okadar üniversiteyi boşuna mı okuduk siz ne diyorsunuz böyle

:)))ben hizmetli nasıl temizlik yapar o dersi bile aldım.ne diyorsunuz siz

kayaozesen kusura bakma ama ben ilkolkul ortaokul mezunu memur hatta şef tanıyorum. ne demek şimdi üniversite mezunu. üniversite mezunu gitsin okuduğu branşta görev yapsın. düz memur olmak için mi o kadar okuyor. anlayamıyorum valla.

arkdaşım o dediğin ilkokul mezunu şefler 20 yıllık memurlardan oluşuyor , o devir bitti artık.. iyi seni memur alsın bende alman dili edebiyatından mezunum benide almanyaya mı ihraç etsin diğeri ziraat mezunu onuda bi tarlada mahsul ekmeye versin sende düz memur ol...

hayırlısı olur inş. uğraşlarmız meyvesini vermeye devam ediyor... umarım alınacak bu 800 memur ile 350 hizmletlide belli bölümlerden alım şartı koşulmaz...

üniversiteyi okuyana (almanca,ziraat müh.,çevre mühendisliği vss.) açıyorlar da biz mi girmiyoruz.memurlar nette de vardı böyle biri cexor ben lise mezunuyum niye öğretmen olamıyorum layık göre göre hizmetli kadrosunu bana layık gördüler diyordu.bu ülkede yüksek lisans mezunu ama devlette çöpçülük verseler çalışmak isteyen bir ton işsiz insan var.çok kızıyorum böyle iş beğenmeyen ilköğretim lise mezunlarına ya.dışardan bitirilebilen bir sürü bölüm var.elinizden alan yok ya.kusura bakmayın ama okuyanı da cezalandırmayalım

yine yoğun torpiller dönüyor biz bu alımlardan yine boşa düşecez gibi geliyor sb 4900 kadro açacak die bekliyordum ama bu ii 2000 ama bize yani düz lise mezunu kaçkişi alacak aceba ne zaman belli olacak bilgisi olan??

o zaman memur olacaksan ne diye bu kadar dirsek çürütüyorsun git mühendis isen mühendisliğini yap. alman dili edebiyatı okuduysan memur masasında senden almanca mı öğrenecek vatandaş allah allah ya.

kardeşim bizimde sıkınıtmız o ben elektirik okumuşum düz memur kadrosuna geçiyorum ha ortada ayrı bir gerçek var sanırım univ. mezunları halkla ilşkiler ders gördüğü için iletişim sağlaması kolay oluyo.. 20 yıl evvel ilkokul mezunu şefler gibi gidersin şu yazıyı yaz bilgisayar kapalı aç şefim sende.. benim işim değil bilg teknikeri gelsin açsın ben sadece yazarım aslında açmayı bilmiyor.. birgun o şeflerden biri maliyede bilgisayara virus girmesin diye kabloları çamaşır suyu ile siliyordu

''birgun o şeflerden biri maliyede bilgisayara virus girmesin diye kabloları çamaşır suyu ile siliyordu''

bu süperdi işte, helal olsun

kayaozesen;

acıklamada memurların unıversıte mezunu olma sartı yok sız herhalde dıkkatlı okumadınız.ayrıca lise mezunlarının hızmetlı unvanına basvuracagı dıye bır acıklamada goremedım ben..

battusay niye sende oku eşit sayılalım enayimiyim ben o kadar par harcamışım tust makinesinde çay suyu kaynatmışım gömleklerim düz olsun diye döşegimin altına serivermişim kettlede su ısıta ısıta banyo yapmışım sende o zman ozel sektorde çalışıp para kazanıyordun

hakan0101

gün ola harman ola bahse girelim istersen memur univ mezunu olur hizmetli lise meuznu

Arkadaşlar çok abeste iştigal bir tartışma başlamış bence;

Üniversite mezunu Lise mezunundan eğitim statüsü bakımından üstün olduğu gibi atanma hakkıda lise mezunundan önce gelir, Önce tüm üniversiteliler yerleştirilir, boş yer kalırsa liseliler, yine boş kalırsa ilk öğretim mezunları yerleştirilir.

Kadro (Teknik Eleman, Memur, İşçi) ne olursa olsun işleyiş dünyanın heryerinde böyledir ve bunun tartışmasını yapmak dahi çok saçmadır.

Lise mezunu engelli arkadaşlarımızın asıl itiraz ettikleri konu yapamayacakları işe atanmak, yani görme engelli bir arkadaşımızın yada tekerlekli sandalyadeki bir arkadaşımızın paspas çekilecek yada çay taşıyacak bir işe verilmesi gibi hataya girilmesi hususundadır. İşte bu noktada sağlık raporlarının açıklamalar bölümündeki eksiklikler ve yetersizlikler söz konusudur ancak bu durumun atanma sırası ve önceliğiyle bir ilgisi yoktur.

Gelelim yetersiz alım rakamlarına, Türkiyenin 2006 yılında AB ye verdiği plana göre orta vadede yani 7 yılda (2012) de bu istihtam olayını çözmesi gerekmekte, buradan şunu anlıyoruz ki alımları 2012'ye kadar yayabilirler, seçim öncesi daha yüklü alımlar olacaktır ama 29.000 kadronun tamamını geri kalan 5 ayda almalarını beklemek biraz hayalpereslik olur.

ilginç bir ilan :) nerden bulupta yerleştiricekler bu branşlara engelli . meb başvuran önlisans lisans mezunlarından kaçı bu bölümlerden mezun 50 kişi bile çıkacağını sanmıyorum. diş tabibiymiş,odyometrismiş anestezi teknikeriymiş :D.. al hepsini memur / hizmetli diye..

açıklanan ilanda LİSE MEZUNLARININ HİZMETLİ OLACAGI HAKKINDA BİR CÜMLE YOK. bu düşünceye nerden vardınız veya bu açıklamayı kim başlattı forumda? kesin bilgi olmadan böyle yazılar yazıpta insanların morelini bozmayın.

zaten açıklanan branşlarda da engellilerin fazla oldugunu tahmin ediyorum.

müjdeler olsun engelli kardeşlerimize ALLAH hepinizi iş güç sahibi yapsın. bir taraftan alan ALLAH ,bir taraftan verip desteklermiş. hakkınızda hayırlısı kardeşlerim.

lise mezunlarının hizmetli olacagına dair bir cümle kelime yoksa yaşasın vali oluyorsunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt