Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı Personel alım Sınavı Sonuçları Açıklandı

can_can;

üzgünüm kanun gereği daha önce memur olarak çalışmış veya halen çalışıyor olanların atamaları yapılmayacak. Ama yeni sınavlara girebilirsin bu sorun ortadan kaldırıldı yeni dönem sınavlarda.

paranoya;

Yönetmeliğin 22 nci maddesi gereğince;
1- Öğrenim düzeyi itibariyle bir üst öğrenimi bitirenler,
2- Öğrenim düzeyinin aynı olması halinde diploma tarihi itibariyle önce mezun olanlar,
3- Mezuniyet tarihlerinin eşit olması halinde yaşı büyük olan,
Adayların ataması yapılacaktır.

Arkadaşlar bir sorum olacak bu meb e daha önce atanıpta atandığa yere başlamayanlar sağlığın sınavına girip kazanmışsa atanması mümkünmü

arkadaşlar güzel bir konuya değinmiştim ancak neden kimse bişey yazma gereği duymuyor

hayır ilk defa memur olması sart daha once memur olmaması gerekmektedır

Yani kenan kardeşim meb e atanan arkadaşlar mebe başlamamışlarsa bile yani atamayı kabul edip ya da beğenip başlamamışlarsa bile sağlığı kazansalar bile atanamazlar mı aslında doğrusuda budur.

paranoya;

bize marttan sonra telefon edip sormamızı söylediler....

Ben memurun bize söylediğini yazdım buraya... Size katılıyorum telefonla olması çok saçma ama şu ana kadar yeterince saçmaladıkları için bunu çok görmüyorum :)

Merhabalar. Rabbime çok şükür bende atandım inşaallah atama onayımızda kısa zamanda gelir hayırlısıyla. Dönence sen hizmetli olarak mı girdin. bende Kayseri hizmetli olarak kazandım .Birbirimizle irtibatlı olsak kardeşim olurmu.Ben bayanım.hani evrak konusunda soracaklarım var. sen gittin mi Ankara ya. ben gidemedim henüz. cevabını bekliyorum.İnşaallah engelli olan azimli olan bütün kardeşlerimde kazanırlar.Memur olurlar dileğim.

S. bakanlığına ankaraya evraklarını teslim edip ve bundan sonraki sürecitakip edenler

sağlık bakanlığına atanıpta ankaraya evraklarını teslim edenler ve bundan sonraki süreci takip edenler bekleyenler buradan devam edelim arkadaşlar konumuz iyice karışmaya başladı.
şimdi benim merak ettiğim bir kaç konu var.
1)ankaradaki memurlar şimdi her tür raporu alıyorlar fakat beraberinde bir soru işareti bırakıyorlar.kurulda tekrar inceleyip sorun çıkarsa size döneceğiz.bu nedemek zaten raporu inceleyip almıyorlarmı tekrardan ne sorun çıkarabilir bu adamlar ?
2)-hadi kuruluda geçtik sonra ne olacak tebligatmı bekliyeceğiz ?
3)-tebligat nedir içinde ne yazar?
4)-atandığın hastane yada sağlık ocağına hangisi olduğunu sadece tebligattamı belli olacak yoksa daha öncemi öğreneceğiz ?

satlas;

2. 3. ve 4. sorularına Meb'e atandığım için cevap vereyim
Tebligat:Atanma evrağınız İl veya İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne gelmiştir
Tebligat'ın amacı ise evrakta ne yapacağınızı belirtilir. Birebir pusula desek yeridir.

Tebligat gelmeden önce biz alabilirmiyiz.?

Yine meb üzerinden yola çıkarsak ,Evet alabilirsiniz.

sağlık bakanlığı ek atamaları

arkadaşlar 2 hafta sonra sağlı bak ek ataması olacakmış ordan burdan dewğil iyi bı yerdn öğrendım

BURCU_87;

sıanvı kazananların belge teslim işleri var 28 şubata kadar. nasıl alıcak en kontenjanla onlar bitmeden.

arkadaşlar bu mal bildirim beyannamesi'ni doldurarak mı veriyoruz yoksa boş olarak mı. üzerime kayıtlı hiç bir şey yok. kafama takıldı.

ankaraya gidip geldim çok şükür. evrak teslimimde problem cıkmadı. nisanın ilk haftası arayıp blgi alın dediler. 22.maddedeyiz umutlu değilim ama bakıcaz artık.

gidecekler için de şöyle bir tavsiyem var. aşti'ye indikten snra hiç servis, taksi falan ugrasmayın.
aşti alt kattan ankaray'a inip kızılay'da inin, kızılayda ust kata cıkın metroya binin 1 durak sonra sıhhıye'de zaten. shhıye metrosundan cıkınca saglık bakanlıgı karsınıza cıkıcak.

birtan bey .tebligatlarımız Sağlık müdürlüğü ne gelmiş midir. verdiğiniz cevaba göre yani meb e göre demişiniz ya. biz gidip öğrenebilir miyiz acaba ? bilgisi olan var mı ?

ek atamamı neye göre ve nasıl olcak? kazananların dışındakiler için mi geçerli acaba.. Şu yerleşemeyenler için bi umut ışığımı bilgisi olan cevaplayabilirmi?

Valla ben siteye baktım orda böyle bir bilgi yok keşke olsa keşke :confused:

Mavera ben cuma günü evraklarımi teslim ettim.diploma çok uğraştırdi beni yoksa sağlık bakanlığındaki işlemler 20dakika sürmedi. Herkes çok bilinçli bir şekilde yönlendirme yapıyor. nisan başı gibi aramami söylediler.yanlız binanın fiziksel yapısı tekerlekli sandalyeliler için hiç uygun değil.mavera aklına takılan bişey varsa telefon numaranı özel mesajla gönderirsen arayabilirim.

sağlık bakanlığı 2010 yılı engelli alımı

slmlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben sağlık bakanlığı enggeli memur alımı sınavına girdim lise düzeyinde ankarada girdim sınava. 88 puan aldım ve 11. sıradayım yerleşme duumumda 22. maddeye göre belrlenecek ibaresi var. arkadaşlar kesin ne zaman iş başı yaparız bir fikriniz varmı:confused::confused:

arkadaşlar sınavdan ankara ilinde girdim sınava 88 aldım inş atamam olacak hayırlısıyla kesin sonuç ne zaman belli olur iş başı ne zaman yaparız bir fikri olan varmı

?????

?????

dönence özel msj yazdım ama gelmedi galiba.yine yazarım bugün özel msj.sende tlf no yazarsan haberleşiriz olurmu ?

Mavera sanırım biz konusamayacagiz:) Bende özel yazdım sana.inşallah okuyabilmişindir.

Sağlık bakanlığı engelli memur alımı

Arkadaşlar sınava malatyada girdim beş kişi alınıyodu altıncı oldum. Beş kişi arasında olan bir arkadaş meb de memurmuş ve sınavı iptal oluyomuş. Bu aşamadan sonra liste dört kişiye düşüyor. Beşinci olarak yedekten benim girmem gerekiyor değilmi ayrıca belirtilen sayıyı doldurmak zorundalalrmı

merhaba dönence mesajını okudum şükür.sana çağrı atarım bacım.:) kntr oluncada ararım inşaallah.

Arkadaşlar sınava malatyada girdim beş kişi alınıyodu altıncı oldum. Beş kişi arasında olan bir arkadaş meb de memurmuş ve sınavı iptal oluyomuş. Bu aşamadan sonra liste dört kişiye düşüyor. Beşinci olarak yedekten benim girmem gerekiyor değilmi ayrıca belirtilen sayıyı doldurmak zorundalalrmı
Sevgili Sultan; Daha önce Meb veya başka bir kurum olsun atananlar ve sağlığın sınavını kazananlar evrak verse dahi hiç bir şekilde atamaları yapılmayacaktır. Çünki 657 devlet memurları kanununu herkez bir incelesin eğer ki; aksi olursa mahkeme hakkın var takip ve mahkeme aç hatta gerekirse avrupa insan hakları mahkemesine kadar gitme hakkın var ama hakkını ara, ha bu şahısların atamaları iptal olursa ne olur sorusuna gelince tabiki bakanlığın atama genelgesi var zaten yayınlandı bu sitede puan sırasına göre aşağıdaki adaylardan atama yapılacak. Bence Meb e ya da başka bir kuruma atanan arkadaşlar hiç zahmet etmesinler çünki önceki işlerindende olmasınlar çünki; ortada kanun hükmünde yayınlanmış koskoca yasa maddesi var hiç kimse bunu ihlal edemez gerekirse avrupa insan hakları mahkemesine kadar başvurulur ve gerekirse 1 veya 2 yıl sonrada olsa atamaları iptal olunur ve haklarında cezai kovuşturma başlatılır o güne kadar aldığı tüm maaşlar kendilerinden tahsil edilir aç gözlü arkadaşlarımıza ilgi ve alakayla duyrulur. Hani demesin kimse sağlık bakanlığı neyin komisyonunu kurup bu kadar inceleme yapıyor diye... Hepinize saygılar.

Üst Alt