Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı Personel alım Sınavı Sonuçları Açıklandı

180 kişi içinde 16. olmuşum ama genede atanmadık,hayırlı olsun atanan arkadaşlara

bu kadar sacmalık olmaz ya adamla aynı puanı alıyorum onun yası buyuk diye işe o giriyor gec dogmak benm sucum mu böle kanunmu olur böle sacmalıkmı olur ya diploma notuna bak basarısına bak yaşla ne işin var devletın böle salak kanunlarını anlamak elde degil hiç bişey yapamıyorsan kura yaparsın

ben açamadım,yerleştirme sonucunu göremedim, arkadaşlar yardımcı olur musunuz

bilen yok muu arkadaşlar yaa...???

22 maddeye göre eğitim önceliğin var ama sen daha mezun olmamışsın haziranda olacaksın. senin atama olmaz olsada iptal edilir. çünkü son mezun oldugun yer geçerli sayılır. senin elinde ilk öğretim diploman varsa o gecerli. lise diploman varsa o gecerli. şimdi lise diplomanı alabiliyosan okuldan al önceliğini kullan

böyle bişey mümkünn olamaz... cevap verdiğiniz için teşekürler...

bende 37 oLmu$um oLsun o kadar :D atananlara hayırLı oLsun diyorum :)

ne yazıkki bende atanamadım 47 kişi içinde 8. olmuşum gitti mis gibi 80 puan :(
bazı illerde 68 ,70le önlisans olarak yerleşmişler ama mersinde ne yazık ki yerleşemedim ...

Arkadaşlar merhaba

Ben istanbuldan sınava girdim ve 94 puanla hizmetli kadrosuna 8. sıradan atamam yapıldı yalnız bir şey merak ediyorum ben şu an lise de okuyorum ve bu yıl mezun olacağım elimde muhasebe sertifikam var yüksek ihtimal memurluğa geçiş yapacağım benim merak ettiğim şu sağlık bakanlığında en düşük maaş tutarı ve sosyal haklar nelerdir bir de benim gibi geçiş yapmak isteyenler ne kadar süre mevcut kademelerinde bekleyecektir..

302 kişiden 6. olmuşum ama 3 kişi aldıklarından atanamamışım:)... atanan arkadaşlara hayırlı olsun ..:)

Arkadaşlar herkese selam

istanbul'dan 92 puan ile atandım lise düzeyinden atanan herkesi tebrik ediyorum atanamayan arkadaşlarında canlarına sağlık diliyorum umuyorum 2011 de atanırsınız saygılar

arkadaslar puanlarımız aynı 22.maddeye göre belırlenecek dıyor simdi ben meslek lisesi bilgisayar bölumu mezunuyum o arkadas 1981 li ve liseden 1998 gibi mezun oluyor bu arkadas o zamnlar zonguldakda meslek lisesinde bılgısayar bolumu yoktu bu arkadas duz lıse olabılır yada diger bi meslek bölümü.bu sanavada girmek ıcın bılgısayar sartıfıkası olması gerekıyor vu arkadas dısardan sertifika alır diger bi meslek bölümü bana öncelık tanınırmı duz lise ile meslek lisesi arasındaki fark varmı derece olarak bana öncelık tanınırmı tanınmazmı 22. maddeyi biliorum ögrenım duzeyıne bakıo esıtse dıplama yılına sonrada yasa

82 puandan atanmışım daırısı sizin başınıza

kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.... darısı sınava girecek diğer arkadaşlara allahım herkeslere nasip etsin...

Atamaların önümüzde ki hafta yapılacağına dair haber vardı. Şimdi bakıyorum atamalar yapılmış bile. :(

ne yani bu liste kesin değilmi 21 ocakta değişebilirmi boşuna sevinmeyelimmi şimdi ?????????????????????

paranoya;

Atamalar belli oldu ne 21 Ocak'ı 21 Ocak'ta açıklanacaktı ama erken açıkladılar.

satlas;

Kesin nasıl kesin değil sadece dedikleri günden önce listeyi yayınladılar olay bundan ibaret.

arkadaşlar göremedim nerde yazıyor !!! atananlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

İzmirden 100 tam puan alarak birinci sırada yerleşen zihinsel engelli ali emre arkadaşımızı kutluyorum :D
şaka gibi :D

Yerleşen arkadaşları teprik ediyorum, Hayırlı olsun hepsine,

Yarleşemeyenler yani benim gibi arkadaşlarada diyorum ki: Bu bir yol hikayesi öyle kolay pes etmek yok. Mücadele edeceğiz ve bu yolu tamamlayacağız, biz üzerimize düşeni yapalım gerisini de elbet mevlam görecektir. Allah yolunucu daima eçık etsin...

arkadaşlar befn bursadan girmiştimk atanan yedi akadaşıda tanıyorum torpil yapılmamış

herkese hayırlı olsun.banaa:)
arkadaşlar emeksiz yemek olmuyo.gercekten emegimizin karşılıgını Allah veriyor.

atanan arkadaşlar tebrik ediyorum darısı diğer arkadaşlara inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)

torpil nasıl olcak bende onu anlamıyorum, torpil oluyorsa sadece sağlık raporu alırken sağlam adama %40 vermeleri olabilir

Arkadaşlar ben mersinden memur olarak tercih yapmıştım ama çevre teknikeriydim şimdi baktım çevre teknikeri ataması sadece 2 ilde olmuş biri atanmış 9 il boşta ben 80 puanla oraları tercih etme hakkım varmı acaba :(

Yerleşenler
Daha ön ce mebe lise mezunu olup hizmetli olarak yerleşenler bu sınavı kazansalar dahi yerleşemiyorlar sanırım.
Genelgeye göre

peki adamın biri çıksa deseki

10.08. 2010 tarihine kadar başvuruları devam eden personel alımı ile ilgili
duyurunuz esnasında henüz kimse yerleşememişti.
Yada
sınıf farkı var ve ben hizmetli kadrosunda zorlanıyorum. Sınavı ertelemeseydiniz ben aşağı yukarı aynıtarihlere denk gelecek olan iki kurum sınavı sonucunda tercih yapma şansını yakalayacaktım. Beni bu davranışınızla mağdur ettiniz.

Hadi bütün bunlar olmadı paldır küldür bir kanun çıkardınız
ilk defa ibaresini kaldırarak
zaten plansızlık yüzünden uygulanamayan sınav öncesi adayları girebilir giremez yada aydınlatıcı bir duyuru ile nasıl davranacakları yönünde uyarmadınız.
Yeni çıkan bir kanunun kişi metfaati ile ilgili eski kanundan daha ileri ise yani kişi daha fayda sağlayabiliyorsa yerni kanun geçerlidir.
Siz yeni çıkan kanunda zaten takvimi alt üst edilmiş bir sınav ilanı ve ilana tutarsız kalmış bir sınav uygulaması sonucunda: Elde edilen
1 maaş farkından doğan
2 sınıf ve ünvan farkından doğan
3 derce ve kademeden doğan bri
kazanılmış hakım var
burda deliller burda uygulamalarınız

ben yargıya gidiyorum
derse ne olur ne yapılır
bir fikri olan varmı​

yerleşenlere hayırlı olsun arkadaşlar. yalnız bir sorum vaar.
22. maddeye bende takıldım. lakin yayımlanan genelgede evrakları teslim edeceklerin arasında 22. maddeye göre belirlenecek ibaresi bulunanlarda elden evrak verecek deniliyor. doğrumu ki? bakanlığı arıyorum cevap veren yok. il sağlık müd. de bilen yok. şimdi evrakları toplayıp ankaraya verelim ama yerleşeceğimiz kesin değil. 22. madde gereklerinden dolayı elenebiliriz. o zaman bu eziyet niye? NE DERSİNİZ?:confused:

Üst Alt