Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı Personel alım Sınavı Sonuçları Açıklandı

Merhaba arkadaşlar bu mutluluğu 4-5 ay önce MEB e atanarak bende yaşamıştım insanın emeklerinin karşılığını alması muhteşem bir durum...
Atanan tüm arkadaşları kutluyorum, atanamayan arkadaşlarımada tek tavsiyem torpildir bilmem nedir söylentilerine kafa yoracaklarına lütfen çalışsınlar bu kadar çok alım bir daha olmayabilir fırsatları iyi değerlendirmeniz gerek...
Hepinize yeni iş hayatınızda başarılar diliyorum...

...peki arkadaşlar bu 22. maddeye göre belirlenecek ibaresinde olanlarda atamaya esas belgeleri verecekmi? sağlık bak. sitesinde duyuru kısmında öyle yazıyo sanki. yoksa ben mi yanlış anlıyorum. hadi verdik diyelim. yerleşememe gibi bir riskte var. kimseye de ulaşamadım.
sizler ne dersiniz..?

lanet olsun böyle sisteme kazansanda adamı uğraştırıyorlar.ben atandım.5 ay önceki aldığım raporu kabul etmiyorlar çalışabilir iş alanlarında memurluk yapabilir ifadesi isteniyor.bu ibareyi eklemek tekrardan heyete girmek gerekiyor ayrıca hastane özürlü memurluk yapabilir belgesinide 130 tl veriyor özürlü raporu ücretsiz ama özürlü memurluk yapabilir 130 tl. miş

2.olmusum ancak 1 kişi ile puanım aynı. bakalım 1 yaş büyüğüm ama hangimiz atanır bilemiyorum, artık hayırlısı.

MELEKCIKMAZI;

Hayır başka ili tercih edemezsiniz.Sanırım siz başvururken başvuru koşullarını iyice okumamışsın orda sadece girdiğiniz ile atanırsınız yazıyordu doğal olarak sizde girdiğiniz il dışında bir yeri tercih edemezsiniz.

Yerleşen tüm arkaşlarımı kutluyorum hayırlı olsun inş ne güzel kadrolu atandınız yazısını okumayan işe yerleşmeyen kalmayacak inş ...

Atanıp atanmadığımızı nereden ve nasıl öğrenebiliriz?

arkadaslar atama yı nerden örenebılırız yani nasıl öğrenebılırız gecıp gecmedıgımızı kazanıp kazanmadıgımızı

Bursa'da 94 puanla 1. olarak kazandım. Kazanan arkadaşların hepsini kutluyorum. Kazanamayan arkadaşlarım kesinlikle torpil yok anamızın ak sütü gibi helal şekilde yerleştik. Bunuda 2 ay boyunca devamlı çalışmaya borçluyum. Çalışın muhakak başarırsınız.

herkeze mrblar benım kafamı kurcalayan saglık bakanlıgın duzenlemıs oldugu sınav nedenı acıklamak ıstıyorum.ben saglık meslek lısesı toplum saglıgı bolum meznuyum.saglık bakanlıgın özurlu kadrosundan sınava gırdım.bıze 20 kısılık kontenjan ayırmıstı 17 ıle 1 kısı ıstanbula 3 kısılık sınavdan once kendı meslegıme atanacagım ıcın ınankı cok sevınmıstım ben gıresunda yasamaktaayım.benım yasadıgım bolgede benım bolumde hıc alım olmadıgı ıcın baska ılerdekı saglık mudurluklerını aradım bana benım bolumle ılgılı basvuru var yada yok dedıler bende bu duruma gore kımsenın basvurmadıgı bolgeye basvurmak ıcın musu aradım mustakı memur kımse basvurmadı dedı son gun oraya ulastım ve benimle beraber 3 kısı basvuruyu yaptık mecburen cunkı baska hıc bır ile ulasma zamanım kalmamıstı mecburen basvuruyu yaptım gıresuna dondum.sınava gırdık yerlesen arkadas 70 ben 68 baska arkadas 42 paun aldık otomatıkmen yerlesemedık.olayın baska bır yuzu 42 puan alan baska arkadas baska bır ıle basvuru yapmıs ve yerlesmıs ısın en ılgın yanı 6 ıle kımse basvuru yapmamıs orayada kımse yerlesememıs 6 bos kalan yerlere pauna ustunlugune gore alım olsa benım pauanım yetıyor bız toplum saglı olarak 34 kısı sınava gırdık ben sıralama olsa 8 kısıyım 20 kısılık kontenjana haylı haylı gırıyorum.merak eden arkadaslar yazıyorum bakabılır. ismım hasan sarıaydın mus ılının lıstesınde benı gorebılır.
http://personel.saglik.gov.tr/UserFiles/File/Ozurlu_Sonuc/Saglik_Memuru_Toplum_Sagligi.pdf
bu turkıye özurlu vatandası olarak benım ne yapmam lazım.en azından bos kalan 6 kısılık kadromuzu bızı yerlestırseler puan ustunlugune gore en azından bos olan 6 kısılık kontenjan hakkımızı kulanmıs oluruz dıye dusunuyorum ama saglık bakanlıgı özurlu alımı yapan bırımın kesınlıkle ugrasacagınıda sanmıyorum 33 yasındayım özurlu bır vatandas olarak harbı harbı turkıye cumhuruyetınde özurlu bır vatandas olarak yasamak ınankı zor hak ettıgın hakkıda alamıyorsan dıyecek hıc bırsey yok kelımenın bıttıgı yer....sımdı bır tablo daha vereyım saglık bakanlıgı saglık memurlugu bolumunden 210 ayrı ayrı bolumler olarak kontenjan cıkarmı anestezi acıl yardım gıbı kadro sayısı 210 yerlsen sayısı 74 yerlesemeyen 55 acık yerlesen ve yerlesmeyen toplamı 129 hıc acık kadro 81 kısaca tablo bu olmasıan rahmen yerlesemıyoruz benım gıbı 55 arkadasım magdur. bu taployu ben gorunce zoruma gıdıyor kımse bana sen hak etmedın deme sansı yok bu sıstem hak edenemı yoksa sansı fazla olanımı yarıyor anlamıs degılım bunun bılgıyle sunla bunla hıc bır ılgısı yok kımse bu konuda bana yardımcı olacak arkadasları beklıyorum.mıllı egıtımde sınavına gırdım 84 puan aldım yerlesemedım ama vıcdanı olarak rahatım cunkı hak eden yerlestı benım ısyanım haksızlıga ona buna deyil.bır ekmege muhtac kalmayı kabul ederım haksızlıga ugramayı asla kım olursa olsun ben hukuksal olarak hakkımı arayacagım

arkadaşlar ben sağlık bakanlığı atama sonuçlarını bulamadım yardımcı olur musunuz.

öncelikle merhaba
ben de mersin de girdim bu sınava 4 kişi alınacakmış dördüncü kişi için 3 kişi var ve bu 3 kişinin başında benim ismim yazılı 22.maddeye göre belirlenecek diyor.benim anlamadığım konu şu:bu tablodaki yedekler arasında sıralama olmasından dolayımı benim ismim ilk yazılmış yoksa bu 3 kişinin çektiği puan da aynı diye sıralama gözetmemişler mi? son olarak yedeklerin yapacağı bir işlem var mı? 22.madde ye göre ankara da kayıt yaptırmadan falan bahsediyor da?

Sayın sercan üçünüzde aynı puandasınız. Gereken evrakları hazırlayıp, Ankara Sağlık Bakanlığı'na elden teslim edeceksiniz. Genelgeye göre ''Aynı puanı alan adaylar arasından diploması bir üst öğrenim olana, aynı öğrenim grubunda ise diploma tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde ise yaşı büyük olana öncelik tanınır.'' diyor. Ona göre değerlendirme yapılacak.

Konu ile ilgili genelge

http://www.engelliler.biz/forum/kam...ersonel-atama-islemleri-hakkinda-genelge.html

verdiğiniz linke girdim ama birşey anlamadım.bulamadım yani.

Sayın ackurt19 sınava ne olarak girmiştiniz? Hangi bölüm için. Ben sizi listede bulayım isterseniz. Birde adınızı soyadınızı verin.

İstanbul' dan 80 puan ile kazandım. Lisans memur olarak. Emin olun ne dayım, ne amcam bir Allahın kulu yok tanıdığım. Tanıdığım olsa başıma bunları açan, yanlış teşhisle hayatımı karartan adamı bitirirdim. Bunları söylememin nedeni sınav süresince internete ne zaman girsem gözüme en çok torpil lafı çarpıyordu. Yarattığı hayal kırıklığını ve umutsuzluğu tarif edemem. Diyeceğim şu: Moralinizi bozmayın ve devam edin. Kazanamayan arkadaşlar inşallah bu seneki sınavlarda yerleşirler.

Sayın ackurt19 aldığınız puanı, isminizi, soyadınızı ve hangi ilde yaşadığınızı yazarsanız sizi listeden bulabirim.

Prenses özel mesaj attım sana umarım ulaşmıştır.

...yerlesen ve yerlesmeyen toplamı 129 hıc acık kadro 81 kısaca tablo bu olmasıan rahmen yerlesemıyoruz benım gıbı 55 arkadasım magdur. bu taployu ben gorunce zoruma gıdıyor ...

malesef sınav sisteminin yarattığı bir sorun yaşıyosunuz saglıkcı
eğer bu sınav, merkezi sınav sistemiyle yapılmış olsaydı yerleşmek isteyen tüm sağlıkçı arkadaşlarımızın ataması çıkardı
ancak, sağlık bakanlığı boş kontenjanlara yeniden tercih hakkı verebilir bu zor bir iş değil bence...siz sağlık bakanlığı personel genel müdürlüğüne konuyu taşıyın belki faydası olur..

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben denizlide yaşıyorum acil tıp teknisyeni son sınıfım lise olarak bu sene sınava gireceğim nerelerde kontejyan olduğunu nasıl öğrenebilirim denizliden girsem atanabilirmiyim sınava 3 kişi girmiş onlarda aksaraydan 1 kişi yerleşmiş kontejyan nerelerde var acaba

urartu 85 arkadaşım torpil.yok diyosun ama yanılıyosun.bir iş yerine çaycı dahi alsalar torpilin en büyüğüne ne denir bilmiyorum ama en alası yapılıyor.buna bizzat ve kati şahitim.sen neden söz ediyosun.yani aynı tas aynı hamam.....

atanma talep dilekçesini bulamadım yardım lütfen

urartu 85 arkadaşım torpil.yok diyosun ama yanılıyosun.bir iş yerine çaycı dahi alsalar torpilin en büyüğüne ne denir bilmiyorum ama en alası yapılıyor.buna bizzat ve kati şahitim.sen neden söz ediyosun.yani aynı tas aynı hamam.....
sen çalış olmazsa kalem utansın..
torpile şartlanıp kendini boşluğa bırakma. yoksa daha cok kullanırsın bu cumleleri..

izmire atandım şok şükür allaha allah herkesin yardımcısı olsun

arkadaşlar ben meb ile birlikte sağlık bakanlığının açtığı sınava da başvurmuştum. yaklaşık 4.5 aydır hizmetli kadrosundda çalışıyorum. Sağlık Bakanlığının sınavı da açıklandı ve onada memur olarak atandım İstifa edip sağlık bakanlığına geçebilirmiyim?

Üst Alt