Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Desteğiniz için teşekkürler,Bu arada ikinci raporu madem kabul etmiyeceklerdi neden ilk rapora ret verip geri göndermediler gerçekten zorkuyorlar bizleri ama inat ettim yılmak yok.

merhabalar ben mal müdürlüğüne vergi indirimi için başvurdum . bunu nerden nasıl takip edebilirim .4 ay oldu hala evrak gelmedi nereye gelecek onuda bılmıyom.

arkadaşım edam dört aydır nasıl sonuçlanmadı şaşırdım şu numarayı bi arayın ankara merkez saglık kurulu 0312 415 32 06 t.c kimlik numaranızı söyleyin onlar cevap verirler birde iş yerine sor evraklarını vermiş oldugun defterdarlıgı bi ara çok uzun zaman olmuş bende bekliyorum sonucu ama 01.02.2011 tarihinde gitti ankaraya daha çok erken

merhabaa..hastanede işlemimi 31/01/2011 tarihinde tamamladım..artık ankaradan gelecek cevabı bekliyorum..
herkes için hayırlısını diliyorum..birde birşey sölemeden edemiyeceğim..yaa hakkımız olan bir durumu aldıgımız için sevince boguluyoruz..bu zaten bizim hakkımız olan sey devlet her hangi bir lütüfta bulunmuyor yanı..nasıl bır sosyal devlette yasıyoruz yarabbim sen gercekten engelli olanlara yardım et..

benim vergi indirim belgem dün elime ulaşmışıtr uzun yorucu bır seruvenden sonra artık ohhhh dedım umarım butun arkadaslar benım yasadıgım duyguları yasar %42 onaylanmış %56 raporum

bülent abı emeklillik sartlarım nelerdir
dogum tarıhım mayıs 1979
işe baslama 01 05 1996
bugune kadar hep ssk prımlerım odendı yanı bagkur vs yok bugune kadar toplamda 3300 gunum mevcut devlet memuru olmayacagımdan normal ssk emeklısı olmam ıcın emeklılık sartlarım nedır ve aralarda işten cıkıslarım oldu toplamda 5 yada 6 sene gıbı odemedıgım calısmadıgım zamanlar oldu bu etkılermı??

hayırlı olsun serkan kardeş...çok sevindim..sormak istediğim birşey var..sende polio sekelisin galiba..ilk çıkan raporun buna göre degerlendirildi ama ankara tablo 3.4 göre değerlendirmesinimi istedi ?bende yeni aldım raporumu 31/01/2011 tarihinde yani yeni yönetmelik sonrası..şimdi raporum ankaraya dogru yola cıkmak uzeredır herhalde..ama benıde tablo 3.4 göre degerlendirmediler..diğer oranlamalara göre balthazard formuluyle verdiler oranı %47 ..
rontgen lerim ve raporlarumla birlikte gidecek galiba..ama yinede endişeliyim..

Bende 2010 temmuzunda mersin maliyeden sevkle devlet hastanesinde heyete başvurdum tetkikler ve tahlillerin uzun sürmesinden dolayı 25,01,2011 de heyet işim bitti sıra ANKARA da bakalım ne zaman sonuçlanacak acaba maliyeden sevk erken olduğu için herhangi bir erken sonuçlandırma mümkünatı varmıdır yoksa devlet hastanesinin gönderdiği tarih mi önemli ankara için....

cok saolsın aydın kardesım ALLAH sanada hayırlı haberler vermeyı nasıp eder umarım evet tablo 3.4 degerlendırlmesını ıstedı evrak gerı geldı bu durumdan dolayı yaptırdım yolladım onaylandı geldı hemen hemen 9 ay gectı evrak hastanede unutuldu ben beklemedeyım olmadı arastırmamda hastanede cekmecede kalmıs kımsede ılgılenmemıs neysekı gec oldu da bıttı

serkan sen raporu hangi tarihte almıştın?16/12/2010 yönetmelikten öncemi sonramı?

yonetmelıkten once almıstım ancak evrakım hastanede kaybolunca zaman gectı evrak gıttıgınde yasa cıkmıstı sanırım yenı yasay gore degerlendırıldı bulent abıde yenı yasaya gore degerlendırırlır dedı

Artık bekleyip göreceğiz..yapılacak tek sey bu ama zaman okadar uzunki..

Sevgili Serkan'cıgım sonunda ohhh dedin ya... Hakkında hayırlara vesile olsun diyor içtenlikle kutluyorum, saglıcakla kalman dilegiyle...

cok saoş evet ohhh dedım sonunda passionate
evet beklemek ne kadar zor ben cooook ıyı bılıyorum meister78 ALLAH yardımcın olsun

Merhaba 11/2012 tarihinde vergi indirimi için başvurdum ama hala sonuçlanmadı 0 312 415 32 06 numaralı telefonu arıyorum günlerdir cevap vermiyor acaba başka numara var mı ?

arkadaşlar ben bu ıkı numarayı de denıyorum uc gundur ama acan olmuyo acaba bellı bır saatı gunu var mı

Bildiğim numaralr şunlar:

Ankara Maliye sakatlık indirimi takip:
0312 415 32 03-04-05-06
0312 415 27 05
0312 415 32 17-18
0312 312 27 71 dahili 6024 ve 6077

bugün memur benden almadı evrakları git oturduğun ilçede başvur dedi bide git işyerinden muhasebeden SGK belgesi al dedi sgk belgesiz başvuru olur mu? yai ben işe yeni başladım bu sgk belgesi ücret güstermesi iş yeri ancak en erken haziranda verebilir .ben sgk işini sadece sgk bildirimi yapılmıştır diye bir kağıt alsam olur mu?resmi ikametgahın olduğu ilçedemi vereyim yoksa ısrar etsem ildeki kaldığım yerde ki vergi dairesine mi tekrar gideyim?

göncel

güncel

Sgk gereklimi sayın arkadaşlar

08.11.2013 .tarihinde izmir vergi dairesinden evraklarım ankaraya gönderildi onay bekliyorum ..hastalığım kalp krizi baypas ameliyatı yüksek tansyon rapor oranım yüzde 44 .inşallah hayırlı haberler gelir

günaydın..çok numara var ama cevap veren olmuyor olsada sonucu internette bakın diyorlar

hayırlı günler.. % 50 özürlülük raporunu vergi indirimi için 17 aralıkta ankaraya gönderildiğini ve ne zaman elime geçebileceğini öğrenmek istiyorum
yaklaşık 40 gün oldu fakat hiçbir bilgi alabileceğim ne şahıs nede makam bulamadım bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı aramızda...

ilgilenir ve yol gösterirseniz çok memnun kalırım ...

nısan ayında ankaraya gıden evraklardan heber gelen varmı arkadaşlar bu arada evıss calışmıyor

bende bekliyorum heyette raporlar dediler 2-3 haftaya cevaplanır dedi biri

Eviss çalışmıyor telefon cevaplanmiyor geçen hafta bikere ulaştım heyette dendi bekliyorum

Rapor 28.12.2017 de Ankaraya gitti. Bugün onaylandığını öğrendim, ama süreli mi yoksa süresiz mi onaylandı onu söylemediler 20-25 günde başvurduğunuz vergi dairesinden öğrenebilirsiniz dediler. Ankaradan Eskişehire 25 günde mi gelecek ? Gerçekten böyle bir sistem olamaz.2000 Mart sigorta girişliyim %42 engel oranı ile sanırım önümüzde ki ay emekliliğe başvurabiliyorum , oda üç ay sürer. Böylece toplamda 6-7 ayda emekli olursun. Aşırı can sıkıcı bir şeyler yapmalı..

Siz yine şanlısınız.. ben istanbulda vergi dairesine verdim. 09.12.2017 de verdim 29.12.2017 ankaraya gitmiş. ,hala ankara kurulda sıra bekliyor..bu gidişle daha çok bekleriz...toplam işlem yaklaşık 120 gün sürüyor.....bilğisayar çağında hala posta kullanıyoruz...iş yoğunluğundan raporlarla birlikte sonuçları göndermeyen hastaneler yüzünden raporlar gidip geliyor,ankara bu yüzden bir kişiyle 2 kere uğraşıyorlar buna çözüm bulamadılar...

HASTANELERDEKİ KURULDA ÇALIŞAN PERSONELİN İYİ EGİTİLMESİ LAZIM. VERGİ DAİRESİ ÜST YAZIDA BELİRTİYOR ÇIKAN SONUÇLARI RAPOR İLE BİRLİKTE GÖNDERİN DENİYOR...ANCAK SAĞLIK KURULUNDA ÇALIŞAN PERSONEL BİR FOTOKOPİSİNİ ÇEKİP GÖNDERMEK ZORUNA GİDİYOR NE YAZIKKİ
BU NEDENLE İŞLEMLER UZUYOR...

BUNUN ÇÖZÜMÜ HER İLDE VERGİ DAİRESİ BİR HASTANE BELİRLER O İLDEKİ HASTANEYE ÇIKAN RAPORLARI İNCELEMEK İÇİN GÖNDERİR VE ÇÖZÜM BULUNUR..HAKSIZMIYIM....BİZMİ ENGELLİYİZ ACABA BUNU DÜŞÜNEMEYİPTE ENGELLİLERE BU KADAR EZİYET EDEN İNSANLARMI...

Sistem baştan aşağı değişmeli, biz yeterince zorluk çekiyoruz ki benim %42 bedensel engelli değilim,ama gerçekten çok daha zor durumda olan arkadaşlarımız var. Yani engelli raporunu alsak ve bu rapor engellilere tanınan tüm haklar için geçerli olsa, neden her biri için ayrı rapora başvurmamız gerekiyor, yada bu kurumlar kendi aralarında bu işi neden halledemiyor. Her şey çok ilginç ben burdaki engelliler derneğini aradım üye olmak istiyorum diye bana bedensel engeliniz yoksa üye olamazsınız dedi😵

Üst Alt