En sonunda delirdiğim gün sonuç alabildim şükürler olsun.Meğerse 21 Aralıkda Ankarada sonuçlanmış başvurum.
Şöyle yapın ramazan arkadaşında dediği gibi 0312 415 29 00 ı arayın.Otomatik santralden 2 yi Gelirler İdaresini tuşlayın.
Başka tuşlama yapmadan santralin çalmasını bekleyin.Santrale ulaşabilirseniz , engelli vergi indirimi heyet sonuç bölümünü isteyin.Size ulaşılamıyor diyecek çok yoğun vs...Evrak takipden bir sorun diyecek şu direk numarayı verecek .0312 415 35 97-yada 98...
0312 415 35 97 yi aradığınızda çıkan bey sadece sonuçlanıp sonuçlanmadığını ,heyet çıkış tarihini görüyor.Oran,onay , süre vs hiçbişi göremediğini söyleyecek.
Detay istiyorsanız ben göremiyorum diyip sizi hiç ulaşamadığımız 0312 415 32 17 yada 18 'e yönlendirecek.Yada bulunduğunuz ilde başvuru yaptığınız vergi dairesini arayın diyecek.
Benimki de meğerse 21 Aralık' da heyetten çıkmış ama tabi sonucu söylemedi.
Eğer İst Fatih vergi dairesinden verdiyseniz benim gibi şu direk engelli vergi indirimi bölümünü arayın.
0212 453 82 32 /33 /34 /35 ...
Ben 35'le biten numaraya ulaşabildim ve çok şükür sonuç %50 , 6 ay sonra kontrollü giden raporum ( ki Siroz decompanse evre nasıl kontrollü olduysa ) Ankara'dan %50 ve SÜREKLİ vergi indirimli olarak geri döndü ... Şirketinize bir iki haftaya bildirilir dediler.
Özetle eğer istanbul gibi bir yerden yolladıysanız vergi dairesine evrak teslimi yaptıkdan anca 4 ay sonra , sonrasıda şirkete bildirimi sgk başvurusu malesef 5 ayı buluyor gibi...
3 ay deselerde peşine düşüp benim gibi sinir sisteminizi bozmayın boşu boşuna ...
Allah herkese tez ve hayırlı sonuç versin.İnşallah Sgk sürecimi ve emeklilik haberimide paylaşırım .