Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

rabbim biz bekleyenleride rızkıyla nasiplendirsin.bekleyen herkesin iyi sonuçlar almasını dilerim.

0312 415 35 97 -98
0312 415 30 00
0312 415 29 00 kesin çözüm bu numaralar, diğer paylaşılan numaraları defalarca aradım ya hat düşmüyor yada açmıyolar.
Benim vergi indirimim 4 ayda geldi sabır.

Ben şunu anlayamadım.Ankaradan heyetten karar çıktığı gibi mi Evise düşüyor?Yoksa Ankara bulunduğumuz ilin vergi dairesine yolladığında mı burası girince Evise düşüyor ? Ankaranın buraya yollamasıda ayrı bi süre çünkü?Buranın şirkete yollaması ? Bağlı bulunduğumuz sgk müdürlüğüne başvurmamız yine bi süre?
Ankaranın onayından sonraki süreyi işleyişi bilen biri ayrıntılı paylaşabilir mi? Hoş illere göre işleyiş bayağı bir değişiyor sürede bunu artık hepimiz anladık ama yinede bir fikir olur...

samsara77 dostum Ankara onaylayıp senin vergi daire e gönder iyor burasıda 2-3 gün içinde evise giriyor hatta bazı yerlerde girmeyi bile unutuyor forumda daha eski yazılarda görebilirsin

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ark.mrh. herkeze ben ekim in 22 sinde vergi dairesine teslim ettim kasim ayinin 6 sinda ankaraya gonderilmis suan hangi aylara bakiliyor biliyormusunuz benim evrak nezaman elime ulasir bilgisi olan varmi

Arkadaşlar ben İnternet sayfasından takip edemiyorum, bu kimlik numarası ile kayıt bulunamadı diyor ben yanlış bir siteden mi bakıyorum acaba

sweden0

yakin bi zamanda gonderdigin icin oluyor biraz daha zaman gecsin daha sonra gormeye baslarsin

rmznvldn
Sizin verdiğiniz numaralarda kesinlikle cevap vermiyor.Otomatik santral sürekli başa dönüyor.
27 ağustosda fatih vergi dairesine teslim ettim.6 eylül evis gözükme...1kez ulaştığımda da hayır bize 26 eylülde ulaştı zaten ankaraya cevabı.
Sonrası ayda 1 zar zor ulaştığımda da hala heyette cevabı...
Herşeyi geçtim ben özel sektörde çok kilit bi yerde santralde çalışıyorum . Ve şu telefona 5 dk cevap vermeyim twitter facebook müşteri hizmetlerimiz şikayetten topa tutuluyor. Yeri geliyor yoğunlukdan wcye gidemiyoruz eleman olmayınca , bunlar nasıl insan ki biz ulaşamıyoruz hiçbir şekilde muhatab bulamıyoruz . Size yemin devlet memurunun aldığı maaşı bile almıyorum . Ve bizim bir şikayet mercimiz bile yok . 24 saat üşenmeden aradığım günlerim oldu el insaf ya bir tane telefona da mı bakılmaz.
Kimse kusura bakmasın Bizim vergilerimizle dönen bu sistemde ben hakkımı artık helal etmiyorum .

@rmznvldn kardeşim allah razı olsun verdiğin numarayı aradım 27/12/2018 tarıhınde sonuçlanmış dıyor ama detay veremiyoruz dedi vatandaş sanırım 15 güne gelir herhalde rapor sonucu

herkese günaydın ;
bende ulaştım 21 aralıkta sonuçlanmış diyor. ancak İstanbul vergi dairesi halen gelmedi diyor. ankaradan gönderilip İstanbul vergi dairesini ulaşması ne kadar zaman alıyor bilen ar mı acaba ?

En sonunda delirdiğim gün sonuç alabildim şükürler olsun.Meğerse 21 Aralıkda Ankarada sonuçlanmış başvurum.
Şöyle yapın ramazan arkadaşında dediği gibi 0312 415 29 00 ı arayın.Otomatik santralden 2 yi Gelirler İdaresini tuşlayın.

Başka tuşlama yapmadan santralin çalmasını bekleyin.Santrale ulaşabilirseniz , engelli vergi indirimi heyet sonuç bölümünü isteyin.Size ulaşılamıyor diyecek çok yoğun vs...Evrak takipden bir sorun diyecek şu direk numarayı verecek .0312 415 35 97-yada 98...

0312 415 35 97 yi aradığınızda çıkan bey sadece sonuçlanıp sonuçlanmadığını ,heyet çıkış tarihini görüyor.Oran,onay , süre vs hiçbişi göremediğini söyleyecek.

Detay istiyorsanız ben göremiyorum diyip sizi hiç ulaşamadığımız 0312 415 32 17 yada 18 'e yönlendirecek.Yada bulunduğunuz ilde başvuru yaptığınız vergi dairesini arayın diyecek.

Benimki de meğerse 21 Aralık' da heyetten çıkmış ama tabi sonucu söylemedi.

Eğer İst Fatih vergi dairesinden verdiyseniz benim gibi şu direk engelli vergi indirimi bölümünü arayın.
0212 453 82 32 /33 /34 /35 ...

Ben 35'le biten numaraya ulaşabildim ve çok şükür sonuç %50 , 6 ay sonra kontrollü giden raporum ( ki Siroz decompanse evre nasıl kontrollü olduysa ) Ankara'dan %50 ve SÜREKLİ vergi indirimli olarak geri döndü ... Şirketinize bir iki haftaya bildirilir dediler.

Özetle eğer istanbul gibi bir yerden yolladıysanız vergi dairesine evrak teslimi yaptıkdan anca 4 ay sonra , sonrasıda şirkete bildirimi sgk başvurusu malesef 5 ayı buluyor gibi...

3 ay deselerde peşine düşüp benim gibi sinir sisteminizi bozmayın boşu boşuna ...

Allah herkese tez ve hayırlı sonuç versin.İnşallah Sgk sürecimi ve emeklilik haberimide paylaşırım .

Son düzenleme:
samsara77 teşekkür ederim. dediğin yolu izleyerek bende bilgi aldım. benimde raporum gittiği gibi %60 süresiz olarak onaylanmış 15 gün içinde iş yerine gönderilir dediler.

ayt34
Cevap alabildiğinize ve sonucunuza çok sevindim.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Bunları burada paylaşmak en azından bizden sonraki kardeşlerimizede yol gösterici olur.
Darısı tüm bekleyen kardeşlerimin başına ...

Sonu 97 olan numarayı aradım. Bayan çıktı dosya numarası verdi. Ankara ya 9 ekimde geldiğini söyledi. 25 Eylül de v.d vermiştim. Tahminim ocak sonunda yada daha önce sonuçlanır.

Vergi İndirimi İçin Ankara'dan Geri Dönen Evrağım İçin Sivas Vergi Dairesi İle Görüştüm Hastaneden Sonuç Yazdıralacakmış Meseleyi Tam Anlamadım Ama Ne Demek İsteniyor Bilen Varmıdır Yardımcı Olabilecek

bu Evis'te farklı illerden başvuru yapanlarda vergi indirimini takip edebiliyormu bilgisi olan varmı?

vergi indirimi sonucy gelenlerin cevapları e tebligat yoluylamı geldi acaba? telefonla görüştüm cebinize mesaj gelecek oradan çıktısını alacaksınız diyorlar.

vergi indirimi sonucy gelenlerin cevapları e tebligat yoluylamı geldi acaba? telefonla görüştüm cebinize mesaj gelecek oradan çıktısını alacaksınız diyorlar.

Mertemir

Cep telefonuna bir şey gelmiyor. Direk işyerine e-Tebligat ile gelecek. İlk vergi dairene gelicek , ordan işyerinin bağlı bulunduğu vergi dairesine ordan da iş yerine e tebligat. Kafan karışmasın.

arkadaşlar merhaba ;
süreç tam 4 ay sürdü ve daha 15 gün falan var.
05.09.2018 İstanbul vatan caddesine müracaat tarihim
19.09.2018 eviss te rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
25.09.2018 ankaraya ulaşma tarihi
21.12.2018 ankarada raporun sonuçlanma tarihi (telefon bilgisi)
07.01.2019 İstanbul vatan caddesinden telefon ile aldığım bilgiye göre %60 ile gidip aynı şekilde süresiz onaylandı. Vergi dairesindeki memur 1 hafta 10 gün içinde iş yerinize e-tebligat ile yollanır dedi.

arkadaşlar merhaba ;
süreç tam 4 ay sürdü ve daha 15 gün falan var.
05.09.2018 İstanbul vatan caddesine müracaat tarihim
19.09.2018 eviss te rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
25.09.2018 ankaraya ulaşma tarihi
21.12.2018 ankarada raporun sonuçlanma tarihi (telefon bilgisi)
07.01.2019 İstanbul vatan caddesinden telefon ile aldığım bilgiye göre %60 ile gidip aynı şekilde süresiz onaylandı. Vergi dairesindeki memur 1 hafta 10 gün içinde iş yerinize e-tebligat ile yollanır dedi.

Arkadaşlar , biliyorum hepimizin maaşına göre hesaplama oranı farklı ama , sgkya başvurup emekli olanlar arasında en az ve en yüksek emekli maaşı ne kadar acaba genelleme olarak ?
Birde normal bir emekli ile engelli vergi indiriminden emekli olan arasında maaş farkı düşüş var mı?
Çevrem hep daha az alacağımı şimdiki maaşımdan da düşük alacağımı söylüyor. O kadar kötümü bu şekilde emeklilikde maaşlar ?
Hiç bir bilgim olmadığı için genel soruyorum ...

samsara77

Bende sgk sitesinden bugün baktım 1180+57 ek ödeme görünüyor bakalım ne çıkıcak.. şimdi burda bu ücret görünüyor ama bu sanırım değişecek..

Raporu elime alıp vergi indirime başvuru yaptıktan 4 ay sonra cevap geldi.Başvurduğum tarihten geriye dönük ödeme yapılması yazıyor,yani bana 4 aylık ödeme yapılacak,en azından beklediğimize değiyor. %41 ile gitti %41 ile geldi,düşürülme yok .

Mertemir

Cep telefonuna bir şey gelmiyor. Direk işyerine e-Tebligat ile gelecek. İlk vergi dairene gelicek , ordan işyerinin bağlı bulunduğu vergi dairesine ordan da iş yerine e tebligat. Kafan karışmasın.

bugün konuştuğum görevli size de bildirim gelecek dedi o yüzden sordum.Gelsin biran öncede emekli olalım

Raporu elime alıp vergi indirime başvuru yaptıktan 4 ay sonra cevap geldi.Başvurduğum tarihten geriye dönük ödeme yapılması yazıyor,yani bana 4 aylık ödeme yapılacak,en azından beklediğimize değiyor. %41 ile gitti %41 ile geldi,düşürülme yok .

hayırlı olsun. epey uzun sürmüş.

Gecen hafta ekim 15 yapilmis bilginiz olsun
Benim ankaraya ulasma tarihi 28 ekim

Üst Alt