Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaslar bende simdi ulastim agustos28 de gondermistim ayni gonderdigim sekilde yuzde 72 ile onaylanmis 1 haftaya kadar vergi daireme gelirmis. Bekleyen herkese simdiden hayirli olsun.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler arkadaşlar. Bekleyenler hayırlı haberler alırlar inşallah.

hayırlı olsun bizimde eli kulağındadır. 25 eylül'de ankaraya ulaşmış raporum.

Djkirpi dediğim zamanda gelmiş salladım tutmuş :) hayırlı uğurlu olsun.

Benim Ocak 28 de gün doluyor Şubatta evrakları vermeyi planlıyorum..

Herkesin indirimi bir an önce gelir inş.

W_surf52

Maalesef alamadım işyerine göndericez e-Teblşigala dediler ve hala işyerime gelmedi. Muhtemelen işyerimin bağlı olduğu Vergi dairesine gönderecekler onlarda İşyerime.. ne zaman gelir artık bilmiyorum..

HakanEs26

Yine bekleme işi var yani. Hayırlısı olsun. Şafak sayıyordunuz zaten. Tez zamanda biter inşaalh..

Djkirpi

Kardeşim öncelikle vergi indirimin beklediğin şekilde onaylandığı için
Senin kadar mutlu oldum.
Benimde nasipse önümüzdeki günlerde belli olur diye düşünüyorum (25 Eylül’de Ankara’ya ulaşmış)
Bende senin gibi erken emeklilik başvurusu yapacağım.
E tebligat yapıldığında şirket muhasebecisinden vergi indirim belgesinin
Çıktısını alarak başvuru yapabilecek miyiz? Yoksa evrağın Aslı posta yoluyla gelincemi başvuru yapabileceğiz?
Benzer süreçleri yaşayacağımız için bu süreçlerdeki işleyişi paylaşırsan sevinirim.

Strabon

Ben sgk ile görüştüm , gününü doldur vergi indiriminin fotokopisi ile gelip başvuru yapabilirsin dedi. Aslını vermiyorlar zaten özlük dosyanda kalıyor.

Strabon

Benimde bir abim ayni bu sekilde emekli oldu bana o yol gosteriyor. Ankaradan yazi sirketle vergi dairesine ayni anda geliyor. Sirketten veya vergi dairesinden o kagidin kopyasini alip bagli olduhun sgk kurumuna gidip emekli olmak istiyorun diyorsun onlarda sarti doldurmussan emekli olabilir kagidi veriyor sirketine veriyorsun ve hemen cikisini veriyorlar sistemden cikisin yapiliyor ve emeklilik islemin yaklasik 1 ay icinde gerecklesip maasin baglaniyor.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Djkirpi

Bildiğim kadarıyla bir işlem daha var sgk büyük mükellefler vergi dairesi ne yazı yazıyor orasınnı da emekli olur diye onay vermesi gerekiyor ondan sonra emeklilik işlemleri başlıyor

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hunter41565

Bilgi için teşekkürler SGK büyük mükelleflere yazışmayı kendi içinde yaptığı için
Bizim yapacağımız bir iş değil, onlar sadece herhangi bir vergi borcu vs... var mı? Diye
Teyitleşiyorlar bunu bir iş olarak görmemek gerek.
Djkirpi HakanEs26

Cevap için teşekkürler kardeşim.
Vergi indirim belgesi geldiğinde o esnada çalışmadığımızda
Herhangi bir ek işlem yapmadan vergi indirim belgesiyle gerekli prim
Gün şartlarını tamamladığında SGK ya başvurması yeterli oluyor değil mi?

Primleri yüksek olan arkadaşların Şubat Mart gibi emeklilik başvurusu yapmaları daha avantajlı.. Zira tazminat tavanı yükselecek... Şu snda tavan 5434 tl

Kıdem tazminatı tavanından bahsediyor arkadaşımız.
Şubat-Mart ayını beklerken kayıp edilecek 3-4 aylık maaşı da düşünmenizde fayda var.
Attığınız taş ürküttüünüz kurbağaya değmiyorsa beklemeninde mantıklı bir tarafı yok.

Djkirpi
Gözün aydın hayırlı olsun kardeşim,inşallah bi sorun çıkmadan emeklilik işlerinide halledersin.rabbim yardımcın olsun.

Knopfler yazı yazıldığına göre 25 eylüle kadar olan kısımlar onaylanmış diye anlıyorum doğrumu?

Benim raporun ulaşma tarihi 20 Eylül dün görüştüm daha kurulda 15 güne belli olur dediler

Knopfler

Dün görüştüm sonuçlansaydı bilgi verirlerdi diye düşünüyorum
bende fazlası ile merak içindeyim bir an önce emeklilik işlemlerini başlatmak adına

hunter41565

Ben de dün konuştum; konuşmayı, sonuç ya kuruldan çıkmış, ya da bir iki güne kadar çıkacak, 15 gün içinde de bağlı bulunduğumuz vergi dairesine yazacaklar, oradan da iş yerine gelecek diye yorumladım..
Vallahi ben de acayip heyecan içindeyim.

Hayırlısı..

Knopfler

Eylül ayının 10 una kadar gelmiş olmaları lazım sizinki kaçında ulaşmış bilmiyorum ama buna göre hesap yapabilirsiniz bence hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Eylül ayını sonuçlandırıyorlarmış ay sonuna kadar hepsi bitmiş olur dediler

Telefonu düşüremiyorum yardim edin ne zaman arıyorsunuz nasıl düşüyor bide düşürünce direk msj atın o numarayı bende arayayım valla biktim düşmüyor numaram 05342811710

Üst Alt