Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

İstanbulla bugun konustum temmuzu sisteme isliyorlarmis

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sakarya vergi dairesi dilekçem 31.10.2018 çıktı ankaraya 09.11.2018 gitmiş.ankara bana bir ay.sonra ara dedi.
SENE SONU YAKLAŞTIĞI İÇİN BENİM TAHMİNİM DOSYALAR ERİTMELERİ LAZIM

Djkirpi
Agustos 15 ankaraya ulaşmış,benim tam 3 ay sürdü,bilmiyorum belkide dediginiz gibi salı perşembe toplaniyordu,araya bayram tatili filan girdikten sonra yığılma olduğundan hergün toplanmaya başlamış olabilirler.hatta bugunde vergi indirimim bana iletildi evrakların üzerindeki kurul toplanma kaşeleri bile pazartesi tarihli.

muhammet1453
Şirkete göndermişler e tebliğat olarak raporuda yanına eklemişler,toplam 3 nüsha olarak göndermişler.Allah herkesin yardimci olsun çok sabır istiyor.

muhammet1453
Allah razı olsun,inşallah seninde hakkinda hayirlisi olur herşey gonlüne göre olsun,bekleyen bütün kardeşlerimin inşallah herşey istedikleri gibi olur.hayırlı akşamlar.

Sabahtan beri arıyorum Ankara artık hiç açmıyor telefonları galiba olmadı kalkıp ankarayamı gitsem diyorum o kadar stres yaptım artık

Merhabalar bugünlerde ankaraya ulaşabilen varmı acaba arkadaşlar

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hunter41565

bende arıyorum ama ulaşamadım. Akşam 4.30 dan sonra aramayı düşünüyorum. Çıkış saatine doğru sonu 18 olan tel'den genelde ulaşıyorum.

Walla pazartesiden beri arıyorum hiç ulaşamadım maalesef sanırım artık hiç açmıyor lar teli

Bugün Ankara ile görüştüm. Kurul raporum için ek bilgi talep talep etmiş. Bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba? Süreç sıfıdan mı başlıyor? Tam çözüldü derken başa dönmek çok can sıkıcı...

Bugün Ankara ile görüştüm. Kurul raporum için ek bilgi talep talep etmiş. Bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba? Süreç sıfıdan mı başlıyor? Tam çözüldü derken başa dönmek çok can sıkıcı...
Saat kaç gibi görüştünüz ben hiç ulaşamadım rahatsızlığınız neydi ek bilgi istedi hayırlısı olsun

Raporunu ankaraya ne zaman gitmişti tarih verirmisiniz

hunter41565 11.30 civarı düşürdüm tlf. Uyku apnesi ve tansiyon olarak gitmişti. Kurul heyet raporunun ekine apne raporlarımı falan eklemedi diye böyle bir şey oldu sanırım. İşbilmezler yüzünden çile çekiyoruz

Ağıstosun son haftası gönderdi VD. 22 kasımda oradan postaya verilmiş

Yahu iist. Vergi dairesinin nternet sitelerinde raporun örneği bile var...
Madem rapor ekinde tahlil de isteyeceksiniz, açık açık yazın rapor ekine gerekli tahlilleri de ekleyin diye...
İlla insanlara iki iş yaptıracaklar... İşin tuhafı kurul kendi işyükünü de bu şekilde arttırıyor...

Kamil ali
Haklısın. Adamların iki dudağının arasından çıkacak bir şeye bakıyoruz. 5-6 ay zaman geçmiş kimin umrunda. Yazık

muratayhan2018

Walla bende de ağır uyku apnesi var sanırım süreci baştan yaşayacağız çileye bak be....

Arkadaşlar saat 11 civarı ankaraya ulaşa bildim çok şükür 15-20 güne çıkar raporun diye bilgi verdiler rapor ulaşma tarihi 20. Eylül Hakkımızda hayırlısı olsun

Ben de az önce ulaştım maliyeye, 9-25 eylül başvurularının yazılarını yazıyoruz diye cevap verdiler. Benim raporum 19 Eylül'de gitmişti Ankara'ya, bakalım hayırlısı..

Knopfler

yazılarını yazıyoruz derken neyi kastediyorlar. Sonuç değil sanırım. Hangi telden ulaştınız

Ben 03124153218 den ulaştım

Raporu Eylül ayında Ankara'ya ulaşmış olup sonuçlanan varmı Arkadaşlar? Eylül ayı raporlarına bakılıyor Aralık ayı itibariyle öyle biliyorum.

Ben Eylül 25 gibi vermiştim vergi dairesine.; bekliyorum isterse bir ay olsun sonuçun olumlu olmasını umuyorum.

arkadaşlar şimdi teli düşürüp cevap aldım. Hastane raporu %58 sürekli idi. aynı şekilde onaylanmış. 6 eylül de Ankara teslim almıştı evrağımı.tam 3 ay sürdü. Darısı bekleyenlerin başına hayırlı haberlerle inşallah.

Üst Alt