Arkadaslar abiler ablalar kardesler
bu hastaliga careyi prof dr levent eralpte bulursunuz anca benden tavsiye biraz maliyet var yalniz umursamayin derim bu adam tam uzmani bu konunun bakmayin iyi ederim dyen her doktora burdan bi abimizin dedigi uzere gittim 9. Ameliyatimi istanbul gaziosmanpasada ahmet sukru mercn beye oldum yalniz 1 ay sonrasinda bu sefer iki yerden patlayip akintim oldu sozde birdaha hic bir sekilde akmiyacakti hastane iyi keyiflik yer yalniz parayi alip umursamiyorlar bile demedi demeyin gidin levent beye kafaniz rahat etsin
yeminle biliyorum yasadm bu derdi isimden oldum evlenecektim yardan oldum malimdan mulkumden oldum ama butun gittigim dr lar bos cikti levent beyi tek gecerim igne ucu kadar bile birakmiyor kemikteki pislikten hepsini temizliyor ve bi makinayla yakiyor orayi olduruyor enfeksiyona neden olan mikrobu garantide veriyor 42 sefer ameliyat olan birini ayaga kaldirdi 9 kere ben oldum 10. Yu insallah kndisinde olacam konusurken bile insana zaten huzur veriyo
adamin derdi iyi edebilmek hastayi oyuzden ostomiyelit hastalarinin dikkatini cekmek istiyorum insallah bu sonuncu ameliyat olacak allahim hepinize butun hastalirimiza bizlerede icinde sifa nasip etsin insallah saygilar..
Bende tavsiye uzerine gidecem insallah 3 tane konustugum insan biri 42 sefer sonrasinda levent beydeki amelyati snrasinda iyi olmus artk aknt yok dyor biri 17 sefer sonrasinda levent beyin ameliyati sonrasinda iyi olmus birde iyi olmus yani hani artk aramaktan bakmaktan baska bi care yok ya iyi olcak ya iyi olcak bir umuttur yasamak..
@
mtunc52
muhammed abi seninle teldede bayagi gorusmustk zaten gece vakti bayagi vaktini almistim tavsiyenle gidip muayene oldum ayni gun aninda ameliyat olcaksin kararini verdi benim topugumdan akintim var bi rontgen cektir gel dedi bakti sonra ya bisi yok ufack biyerde var bak dedi surasi ooo ben sevincten uctum niye biliyomusun abi sevdigim var iyi olur evlenirim bakarim isime gucume dye eyvallah dedik eve geldim ertesi gun bankaya gittim para cektim ameliyat icin 7760tl kadar istenildi eyvallah dedik fatura felan girmedi araya daha az bisekilde odeyip verdik
cuma gunu ameliyat oldum sali muayene cuma ameliyat
neyse olduk ciktik bi rontgen bakalim dedi iyi bakalim dedik baktik ooo super bisi yok dedi artk antibiyotik kullanmak lazm dedi ve kullandk tabi orda tarcocid 400 damardan aliyodum 3 sonunda ciktim eve geldim burda agumentin 1000 lik bide cipro 750 lik kullandm kullaniyoken basmiyoken patladi akti yani abi zaten ailemin demesine gore girmemle ameliyata cikmam bir oldu ben narkozla uyutulmustum bilmiyorum tam olarak bisi
neyse bekledm durur diye durduda ama sanki ates yaniyo ayagimda ole bi aci olamaz yani neyse abi yani hc bisekilde iyi olmadi yani suan akinti hic yoq ama ilac icmekten anam agladi bitti ciger miger bisi kalmadi byle bisi olamaz biraktim haplari icmeyide uyku yapiyo..